Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Κι όμως υπάρχουν κάποιοι που λένε "ναι" στο ηλεκτρονικό φακέλωμα!

Το ότι υπάρχουν λάτρεις της "Νέας Εποχής" και άλλοι τόσοι που τυφλωμένοι απο τον συνειδητό ή ασυνείδητο εωσφορισμό νοιώθουν όμορφα με την προοπτική του φυλακισμένου το γνωρίζουμε.Όμως αυτό που είναι αξιοπρόσεκτο είναι η περίεργη "διασύνδεση" των φιλοσιωνιστικών ιστολογίων με τους " οπαδούς " της " Νέας Εποχής " και τους εραστές του ηλεκτρονικού φακελώματος.
Χωρίς άλλα σχόλια, θα παραθέσουμε πιο κάτω μερικά αποσπάσματα απο κάποια ελληνικά (;) ιστολόγια τα οποία όπως και εσείς θα διαπιστώσετε, αν δεν είναι "αδελφάκια" σίγουρα είναι μεταξύ τους "πρωτοξάδελφα".Ο τρόπος γραφής και έκφρασης , τα επιχειρήματα αλλά κυρίως οι πνευματικές συγγένειες μεταξύ τους ,φανερώνουν στον αναγνώστη πολλά και ενδιαφέροντα στοιχεία απο το "απέναντι στρατόπεδο".
Φυσικά πρόκειται για ένα ιστολόγιο που εμφανίστηκε σαν "κλώνος" άλλων σχετικών ιστολογίων, λίγο καιρό μετά την νομοθετική ρύθμιση της εφαρμογής του ΑΜΚΑ.



Εικόνα


Αξίζει τον κόπο να δείτε και αυτά που δηλώνει στο profil του,όπως : ταινίες που του αρέσουν ,μουσική ,κυρίως όμως ποιά είναι τα ιστολόγιά του και ποιά είναι αυτά με τα οποία είναι διασυνδεδεμένος.
Το συμπέρασμα που βγάζουμε είναι ότι ανέκαθεν οι ολοκληρωτισμοί της "Νέας Τάξης", ακόμα και στις πιο "έξυπνες" επικοινωνιακές τους απόπειρες, άγγιζαν τα όρια του γελοίου και του ηλιθίου.

Δείτε πιό κάτω μερικά απο τα "αδέλφια" και τα "πρωτοξάδελφα" της σελίδας που υποστηρίζει το ηλεκτρονικό φακέλωμα και το σφράγισμα
Αυτό είναι ένα ελάχιστο δείγμα των "προοδευτικών" που θέλουν να μας κάνουν σκλάβους της "παγκόσμιας κυβέρνησης" και ταυτοχρόνως αποστάτες και προδότες της πίστης μας .



Εικόνα


Εικόνα
Μάλιστα ο συγκεκριμένος κάτοχος του ιστολογίου Νέα Εποχή διαθέτει κανάλι στο youtube όπου με πολλά βίντεο εκφράζει κάποιες απόψεις για επίκαιρα γεγονότα. Είναι πράγματι να γελάει και να κλαίει κανείς με αυτά που υποστηρίζει καθώς παρά το γεγονός ότι δεν έχει άνεση στην ομιλία, προσπαθεί να σχολιάσει πολύ σοβαρά ζητήματα παίρνοντας πάντα αντιχριστιανικές, ανθελληνικές, σιωνιστικές και νεοεποχίτικες θέσεις.
Τα συμπεράσματα δικά σας.