Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

ΕΛΛΑΔΑU21-ΛΙΘΟΥΑΝΙΑU21


Έστω και κουτσα στραβά καταφέραμε και πήραμε και το τρίποντο απέναντι στην λιθουανία
Το γκολ της εθνική μας το σημειωσε ο Κουτσιανικούλης με κεφαλιά στο 79΄

To άλλο παιχνίδι του ομίλου ανάμεσα στους μαλάκες τους σκοπιανούς και τους πορτογάλους έλειξε 1-1

ΤΕΛΟΣ ΠΆΝΤΩΝ,
ΑΞΙΖΕΙ
ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΧΑΡΑ

«Μεγάλη εμπειρία»

Αν για τους συμπαίκτες του αυτή η εμπειρία ήταν πρωτόγνωρη δεν ισχύει το ίδιο και για τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη. Έχει παίξει ξανά στα γήπεδα του ΝΒΑ και είχε την ευκαιρία να θυμηθεί τα παλιά. Μετά το ματς ο σέντερ του Ολυμπιακού τόνισε ότι θα ήθελε πολύ να παίξει ξανά, αλλά τώρα στο μυαλό του έχει μόνο τον Θρύλο, ενώ επισήμανε ότι η ομάδα μόνο κέρδη θα έχει από αυτά τα δύο ματς.

"Είχαμε την τύχη και την ευκαιρία να παίξουμε με δύο δυνατές ομάδες. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία και την ευχαριστηθήκαμε. Τα θετικά είναι ότι αντιμετωπίσαμε δύο ομάδες που παίζουν γρήγορα και μας βοήθησε πολύ για να δούμε και εμείς πόσο μπορούμε να τρέξουμε τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και μάλιστα κόντρα σε τόσο καλούς παίκτες. Θέλω να παίξω εδώ και εγώ κάποια στιγμή ξανά. Έχω παίξει ξανά στο Κλίβελαντ. Χάρηκα πολύ που έζησα ξανά αυτή την εμπειρία, αλλά μέχρι εδώ, τώρα δεν με απασχολεί κάτι άλλο", ήταν τα λόγια του Γλυνιαδάκη.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος από την πλευρά του είπε: "Νιώθω υπέροχα που βρέθηκα εδώ. Είναι μοναδικό , φανταστικό να απολαμβάνεις το μπάσκετ χωρίς πίεση με όλε στις ανέσεις. Εμείς θεωρώ ότι τα πήγαμε πολύ καλά. Είμαστε μια γρήγορη ομάδα και αποκομίσαμε πολλές εμπειρίες από ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού".


ΓΑΥΡΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ