Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2010

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΑΤΜ;

Επίσκεφτειτε αυτον τον συνδεσμο http://news24gr.blogspot.com/2010/03/17-frames.html και κατεβάστε ένα αρχείο σε μορφη power point και δειτε πως μπορουν οι εγκληματίες και οι κακοποιοι να σας κλέψουν τα φράγκα από το λογαριασμό σας στις Τράπεζες!

Άμεσοι απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων και χαρακτηριαστικά του Ελληνικού dna

Συγχίζομαι πάρα πολύ όταν μου λένε πως δεν είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων αλλά ένα συνοθήλευμα Τουρκων , Βενετών, Σλαύων και λοιπών. Γι' αυτό θα αφιερώσω ακόμα μια αναρτηση για να σας παρουσιάσω πως ειμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων .
Ας δούμε για αρχη ένα βιντεο διάρκειας 8 περίπου λεπτών.


Ας δούμε επίσης ένα ακόμα εξαιρετικό βιντεο που αποδεικνυει επίσης το ιδιο πως ειμαστε άμεσοι απόγονοι των αρχαίων ελληνων.

Aς δούμε παρακάτω τι έγραψε η εφημερίδα " Απογευματινή" την κυριακή 6 Νοεμβρίου του 2005Τέλος ας δούμε και τι έγραψε η εφημερίδα ελεύθερος κόσμος (κλικ στην εικονα)

 


Είμαστε Έλληνες

Χθες, όπως, πληροφορηθηκα οι Γερμανοί ισχυρίζονται πως δεν έχουμε καμία σχέση με τους Αρχαίους Έλληνες. Επί του θέματος τούτου, θα ασχοληθούμε ιδαίτερα αργότερα ,αν και έχουμε αποδείξει ξανά σε αυτο το blog( καντε κλικ εδώ) πως ειμαστε άμεσοι απόγονοι των Αρχαίων Ελληνων Ωστόσο, ας ξυπνήσουμε με ενα τραγουδάκι του Αγάθωνα εν ονόματι " Έλληνας Ειμαι". Καλή σας ημέρα!