Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

ΚΑΜΑΚΙ-ΛΕΦΤΑ

Πως να διαδόσω το blog μου

Πολύ πιθανώς εσύ που με διαβάζεις ίσως να έχεις ένα δικό σου blog και να θες να το διαδόσεις.Ακού τι μπορείς να κάνεις ώστε να  γίνεις ένας γνωστός blogger.
(η ανάρτηση αναφέρεται κυρίως σε bloggers με λίγους επισκέπτες στα blog τους)
Παρακάτω θα σου δωσω μερικούς τρόπους- μεθόδους ,με τους οποίος μπορείς να διαφημισεις το blog σου.
  1. Μίλησε  σε κοντινούς σου φίλους και συγγενείς για το blog σου .
  2. Ανέπτυξε συνεργασίες με άλλους συναδέρφους bloggers στον χώρο του διαδυκτύου,δηλαδή μπορείς να βάλεις ως link τα URL των blog τους στο δικό σου blog καθώς και αυτοί να πράξουν το αντιστιχο με το δικό σας.
  3. Διάβασε τις αναρτήσεις των φίλων σου  στα άλλα blogs και γραψε σχόλεια σου από κάτω.Να θυμάσαι να έχεις ενεργοποιημένο το προφίλ σου.
  4. Γράφε στα  chat των blog  των φίλων έχοντας όνομα και URL.Μην ποσταρεις συνέχεια το url του blog σου στα site(chat &σχόλια) των άλλων bloggers.To θεωρώ προσωπικά αγένεια και πολλές φορές μπορεί να ειναι και βαρετό για τους υπόλοιπους αναγνωστες.Καθώς διαβάζει ο άλλος τα μηνύματα του cbox ή τα σχολια μπορεί με ένα απλό link στο ονομά σου μπορεί να μεταφερθεί στο blog σου.
  5. Κάνε σχόλια για ότιδήποτε γινεται στο κοσμο.Μίλα που και που για τσόντα και τζόγο διότι είναι από τα πιο αγαπημενα θέματα στο κόσμο που χαζευει στο διαδίκτυο. Ως  παράδειγμα χρησιμοποιώ την τσόντα της Τζούλιας.Έγραψα μια αναρτηση 200 λέξεων για την Τσόντα της Τζόυλιας και είναι η πιο πολυδιαβασμένη αναρτηση μου χωρίς να περιέχω κάτι που δεν το είχαν άλλα blogs και site.Απλά, ανεφερερα αυτο ως παράδειγμα γιατί ο κοσμος στις μηχανές αναζητησεις χρησιμοποιεί λέξεις που αναφέρονται σε τσόντα και τζόγο
  6. Επίπλεον, να έχεις ρυθμισμένος από τις βασικές ρυθμισεις τις μηχανές αναζήτησης, ωστε να σε βρισκει κάποιος από εκει
  7. Τέλος,αν θέλεις να γινεις μεγάλος blogger δεν θα γινεις από την μία μέρα στην άλλη.Θέλει ,λοιπόν,  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΠΟ και πολλές αναρτήσεις. Αν όμως το επιθυμείς πολύ, πιστευσέ το και θα το καταφέρεις.
ΥΓ:ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ BLOG ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΆΛΩ ΩΣ LINK ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΜΟΥ