Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Συγχρονη ειδωλολατρεια

http://www.mooseyscountrygarden.com/cats-dogs/jer_bestfriends.jpg
Γιορτη για τα αδεσποτα ζωα. Αυτη ειναι μια ειδηση η οποια ειδε το φως της δημοσιοτητας και μας εκανε να αναρωτηθουμε: Γιατι γιορτη για τα αδεσποτα ζωα; Ποιος την κανει; Και ποιο το μηνυμα της; Γιορτες εχουν οι ανθρωποι, για να τιμησουν καποιους ανθρωπους που τιμησαν με το ονομα τους την πατριδα, την κοινωνια, την Εκκλησια. Γιορταζουμε ενα ιστορικο γεγονος , για να γνωριζουν και να το ενθυμουνται οι νεοτερες γενιες ωστε να διδασκονται και να εμπνεονται απο τα κατορθωματα των προγονων μας.
Μηπως η εορτη στα ζωα παραπεμπει καπου αλλου; Μηπως στην θεοποιηση τους; Τα ζωα τα αγαπουμε, δεν τα θεοποιουμε, τα προστατευουμε αλλα δεν τα λατρευουμε. Οταν τα σκυλια και τα γατια κληρονομουν περιουσιες , οταν αντικαθιστουν τα παιδια και οταν ρυθμιζουν τα αισθηματα της καρδιας μας, τοτε γινεται αντιληπτο που οδηγουμαστε.
Ειναι καιρος να σοβαρευτουμε.Οταν εχουμε τοση φτωχεια και δυστυχια γυρω μας και πολλα παιδια υποσιτιζονται και πεθαινουν, ειναι αδιανοητο τα σκυλια και τα γατια να εχουν ολες τους τις ανεσεις. Επιτελους, και οι θεατρινισμοι εχουν τα ορια τους.

Θα γινουν πολλά μέσα στον Ιούλη ( Ρωσσοτουρκικός πόλεμος)

Διάβασα στην εφημερίδα Ημερησία προχθες:
Ανοίγει θέμα Βοσπόρου και Δαρδανελίων

Η Τουρκία ανοίγει ξανά το θέμα της διέλευσης των τάνκερ από τον Βόσπορο και τα Στενά των Δαρδανελίων, το οποίο είχε θέσει και πάλι με έμφαση στα μέσα της δεκαετίας του '90. Τότε είχε προκληθεί μεγάλη αναταραχή στις σχέσεις της με την Ρωσία, ενώ έντονα είχαν αντιδράσει η ελληνική και η διεθνής ναυτιλιακή κοινότητα.

Σύμφωνα με αμερικανικά δικτυακά μέσα, η τουρκική κυβέρνηση έχει καλέσει σε συνάντηση την 1η Ιουλίου διεθνείς εταιρείες πετρελαιοειδών. Θα συζητήσει μαζί τους τρόπους παράκαμψης του Βοσπόρου και τα Δαρδανελίων, για τα φορτία αργού πετρελαίου που προέρχονται από την περιοχή της Μαύρης Θάλασσας και κατευθύνονται στις διεθνείς αγορές.

Τούρκοι αξιωματούχοι ανέφεραν ότι η χώρα σχεδιάζει να θέσει σε ισχύ σε συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα, ορισμένες αρχές για τη χρήση της θαλάσσιας περιοχής του Βοσπόρου στη μεταφορά αυτών των φορτίων. Η χώρα, σύμφωνα με τα ίδια δικτυακά μέσα, φοβάται ότι μπορεί να προκληθεί μία μεγάλη περιβαλλοντική καταστροφή από τη δια θαλάσσης μεταφορά του αργού πετρελαίου. Η Άγκυρα υπολογίζει ότι σήμερα περί τα 140 εκατ. τόνοι πετρελαίου και προϊόντων του φθάνουν στις αγορές μέσω του Βοσπόρου, ενώ διαφαίνονται προοπτικές περαιτέρω αύξησης.

Η Αρχή Ενέργειας των ΗΠΑ, εκτιμά ότι σε ετήσια βάση 2,4 εκατ. βαρέλια πετρελαίου διέρχονται από τα Στενά μεταφερόμενα από 5.500 τάνκερ, ενώ η κίνηση θα αυξηθεί, καθώς ακολουθούν ανοδική πορεία οι εξαγωγές του Καζακστάν και του Αζερμπαϊτζάν.

Η Τουρκία επιδιώκει να εκτρέψει μέρος αυτών των φορτίων από τη θάλασσα και τα τάνκερ προς τους αγωγούς πετρελαίου υιοθετώντας νέα μέτρα για την κυκλοφορία των πλοίων, τα οποία θα συζητήσει την 1η Ιουλίου με τις εταιρείες: Chevron, ExxonMobil, BP, Total και Εni.



Αυτά αγαπητοί μου τα λέει μια εφημερίδα, καθώς τα είχε πει επίσης και ο Βουλευτής του ΛΑΟΣ Κυριάκος Βελόπουλος.
Όμως πρίν από αυτούς ξέρετε τι είχε πει ο Γέροντας Παΐσιος;Ο οποίος όσα έλεγε επαληθευονται λέξη προς λέξη
Ας θυμηθούμε  την σχετική προφητεία που μιλάει για Ρωσσοτουρκικό πολεμο:
«Όταν ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος. Ακολουθεί ....Μετά την πρόκληση των Τούρκων, θα κατεβούν οι Ρώσοι στα Στενά. Όχι για να βοηθήσουν εμάς. Αυτοί θα έχουν άλλα συμφέροντα. Αλλά, χωρίς να το θέλουν, θα βοηθάνε εμάς. Τότε, οι Τούρκοι για να υπερασπισθούν τα Στενά, που είναι στρατηγικής σημασίας, θα συγκεντρώσουν εκεί και άλλα στρατεύματα. Παράλληλα δε, θα αποσύρουν δυνάμεις από καταληφθέντα εδάφη. Όμως, θα δουν τότε τα άλλα κράτη της Ευρώπης, συγκεκριμένα η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και άλλα έξι - εφτά κράτη της ΕΟΚ, ότι η Ρωσία θα αρπάξει μέρη, οπότε θα πουν: "Δεν πάμε κι εμείς εκεί πέρα, μήπως πάρουμε κανένα κομμάτι;" Όλοι, όμως θα κυνηγούν τη μερίδα του λέοντος. Έτσι θα μπουν και οι Ευρωπαίοι στον πόλεμο ...;..Θα βγάλει η (ελληνική) κυβέρνηση απόφαση να μη στείλη στρατό. Θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα. Και θα είναι μεγάλη ευλογία που δε θα πάρει μέρος. Γιατί , όποιος πάρει μέρος σ΄ αυτόν τον πόλεμο (εν. τον ευρωπαϊκό), χάθηκε ...;»

{Στην παραπάνω προφητεία δωστε προσοχή στον όρο «6 μίλια», καθώς πολλοί κάνουν λάθος και τον ταυτίζουν με τα εξαμίλια.
Άλλο «έξι μίλια» και άλλο «εξαμίλια» }

Τέλος αγαπητοί μου, θέλω να έχετε τα μάτια σας ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ διότι θα γίνουν πολλά γεγονόταν λίαν συντόμως
  Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC

Μεταλαγμένα φαγητά - Έρευνα δικιά μου

Εγώ ο διαχειριστης της σελίδος «Φωτεινός Νους», ανέλαβα να κάνω μια έρευνα/εργασία μέσα στα πλαίσια του σχολικού πργράμματος για το μάθημα της ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Ά Λυκείου με Θέμα «Γενετικά τροποιημένα φαγητά» στην οποία παρουσιάζω στοιχεία και διάφορες ακομα πληροφορίες για τα τροφιμα που δοκιμάζουμε καθημερινά.
Είναι σε μορφη powerpoint και την κατεβάζετε κάνοντας κλικ εδώ

"Η Δημοκρατια στην Ελλαδα μπορει να εξαφανιστει"

http://www.seetv-exchanges.com/upload/images/general/Personalities/Jose%20Manuel%20Barroso.jpg
Απιστευτο κι ομως αληθινο! Ο προεδρος της Comission κ.Jose Manuel Barroso σε δηλωσεις του τόνισε μεταξυ των αλλων ότι υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο να καταρρευσει το δημοκρατικο πολιτευμα σε Ελλαδα, Ισπανια και Πορτογαλια αν δε μπορεσουμε να λάβουμε επείγουσα δράση για να σταματήσουμε την οικονομική κρίση.
Βεβαια εμεις ως απλοι πολιτες αυτης της χωρας το εχουμε αντιληφθει χρονια τωρα οτι δημοκρατια δεν υπαρχει. Δυστυχως τα Μ.Μ.Ε (μέσα μαζικης εξαπατησης ή εξαχρειωσης) εχουν μετατρεψει τους Ελληνες σε αβουλα όντα που ετεροκαθοριζονται και χειραγωγουνται αδυνατωντας να αντιδρασουν σε οτι τους επιβαλλεται. Σε αυτο ηρθε να προστεθει και η επεμβαση του διεθνους νομισματικου ταμειου που απο εδω και στο εξης θα καθοριζει το μελλον μας ειτε το θελουμε ειτε οχι. Και για να μην τα πολυλογουμε απο το 2011 θα ειμαστε υποχρεωμενοι να εχουμε την καρτα του πολιτη η οποια αποτελει τον προαγγελο για τα micrchips για τα οποια κανει λογο η Αποκαλυψη.
Σιγουρα ομως θα πρεπει να αναρωτηθουμε γιατι πολεμειται η Ελλαδα με τοσο βαναυσο τροπο. Τι, εν τελει, ενοχλει τις ξενες χωρες αυτο το μικρο κρατος που λεγεται Ελλαδα; Η απαντηση στο ερωτημα αυτο δε βρισκεται μακρυα αρκει να σκεφτουμε ποια στοιχεια εχει η χωρα μας που την κανει να ξεχωριζει απο τις αλλες. Αυτα δεν ειναι παρα ο αρχαιος ελληνικος πολιτισμος που σε συνδυασμο με την Ορθοδοξια που χαρακτηριζουν και τη συγχρονη Ελλάδα.
Μονο αν στηριχτουμε πανω σε αυτα θα μπορεσουμε να αντιμετωπισουμε τις συγχρονες εξελιξεις που οπως διαφαινεται ειναι δυσοιωνες για την πατριδα μας.Ετσι θα θα ειμαστε σε θεση να αντιταχθουμε σε καθε προσπαθεια υπονομευσης της δημοκρατιας μας και της εγκαθιδρυσης μιας πακοσμιας δικτατοριας.