Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Η Τζούλια στην Βουλή

Η Τζούλια Αλεξανδράτου μετά την κυκλοφορία του ΄Β dvd τσόντας έκανε μια δήλωση η οποία με εντυπωσίασε. Δήλωσε : "Οι πολιτικοί ας μην ασχολούνται μ΄ εμένα, αλλά να ασχολούνται με τα χάλια τους! Δεν βλέπετε που κατάντησαν την Ελλάδα;"΄Θεώρω πως είναι μια πολύ καλή δήλωση.

Επίσης θέλω να συμφωνήσω με διάφορα blogs τα οποία αναρωτούνται αν αυτή η δήλωση είναι αρχή για το πολιτικό μέλλον της Τζούλιας;Αν ήρθε η στιγμή να ακολουθήσει τη γραμμή που χάραξε η Τσιτσιολίνα στην Ιταλία;

 Επίσης θέλω να σας αναφέρω αν δε γνωρίζετε ήδη πως η Τζούλια άσκησε μηνυση ένταντι του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ , Δημήτρη Παπαδημούλη, για συκοφαντική δυσφήμηση. Πιο αναλυτικά   στη χθεσινή ομιλία του στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης του φορολογικού νομοσχεδίου, ανέφερε την περίπτωσή της και το γνωστό dvd ως «κραυγαλέα περίπτωση φοροδιαφυγής».

Απ' ότι φαινεται οι αριστεριστές ενοχλουνται από την Τζούλια.Μήπως θα έπρεπε να γυρισει η Τζούλια και καμιά με τσόντα με κανέναν σκυλάραπα για να την ανακηρυξουν σε «ηγέτρια» τους ;
 

ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΒΡΕΦΟΣ 2 ΕΤΩΝ

Αυτοί είναι οι Τούρκοι που θέλουν να λέγονται και Ευρωπαίοι πολιτισμένοι άνθρωποι.... Μια γιαγιά Τουρκάλα έπνιξε με φρικιαστικό και αναρτιχιαστικό τρόπο το βρέφος 2 ετών της κόρης της για "λόγους τιμής", όπως λέει η ίδια. Μάλιστα, αυτο το βρέφος η κόρη της το είχε αποκτήσει διαπράτωντας μοιχεία. Η γριά χρησιμοποίησε ένα ρούχο για να πνίξει το βρέφος. Ύστερα από αυτη την απάνθρωπη δολοφονία., τα αδέρφια της κόρης έθαψαν το μωρό σε ένα λάκκο στον κήπο και κάλυψαν το λάκκο με τσιμέντο. Στη συνέχεια η αστυνομία βρήκε το σορό του άτυχου βρέφους μετά από ανώνυμη καταγγελία.
Με τετοια φρικιαστικά εγκλήματα, γινεται, αυτά τα ανεγκέφαλα όντα να ενταχθούν στην Ε.Ε.;