Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Γιατί και πως ζει αναμεσά μας; ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ( ανύπαρκτος τόμος)

Είτε το θέλουμε είτε όχι, ζουν αναμεσά μας! Ποιοι;
Αυτοί που δεν πέθαναν ποτέ!
Ποιοι νεκροί και τι άρες μάρες κουκουνάρες μου λέτε;
Ποτέ και κανείς δεν σκοτώθηκε στο χώρο του Πολυτεχνείου και στα 300μ περίξ αυτού κατά την βραδιά της 17ης Νοεμβρίου. Αυτό το επιβεβαιωνει και το πόρισμο του εισαγγελέα Τσεβά!
Ποια χούντα του Παπαδόπουλου έριξε το πολυτεχνείο;
Καμία! Μια βδομάδα μετά το υποτιθεμενο πολυτεχνειο , οι Μεγάλες Δυνάμεις εγκατέστησαν το Τσιράκι τους τον Ιωαννίδη και τότε ο ελληνικός λαός γνώρισε την πραγματική χούντα. Να σημειωθεί πως μετά το πολυτεχνείο, ο Παπαδόπουλος, ως δημοκράτης, ήθελε να γίνουν εκλογές στη χώρα.
Καμία στέρηση της ελευθερίας δεν υπήρχε επί αυτής της δοξασμένης 7ετίας. Μια δήλωση που υπάρχει από τον παπαδόπουλο " περι απαγορεύσεως των συναθροίσεων ανω των 4 ατομων" και προβάλλεται συνέχεια στις γιορτές, είναι ένα ψέμα. Αυτο ίσχυε μονο την πρώτη βδομάδα που ο παπαδόπουλος έκανε πραξικοπημα. Δηλαδή, αρχές Μαϊου του 1967 όλα κυλούσαν μια χαρά.
Ποιος σας είπε οτι απαγορευόταν η νυχτερινη διασκέδαση;
Παραμυθια της αριστεράς. Ο κόσμος σε επαρχία και πόλεις διασκέδαζε μέχρι πρωϊας. Αν κάποιοι ήταν κάπως περιορισμένοι, αυτοί ήταν οι κομουνιστες και δικαιολογημένα κιόλας. Οι τελευταίοι είναι σταθεροί εσωτερικοί εχθροί του έθνους και αποτελούν απειλη για την σωτηρία και την ακεραιότητα του ελληνικού κράτους.
Γιατί όλοι σας ξεχάσατε ότι τότε αναπτυχθηκε ο κινηματογράφος και η μουσική;
Ακόμα , ένας φίλος μου ισχυρίζεται: " τον πατέρα μου τον είχαν εξορίσει επί χουντας"
η απαντησή μου: " Δεν ξέρω τι πολιτικά "πιστευω" είχε ο πατέρας σου, αλλά παρολαυατα για αυτο δεν οφείλεται η ηγεσία της κυβερνησεως του παπαδόπουλου, αλλά η αυθαιρεσία ορισμένων τοπικών παραγόντων. Παρόμοια περιστατικά συμβαινουν και σημερα ακόμα. Για παράδειγμα, προβοκάτορες αστυνομικοί χτυπούν ανηλεώς ορισμένως διαδηλωτές"
Τέλος, αν η χούντα ήταν τόσο βασανιστική γιατί όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι νοσταλγούν εποχές του παπαδόπουλου;
Γιατί απλούστατα πολυτεχνείο σημαίνει: η μετάβαση από τις 9 γαλανολευκες γραμμές και τον έναν σταυρό, σε πρασινους ηλιους, γαλάζιες δάδες, κοκκινο σφυροδρέπανα με μαυροκόκκινο φόντο.
Καλή συνέχεια!!!!

ΥΓ: Όσο για το βιντεο με το τανκ που προβάλλεται συνέχεια:
1)Παρατηρείστε πως κανένας φοιτητης δεν βρισκεται στη πόρτα.
2)Η πορτα είχε μπλοκάρει και το τανκ εισέβαλε για να ελευθερωσει τους φοιτητές
3) Αν εγω θέλω να σκοτώσω εσένα αναγνωστη μου, θα προτιμησω να σε κυνηγησω με ένα τανκ ή θα πάρω ένα τουφέκι και θα σε σκοτώσω από την απέναντι πολυκατοικία; Κάτι παρομοιο θα μπορούσε να γινει και τότε
ΣΚΕΨΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΚΟΜΑ

ΥΓ: Του στρατού μας η αρβυλα,
θα ξεπλυνει την ξεφτυλα