Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Συγκέντρωσαν ρούχα και τρόφιμα για τους μετανάστες. Για έλληνες πότε;




Διαβασα στο zougla.gr τα εξής:
Στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου, στην Πάτρα, έδωσαν ραντεβού σήμερα το πρωί μέλη της κίνησης για τα δικαιώματα των μεταναστών, προκειμένου να συγκεντρώσουν τρόφιμα και ρούχα.
Η ανταπόκριση από τους Πατρινούς ήταν μεγάλη, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν πολλά είδη πρώτης ανάγκης για τους μετανάστες. 
Να και η αφίσσα τους:


















Δεν νομίζω να χρειάζεται να σχολιάσω τίποτα ιδιαίτερο. Καθώς σε όλους μας είναι γνωστό ότι τέτοια περιστατικά συμβαίνουν καθημερινά. Αναγκέφαλοι αριστεροί δια μέσω των  αντιρατσιστικών  τους οργανώεσεων μαζεύουν με διάφορους τρόπους (νομιμους και μη) τρόφιμα και ενδυματα για τους καημένους και άπορους μετανάστες. Για τους Έλληνες τίποτα; Αυτά αγαπητοί μου βλέπω και γι΄αυτό εξοργίζομαι . Εξοργίζομαι αφενός μεν γιατί κάτι τέτοια άτομα που κάνουν τέτοιες ενέργειες δείχνουν πως δεν έχουν καθόλου μυαλό και θλίβομαι που έχω τοσο ηλιθιο κοσμο στην πατρίδα μου και αφετέρου διότι ενθαρύνουν και άλλους μετανάστες να επισκεφτούν τη χώρα μας. Εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα ποτέ να μαζέψω χρήματα και τροφιμα για κάποιον άλλοδαπό. Για συνελληνά μου,  πολύ ευχαρίστως.