Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Εθνική Ελλάδος...

http://www.neolaia.gr/wordpress/wp-content/uploads/2009/10/greece.jpg
Οι παίκτες της εθνικής μας Ελλάδος επιστρέφουν και αυτοί στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Την τέταρτη θα αντιμετωπίσουν την Σενεγάλη σε φιλικό αγώνα όπου θα διεξεχθεί στο πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου, ενώ αυριο θα γίνει πρόπονηση στο ίδιο γήπεδο όπου θα έχει πρόσβαση και ο κόσμος. Καλό θα είναι όσοι μένουμε κοντά στη πόλη του Βόλου ή όσοι μπορούμε να πάμε να ενθαρύνουμε τους διεθνείς στο φιλικό την Τετάρτη.

Για τους ενδιαφερόμενους ,συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων, που τιμώνται 10, 15 και 20 ευρώ, για τον φιλικό αγώνα της Εθνικής Ανδρών με την αντίστοιχη της Σενεγάλης (3/3/2010, ώρα 17:00, Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου).

Τα σημεία πώλησης είναι τα εξής:
1.Γραφεία ΕΠΣ Θεσσαλίας (Ροζού 17 Ερμού, Βόλος, τηλ. 24210 27147-8), ώρες 10:00-14:00 και 19:00-21:00 (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) έως και την Τετάρτη 3/3/2010 και ώρα 12:00.
2. Πρακτορεία ΟΠΑΠ Ψαρόμπας Αθανάσιος (Ιωλκού 232, Βόλος), Μαντζάνας Στράτος (Ελ. Βενιζέλου Δημοκρατίας, Ν. Ιωνία Βόλου), Παρασκευόπουλος Παναγιώτης (Αντωνοπούλου 11, Βόλος), Θεοφ & Ευτ. Βαλιανάτου (Αγ. Αναργύρων 82 Κολοκοτρώνη, Βόλος), Φασουλίδου Αννα (Αναλήψεως 260 Περραιβού, Βόλος). Η διάθεση στα πρακτορεία ΟΠΑΠ θα γίνεται καθημερινά (ώρες 10:00-21:00) έως και τις 2/3/2010.
3. Εκδοτήριο στην πλατεία Αγίου Νικολάου στο Βόλο (ώρες 10:00-14:00 και 18:00-21:00)  έως και την Τετάρτη 3/3/2010 στις 12:00.
4. Πανθεσσαλικό Στάδιο, την Τετάρτη 3/3/2010 από τις 12:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Ανθελληνική προσβολη των Γερμανών!

Πώς να βάλω τραγούδια στο blog μου;

Σήμερα είπα να κάνω τη διαφορά και να δώσω μερικές συμβουλές και σε άλλους bloggers για το πως να βάλουν τραγούδια στο blog τους. Για όσοι δεν πείθονται να βάλλουν  τραγούδια στο blog τους, έχω να τους πω πως οι επισκέπτες στο blog τους μπορούν να διαβάσουν τις αναρτήσεις στα blog τους με συνοδεία μουσικης.

Λοιπόν, για όσους θέλουν να βάλουν τραγούδια. Πληκτρολογούν στην μπαρα εισαγωγής διευθυνθης http://www.muziboo.com/. Δημιουργούν, λογαριασμό. Και μετά κάνουν upload το κομμάτι που θέλουν. Κατόπιν, μπορούν να δημιουργήσουν και κάποιο άλμπουμ με τα αγαπημένα τους τραγούδια. Όταν είμαστε έτοιμοι, αντιγράφουμε το embed και το επικολλούμε στο html/ javascipt και είμαστε έτοιμοι

1η Μαρτίου, ΧΩΡΙΣ ¨ΕΣΑΣ"

Σήμερα πρώτη Μαρτίου, το  κίνημα "1η Μαρτίου, χωρίς εμάς" το οποίο αποτελεί μια κίνηση – πρωτοβουλία των μεταναστών στην γαλλική κοινωνία ενάντια στον ρατσισμό και την ξενοφοβία, θα δράσει και εδώ στην Ελλάδα. Δηλαδή, οι αλλοδαποί που ζουν εν Ελλάδι, δε θα πάνε στις εργασίες τους(τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει το κινημά τους) ώστε να αποδείξουν σε εμάς τους Έλληνες πως δε μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτούς. ***Εδώ γελάμε***

  Ο Νίκος Άγκο, δημοσιογράφος και μέλος της οργανωτικής επιτροπής στην Ελλάδα, τόνισε ότι ”….η λέξη μετανάστης, για κάποιους ανθρώπους, είναι βρισιά. Στην Ελλάδα ζούνε και εργάζονται περίπου 1,2 εκατ. νόμιμοι και μη νόμιμοι μετανάστες. Πολλοί θέλουν να εξαφανιστούμε. Την 1η Μαρτίου θα «εξαφανιστούμε». H 1η Μαρτίου θα είναι μία λευκή απεργία…..” Έτσι λοιπόν την 1η Μαρτίου θα οι πρόσφυγες στον ελλαδικό χώρο θα απέχουν από κάθε οικονομική δραστηριότητα μαζί με εκατομμύρια πολίτες σε όλη την ευρώπη. Ας σταθούμε δυναμικά αλληλέγγυοι στην κίνηση τους.»
 
  Όμως πολλοί, απ' όσα διαβάσατε ποαραπάνω , μπορεί να νομίζετε πώς για μία μέρα θα φύγουν οι αλλοδαποί από τη χώρα μας. Λάθος! Εδώ θα είναι και σήμερα (1η Μαρτίου), για να μας ομορφαίνουν και τις γειτονιές. Απλώς, δεν θα πάνε για μια μέρα στις εργασίες τους ώστε να μας αποδείζουν πως εμείς οι εκ γενετής Έλληνες, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα χωρίς αυτούς.

 Για φανταστείτε όμως… Τι θα γινόμασταν αλήθεια χωρίς όλους αυτούς; Η λάντζα της ελληνίδας νοικοκυράς θα γίνονταν βουνό… Οι ελιές θα σάπιζαν στα χωράφια της υπαίθρου… Δεν θα μπορούσαμε να χτίσουμε ούτε μια καλύβα μόνοι μας!Τα μικρά παιδιά θα έμεναν απροστάτευτα, αφού δεν θα υπήρχε καμιά αλλοδαπή να τα προσέξει! Οι Έλληνες δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτούς! Φυσικά παρόμοιες σκέψεις μόνο από ένα (άδειο) μυαλό ενός «αντιρατσιστή» θα μπορούσαν να βγουν.

 Και εγώ ρωτάω και ευελπιστώ. Γιατί , έτσι μόνο την 1η Μαρτίου και όχι κάθε μέρα του Χρόνου!
Και κάθε μέρα του χρόνου, ώστε να επιστρέψουν οι Έλληνες στις δουλειές τους που τους έχουν πάρει εδώ και χρόνια οι αλλοδαποί.

Αχρηστος-Θρύλος 98-91

Δυστυχώς χάσαμε αδέρφια γαυροι, στο μάτς με τον Βάζελο. Διχώς Κλέιζα και Μπουρουσάγκα με μόλις 7 βαθμούς διαφορά. Αντιθέτως, αυτοί έχοντας πάει με τους  μαύρους όλης της γης το προηγούμενο βράδυ ,μπορούμε να πούμε πως πήραν το παιχνίδι ευστοχώντας στα τρίποτα.
Θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας τον ΜΑΗ στα πλέη οφφ,
εκεί όπου τα κόκκινα πέη
θα ναι πολύ πιο μεγάλα.

Ερχόμαστε με Μπουρούση και Κλέιζα και μπροστάρη τον Αρχηγό μας Θοδωρή Παπαλουκά!