Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

"Η Δημοκρατια στην Ελλαδα μπορει να εξαφανιστει"

http://www.seetv-exchanges.com/upload/images/general/Personalities/Jose%20Manuel%20Barroso.jpg
Απιστευτο κι ομως αληθινο! Ο προεδρος της Comission κ.Jose Manuel Barroso σε δηλωσεις του τόνισε μεταξυ των αλλων ότι υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο να καταρρευσει το δημοκρατικο πολιτευμα σε Ελλαδα, Ισπανια και Πορτογαλια αν δε μπορεσουμε να λάβουμε επείγουσα δράση για να σταματήσουμε την οικονομική κρίση.
Βεβαια εμεις ως απλοι πολιτες αυτης της χωρας το εχουμε αντιληφθει χρονια τωρα οτι δημοκρατια δεν υπαρχει. Δυστυχως τα Μ.Μ.Ε (μέσα μαζικης εξαπατησης ή εξαχρειωσης) εχουν μετατρεψει τους Ελληνες σε αβουλα όντα που ετεροκαθοριζονται και χειραγωγουνται αδυνατωντας να αντιδρασουν σε οτι τους επιβαλλεται. Σε αυτο ηρθε να προστεθει και η επεμβαση του διεθνους νομισματικου ταμειου που απο εδω και στο εξης θα καθοριζει το μελλον μας ειτε το θελουμε ειτε οχι. Και για να μην τα πολυλογουμε απο το 2011 θα ειμαστε υποχρεωμενοι να εχουμε την καρτα του πολιτη η οποια αποτελει τον προαγγελο για τα micrchips για τα οποια κανει λογο η Αποκαλυψη.
Σιγουρα ομως θα πρεπει να αναρωτηθουμε γιατι πολεμειται η Ελλαδα με τοσο βαναυσο τροπο. Τι, εν τελει, ενοχλει τις ξενες χωρες αυτο το μικρο κρατος που λεγεται Ελλαδα; Η απαντηση στο ερωτημα αυτο δε βρισκεται μακρυα αρκει να σκεφτουμε ποια στοιχεια εχει η χωρα μας που την κανει να ξεχωριζει απο τις αλλες. Αυτα δεν ειναι παρα ο αρχαιος ελληνικος πολιτισμος που σε συνδυασμο με την Ορθοδοξια που χαρακτηριζουν και τη συγχρονη Ελλάδα.
Μονο αν στηριχτουμε πανω σε αυτα θα μπορεσουμε να αντιμετωπισουμε τις συγχρονες εξελιξεις που οπως διαφαινεται ειναι δυσοιωνες για την πατριδα μας.Ετσι θα θα ειμαστε σε θεση να αντιταχθουμε σε καθε προσπαθεια υπονομευσης της δημοκρατιας μας και της εγκαθιδρυσης μιας πακοσμιας δικτατοριας.

1 σχόλιο:

Ἀχιλλεῦς είπε...

το ΑΜΚΑ είναι όπως ο αρραβωνας πριν το γαμο.
(Δεν ειναι το τελικό σφραγισμα που νομίζουν μερικοί)