Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Γλυτώσαμε τελικά την κουμουνιστικοποίηση της χώρας;

Με αφορμή τα αιτήματα πολλών φίλων μου για να σχολιάσω τα αποτελέσματα των εκλογών αποφάσισα να γράψω μια σύντομη παράγραφο στο ιστολογιό μου όπου θα μοιραστώ τις σκέψεις μου μαζί σας και θα σας προειδοποιήσω για τα επερχόμενα. Τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών έδειξαν ότι ο ελληνικός λαός για άλλη μια φορά είναι καθυστερημένος και ψηφίζει αποχαυνωμένος. Και αν δεν είναι καθυστερημένος, τότε οπωσδήποτε είναι φοβισμένος. Και φοβισμένος από τι; Από διάφορα ψευδοδιλλήματα που προκαλούν μόνο σύσχυση άνευ λόγου και αιτίας ; Αν ναι, τότε επανερχόμαστε σε αυτό που είπαμε πιο πριν, ότι δηλαδή είναι «καθυστερημένος». Και πως να μην είναι άλλωστε, όταν δεν τον αφήνουν να αναπτύξει ελεύθερα την κριτική του σκεψη και δέχεται πολύπλευρες επιθέσεις;

Εσύ, λοιπόν τώρα,  φίλε αναγνώστη, που με διαβάζεις τώρα, μην προσπαθήσεις αμέσως να αποποιηθείς την κατηγοροποιησή σου σε αυτή την ομάδα των Ελλήνων. Μην νομίζεις πως ψηφίζοντας δεξιά ή τελοσπάντων αντι-μνημονιακά κόμματα έσωσες την πατρίδα σου ή την τσέπη σου. Μην νομίζεις πως Αν. Ελ. και Χρυσή Αυγή, θα κάνουν εθνική αντι-πολίτευση. Και το λέω αυτό, όχι μόνο επειδή γνωρίζω το βδελυρό παρελθόν τους, αλλά επειδή δεν είδα κανέναν εκ των δύο να προτείνει στις 6 Μαϊου κυβέρνηση αντικουμουνιστική και εθνική με ΝΔ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! Ελπίζω βέβαια, να διαψευστώ όσο το δυνατόν συντομότερα και να πεισθώ ότι κάποιο από τα επτά κόμματα που έβαλες στη Βουλή, έχουν αλλάξει και να τα ψηφίσω με τα χαράς και άκρατο πατριωτικό ενθουσιασμό  στις επόμενες εκλογές.

Όμως για να ξεφύγουμε από τις υποτιθέμενες προκείμενες, ας σχολιάσουμε τα αποτελέσματα των εκλογών. Καταρχάς αυτό που συμβαίνει με τον ελληνικό λαό, είναι απίστευτο και μοναδικό. Για άλλη μια φορά απέδειξαν οι ΕΛΛΗΝΕΣ πως γουστάρουν να είναι διχασμένοι μεταξύ τους για οποιοδήποτε θέμα. Το λεπτό σκοινί του διαχωρισμού «τσέπη» , δημιουργεί δύο αντίθετες πλευρές μεταξύ των Ελλήνων: «Μνημονιακούς» και  «αντι-μνημονιακούς». Ένα 40+% είπε ΝΑΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ και ένα 50+% ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Πώς γίνεται πάλι αυτό; Προσωπικά μου είναι αδιανόητο!!!
Επιπρόσθετα, όσοι νεοδημοκράτες είναι πραγματικοί «πατριώτες» και ήθελαν να μας γλυτώσουν από την κουμουνιστικοποίηση των συριζο-άπλυτων έπρεπε χθες να εύχοταν να χάσει η ΝΔ, να νικήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, για να ξεφουσκώσουν οριστικά τα αποτελέσματα των τελευταίων. Είδατε εσείς να συνέβη κάτι τέτοιο; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ, γιατί η ΝΔ δεν έχει πατριώτες, αλλά μόνον σπουδαρχίδες και εξουσιοκολακευμένους! Ετοιμαστείτε, λοιπόν να δουμε την Αθηνα να καίγεται και σε λίγους μηνες την αριστερά να κυβερνάει με 50%. Αλοιμονό μας!

Τέλος, για να συνοψίζουμε και να μην μακρηγορούμε, προς ενημερωσίν σας είμαι ένας από τους ελάχιστους  στην Ελλάδα που πιστεύω ότι οι δύο τελευταίες εκλογές είναι νοθευμένες.Είναι αδιανόητο τα εκλογικά αποτελέσματα να τα καταμετράει κάποια εταιρεία, που ανήκει στον αροβοϋποκινούμενο Βγενόπουλο. Και ναι, για να μην σας χαλάσω χατήρι, πιστεύω ότι είναι νοθευμένες επειδή δεν μπήκε το ΛΑ.Ο.Σ. στη βουλή. Μπορείτε να με πείτε γραφικό, αλλά ποτέ ριψασπίς και επιπόλαιο στις απόψεις. Είμαι σταθερός σε ένα κόμμα, επειδή αυτό πιστεύω ότι εκφράζει καλύτερα την ελληνορθοδοξία. Τώρα αν κάνω λάθος, ελπίζω μόνο να ζημιώσει όσο το δυνατόν λιγότερο τα ιδανικά που πιστεύουμε όλοι οι Έλληνες εθνικιστές-πατριώτες.