Τρίτη 19 Αυγούστου 2008

ΣΦΟΔΡΕΣ ΣΥΜΠΟΛΟΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΛΗ

Βίαιες συγκρούσεις ξέσπασαν αργά το απόγευμα της Παρασκευής στα περίχωρα της Κωνσταντινούπολης μεταξύ ισχυρών δυνάμεων της Τουρκικής Αστυνομίας και νεαρών οπαδών του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν. Οι νεαροί οπαδοί του ΡΚΚ άρχισαν να προκαλούν επεισόδια, με αποτέλεσμα να επέμβει η Αστυνομία και η περιοχή να θυμίζει για πολύ ώρα εμπόλεμη ζώνη. Οι ομάδες των Κούρδων έβαλαν φωτιές σε απορρίμματα και εκτόξευαν ξύλα και πέτρες κατά των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν με ρίψεις δακρυγόνων και κροτίδων λάμψης.

Στην περιοχή έσπευσαν και τεθωρακισμένα οχήματα της Τουρκικής Αστυνομίας, που έκαναν ρίψεις νερού, για να διαλύσουν τους ταραξίες. Πρόσφατα διοικητής του PKK απείλησε με σειρά νέων επιθέσεων την Τουρκία σε απάντηση των στρατιωτικών επιχειρήσεών της εναντίον των Κούρδων ανταρτών, τόσο στο Τουρκικό έδαφος όσο και στο βόρειο Ιράκ. Το PKK άλλωστε ανέλαβε την ευθύνη για το σαμποτάζ της περασμένης Τρίτης στον πετρελαιαγωγό Μπακού-Τυφλίδα-Τσεϊχάν, η λειτουργία του οποίου είχε διακοπεί μετά από έκρηξη στο σταθμό άντλησης Ρεφανίγε στην ανατολική Τουρκία.

Georgia war Russia - New World Order 2

ΙΝΔΙΑ: ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΠΟΝΤΙΚΙΑ!!!!

Μετά την διατροφική κρίση και την ακρίβεια στις τιμές του ρυζιού, η τοπική διοίκηση μιας επαρχίας στην ανατολική Ινδία, βρήκε τη λύση του προβλήματος. Πρότεινε λοιπόν στους κατοίκους της να αρχίσουν να τρώνε ποντίκια!!! Μάλιστα σκοπεύουν να το συμπεριλάβουν και στα μενού των τοπικών εστιατορίων. Με αυτό τον τρόπο, δήλωσε κρατικός εκπρόσωπος, λύνουμε δύο προβλήματα, αφού από τη μια θα σταματήσουν οι κάτοικοι να εξαρτώνται από το ρύζι για τη διατροφή τους, και από την άλλη θα μειωθεί ο αριθμός των ποντικιών, που μαστίζουν την περιοχή και καταστρέφουν τις σοδειές στα χωράφια, αλλά και στις αποθήκες. Έτσι θα αυξηθεί το απόθεμα ρυζιού της χώρας.

ΣΧΟΛΙΟ: Τι να το κάνουν το απόθεμα, να το πουλάν σε όποιον έχει το χάραγμα;
Μια χαρά τα λέει ο λιακόπουλος αλλά λίγοι τον ακούν.
πηγη:Λιακόπουλος

ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;

Η ΝΑΣΑ ανακοίνωσε ότι έχει επιτέλους τις αποδείξεις περί της ύπαρξης νερού στον Άρη. Ενημέρωσε επίσης τον Λευκό Οίκο με επίσημο έγγραφο.Όμως το περιοδικό Aviation Week & Space Technology, επικαλούμενο μυστικές πηγές μέσα από την ΝΑΣΑ, έγραψε ότι υπήρχαν δύο έγγραφα που στάλθηκαν στον Πρόεδρο. Το δεύτερο έγγραφο αναφέρει ότι υπάρχουν αποδείξεις περί της ύπαρξης ζωής στον Άρη. Φυσικά η ΝΑΣΑ αρνήθηκε την ύπαρξη του δεύτερου εγγράφου.Το έγγραφο που έστειλε η ΝΑΣΑ θα δοθεί στην δημοσιότητα τέλος του χρόνου, εάν βέβαια η Αμερικανική κυβέρνηση εγκρίνει κάτι τέτοιο.Αλήθεια, τι είναι αυτό που απαιτεί τέτοια μυστικότητα σε τόσο «απλά» θέματα όπως το νερό στον Άρη;
ΠΗΓΗ:ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ