Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2010

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Διαβάζοντας μόνο τον τίτλο αυτου του άρθρου, πολλοί από σας μπορεί να υποψιαστήκατε πως πρόκειται για ΤΑΙΝΙΑ αμερικάνικης παραγωγής.Ουδεμία σχέση όμως. Αναφέρομαι στα ραντεβού που κλείνονται μεταξύ ανθρωπων μέσω διαδικτύου,όπως facebook και msn.Τα ραντεβού που κλείνονται μέσω διαδικτύου χωρίζονται σε 2 μεγάλες κατηγορίες:

  1. Στα ραντεβού, που το μεν ένα φύλο περιμένει να ανακαλύψει τον ερωτικό σύντροφο μέσω διαδικτύου
  2. Στα ραντεβού, που ένας ιδεολόγος ή οπαδός μιας ομάδας ψάχνει να ανοιξει συζητησεις με ομαιδεάτες του ή φίλους της ίδιας ομάδας
Θα ασχοληθούμε και με τις 2 κατηγορίες ξεχωριστά!
Αρχίκα με την πρώτη κατηγορία..
Θα σας αναφέρω πρωτίστως ένα παράδειγμα ενός φίλου μου,ο οποίος την πάτησε από ένα τέτοιο ραντεβού.
Μιλούσε που λέτε λοιπόν για κάμποσο καιρό στο msn  με μια κοπελιά..Τα βρήκαν μεταξύ τους και συμφώνησαν σε πολλά θέματα..Συν αυτά, ο φίλος μου έβλεπε πολύ ωραία την κοπελιά μέσα από τις φωτογραφίες που αναρτούσε στο msn της και του άρεσε.Θέλησε λοιπόν να βγει ραντεβού μαζί της και της το πρότεινε.Αυτη δέχθηκε και αντάλλαξαν τηλέφωνα κλείνοντας τόπο και ώρα συνάντησης.Όταν ήρθε η ώρα της συνάντησης, αντικρίζοντας ο φίλος μου την " άγνωστη" φρίκαρε.Η κοπέλα ήταν άσχημη και αηδίαζες μαζί της μόνο και μονο που την έβλεπες και ο καημένος φίλος μου είχε τρομάξει από την ασχημια της.Αν και φαινόταν πολύ ωραια από τις φωτογραφίες της, από κοντά ήταν χάλια..Μάλιστα όπως μου διηγήθηκε ο ίδιος,οι φωτογραφίες πολύ πιθανόν να είχαν τραβηχτει πριν κάμποσο καιρό.Τι να κάνουμε άλλωστε:"η ομορφιά σε έναν άνθρωπο δεν είναι σταθερή σε όλα του τα χρόνια".Τέλος,μη μπορώντας  να κάνει κι άλλιως ο φίλος μου έκατσε για λίγο με αυτη την απαίσια κυρία και στη συνέχεια ανάχωρησε.Το σοκ που έπαθε ο φίλος μου ήταν πολύ μεγάλο.

Ας το δούμε και λίγο με εικόνες το θέμα, ώστε να το καταλάβουμε και συνειδητοποιήσουμε καλύτερα, για να δούμε τι μπορεί να μας κρυβετε πίσω από την οθόνη του αγνώστου προσώπου που συνομιλούμε.

Ας υποθέσουμε πως ένας άντρας ψάχνει ερωτικό συντροφο.Βέβαια, θα μπορούσε κάλιστα να χαρακτηρισθεί αυτός ο άντρας ως ανίκανος να σταυρώσει από κοντά γκόμενα, ο οποίος αναζητά "γαμήσι" μέσω διαδικτύου. Αυτός είναι ο άντρας στην σήμερον ημέρα, ο οποίος ούτε καμάκι δεν ξέρει να κάνει.Έτσι μας θέλει η νεα τάξη πραγματων, πρόβατα και μουσχάρια!

 Σκέψου λοιπόν ότι μιλάς  στο msn με ένα "καυλομούναρο"  όπως φαίνεται στη φωτογραφία του παραθυρου του msn.Το υποτιθέμενο καυλομουναρο είναι κάπως έτσι:
Τι σοκ θα παθαίνατε αγαπητοι  μου την ωρα που το αντικρίζατε αυτο το απαισιο πλάσμα!Για αυτό σας λέω:ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Και προς τις γυναικες που ψάχνουν τον άντρα της ζωης τους μέσω msn και facebook.......Μιλάνε φαινομενικά με έναν τετοιον άντρα στο msn:Ας αναφερθούμε τωρα και στη δευτερη κατηγορία ραντεβού.
Και εδω θα σας πω ένα παράδειγμα εξαπάτησης από τετοιο ραντεβού,όπως στην παραπάνω κατξηγορία
Πρόσφατα ένας οπαδός του Ολυμπιακού έκλεισε ραντεβού μέσω μιας υποτιθέμενης γαυρίνας και του είχαν στησει καρτέρι οι βάζελοι,οι οποίοι συνεργάστηκαν με την ψευτογαυρίνα.Μάλιστα,αυτο το περιστατικό στάθηκε αφορμή ώστε να γράψω αυτό το άρθρο.Και μην ξεχνάτε πως ένα τετοιο παρόμοιο περιστατικό μπορεί να συμβεί και σε εσάς αν δε προσέξετε και κλείσετε ένα τετοιου ειδους ραντεβού.
Το ίδιο μπορείς να σας συμβεί όχι μόνο από οπαδικης πλευράς αλλά και πολιτικής.
Για αυτό: την άλλη φορά αν σας προτεινει κάποιος "αγνωστος" να κλείσετε ραντεβού μέσω msn απαντηστε του "ευχαριστω δεν θα πάρω" ή αν θέλετε τοσο πολύ πάρτε και 1 φίλο/φιλη σας μαζι σας