Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Μας έχουν τρελάνει αυτές οι (ελληνίδες) αθλητριες

Ύστερα από τα Ευρωπαικά κυπελλα του ΕΘΝΙΚΟΥ (ΠΟΛΟ) και ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ( ΜΠΑΣΚΕΤ) άλλο ένα ευρωπαικό τρόπαιο κατέκτησε ελληνική ομάδα γυναικών ,  η οποιά δεν είναι άλλη εκτός από αυτη της βουλιαγμένης. Θα προτιμούσα να το παιρνε βέβαια και ο Ολυμπιακός, αλλά δυστυχώς ηττήθηκε χθες από τις Kinef και Κατάνια και ετσι κατέκτησε την τεταρτη θέση.
Και πώς να το χάσει!Πως έχουν τωρα τα πράγματα για την βουλιαγμένη. Η Βουλιαγμένη για δευτερη συνεχη χρονιά κατακτά τον champions league του Πόλο, διαλύοντας της Κίνεφ Κίρισι σήμερα στον τελικό με 10-7.

Η νίκη ήρθε με πανομοιότυπο τρόπο με τον ημιτελικό κόντρα στην Κατάνια. Η ελληνική ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 6-4 για να κάνει την αντεπίθεσή της στην 3η περίοδο και με δύο τέρματα της Πέτρι να ισοφαρίσει σε 6-6 και να περάσει για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ με τέρμα από την Μελιδώνη.

Κάπου εκεί άρχισε να μετρά αντίστροφα ο χρόνος για την Κίνεφ Κίρισι, η οποία με τις Γκλίζινα, Σομπόλεβα και Σκλούσκοβα να έχουν από δύο αποβολές δεν μπόρεσε να κάνει πολλά στη συνέχεια. Η Τσουκαλά με τέρμα 5:44 πριν το φινάλε έβαλε τις βάσεις, για να «κλειδώσει» λίγα λεπτά μετά η ίδια τη νίκη. Η Λιόση ήρθε απλά να βάλει το... κερασάκι στην τούρτα και 1:46 πριν αρχίζουν οι πανηγυρισμοί να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Η Κίνεφ είχε 3/7 με παίκτρια παραπάνω, δύο γκολ από την περιφέρεια και δύο από θέση φουνταριστού. Η Βουλιαγμένη είχε 7/13 με παίκτρια παραπάνω, δύο γκολ από την περιφέρεια και ένα στην κόντρα.

Μπάσταρδοι Αλβανοί

  Δίκαια λοιπόν το φιλότιμο υπάρχει μονο στην Ελληνική γλώσσα. Διότι αν το φιλότιμο υπήρχε και στην Αλβανική γλώσσα , οι βάρβαροι οι Αλβανοί δεν θα βεβήλωναν την ελληνική σημαία. Χθες, λοιπόν, οι Αλβανοί για πολλοστή φορά έκαψαν την γαλανόλευκη σημαία στη Μύκονο και όπως αναφέρει και ο "ΣΤΟΧΟΣ" είναι το "ευχαριστω" προς τους μυκονίτες που τους καλοδέχτηκαν. Και αυτοί, τα γαιδούρια οι αλβανοί βεβήλωσαν την ελληνική σημαία και στη Μύκονο. Όπως έγραψα και παραπάνω δεν ειναι πρώτη φορά που κάνουν μια τέτοιου ειδους ανθελληνική πράξη. Θυμίζω πως τα ιδια είχαν γινει και στο Παλαμήδι,στην ελληνικη πρεσβεία στην Αλβανία και σε άλλα μέρη.Όμως εδώ στην Ελλάδα, δεν αντιδράει κανείς πλην κάποιων συνειδητοποιημένων πατριωτών.Μην ξεχνάμε πως κάποιοι αλητες προδότες πολιτικοί αυτά τα άθλια όντα , θέλουν να τα ελληνοποιησουν!