Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011

Σε κανενα μισάωρο εκπομπή

www.foteinosnous.listen2myradio.com σε κανένα μισάωρο θα σας μιλήσω ραδιοφωνικά. Για καλυτερη ενημέρωση  παρακολουθειστε τη σελίδα μας στο faceboook .
η εκπομπή έχει ως τιτλο: «1821: η επανάσταση που δε τελείωσε ποτέ». Η εκπομπή θα ανέβει και στο web.

Κάποια πραγματα που πρέπει να διαβάσετε για να έχετε καλή συνδεση, Όταν κολαει το ράδιο: οφείλεται σε δυο πράγματα ειτε δεν έχετε καλό download speed είτε ειναι πάρα πολλοι συνδεδεμένοι.
Γι΄αυτο φροντίστε την συνδεσή σας και οποτε κολάει κάντε ανανέωση σελίδα πατώντας f5.
εκπέμπω πληροφοριακά 40kbps ,22.050 kHz stereo.

η σημερινή εκπομπή θα σας αφησει αφωνους

η επέμβαση της Ελλάδας στη Λυβυη- αποψη φωτεινού νου

Θα σας δημοσιεύσω αυτούσια την απάντηση όπως την έγραψα σε ένα forum υστερα από δημοψηφιση που έκανε το ιδιο το forum:


Αδέρφια μου,

μην  ακούτε τι λένε στα κανάλια... τα κανάλια προπαγανδίζουν. Ο καντάφι ήταν συμμαχος των Δυτικών και Αμερικάνων επί πολλά χρόνια.Σήκωσε όμως κεφάλι στα αφεντικά του και τωρα θέλουν να τον φάνε. Και θα τον φάνε τον καντάφι, γιατί αν μείνει ζωντανός θα ξεστομίσει πολλά πράγματα που δεν τους συμφέρει. Επιπλέον ο καντάφι ήταν ένα άτομο που επιδίωκε την ένωση της Αφρικάνικης Ηπείρου πράγμα ανεπτίτρεπτο για τις μεγάλες δυνάμεις διότι δεν θα είχαν χώρες όπως αγγλία, αμερική κτλ κανένα δικαίωμα να παρεμβαίνουν στους ορυκτούς πλούτους της Άφρικης και στην οικονομία της.Επιπλέον,  πριν συμβούν όλα αυτά τα γεγονότα ο πληθυσμός της Λυβύης ζούσε μια χαρά. Ήταν πιο πλούσιος από την ολλανδία και σαφέστατα η πιο πλουσια χώρα της Αφρικής.

Τέλος για να απαντήσω και στο ερώτημα της δημοψήφισης που κάνει ο τράκερ. Διαφωνώ με την εμπλοκή της Ελλάδος. Η Ελλάδα πρέπει να κοιτάζει τα συμφεροντά της και όχι να ειναι φερέφωνο και τσιράκι των σιωνιστικών δυνάμεων. Αυτός ειναι ο λόγος που ψήφισα όχι στη ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ.Αν η Ελλάδα είχε έναν γεώργιο Παπαδόπουλο στην εξουσία θα υπάκουγε τους νατοικούς και τις ΗΠΑ; Ακόμα ενδιαφέρον επί του θέμαατος ειναι ή στάση που θα κρατήσει η Ρωσσία. Ο πούτιν κατά , ο μετβέντεφ υπέρ. Όμως στον πούτιν δεν περνάν πουτινιές.Ίδωμεν...