Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

Ο Άδωνις Γεωργιάδης για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια

Σε αγόρευσή του για το ενδεχόμενο λειτουργίας ιδιωτικών πανεπιστημίων, ο πολύς πατριώτης Άδωνις Γεωργιάδης (αυτός που έκοβε βόλτες στο Αφγανιστάν με ύφος Μεγαλέξανδρου και με λεφτά των φορολογουμένων) είπε τα εξής καταπληκτικά:

"Πρέπει να απενοχοποιήσουμε την έννοια του κέρδους. Πρέπει να έχουμε υγιείς επιχειρήσεις που έχουν σκοπό του κέρδους και πρέπει να δώσετε εσείς η ΝΔ τη μάχη εναντίον της Αριστεράς για να σταματήσει ο παραλογισμός να θεωρείται το κέρδος ή η αγορά ως κάτι το κακό. Πάτε να ανοίξετε μία ακόμη κλειστή αγορά για τις επιχειρήσεις. Αυτή είναι η ανώτατη παιδεία και πρέπει να το πετύχετε για να νικηθούν οι προκαταλήψεις της Αριστεράς στο θέμα αυτό."

Με άλλα λόγια, τί ΛΑΟΣ τί (νεο)Φιλελεύθερη Συμμαχία! Ιδιωτικοποιήστε τα ΟΛΑ, ανοίξτε τις "αγορές" για τις επιχειρήσεις και το κέρδος στο όνομα του... πατριωτισμού! Δηλαδή στο όνομα της "πατρίδας", κάθε αμερικάνικο κολλέγιο, να έρχεται εδώ, να ανοίγει ένα μαγαζί με τίτλο "πανεπιστήμιο" και να μορφώνει γενίτσαρους. Να ποιές είναι οι επιδιώξεις των "πατριωτών" του ΛΑΟΣ ΚΑΙ στο θέμα της Παιδείας και δη της Πανεπιστημιακής!

μαύρος κρίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: