Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ

...Ένας πολεμιστής του Φωτός είναι πάντα σε εγρήγορση. Δε ζητάει την άδεια των άλλων για να πιάσει το σπαθί του, απλώς το παίρνει στο χέρι του. Ούτε χάνει το χρόνο του εξηγώντας τις κινήσεις του - πιστός στις αποφάσεις του Θεού του είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Ρίχνει μία ματιά γύρω του και εντοπίζει τους φίλους. Κοιτάζει ερευνητικά πίσω του και αναγνωρίζει τους αντιπάλους. Είναι αμείλικτος με την προδοσία, αλλά δεν εκδικείται. Περιορίζεται στην απομάκρυνση των εχθρών από τη ζωή του, χωρίς να πολεμήσει εναντίον τους περισσότερο από όσο είναι απαραίτητο. Ο πολεμιστής είναι δυνατός, όταν αναγκάζει τον εχθρό να του απαντήσει. Είναι αδύνατος, όταν αυτός απαντά στον εχθρό. Ένας πολεμιστής δεν προσπαθεί να μοιάσει. Είναι!

www.stoxos.gr ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ

Εφημερίδα “Στόχος” - www.stoxos.gr 29 Σεπτέμβριος 2008 ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΙΛΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ

… Με ένα τρακτέρ που τοποθέτησαν πιο χαμηλά στο δρόμο 20 με 25 προβοκάτορες -προφανώς από την Μελίτη- έχουν αποκλείσει από το απόγευμα 4 Ελληνικά άρματα μάχης που διεξηγαγαν άσκηση στην περιοχή πλησίον του χωριού Λόφοι. Πληροφορίες του “Στόχου” αναφέρουν ότι οι προβοκάτορες μάλιστα σε κάποια στιγμή χτύπαγαν και τις καμπάνες του χωριού, προσπαθώντας να δημιουργήσουν κλίμα…

Τα 4 άρματα μάχης βρίσκονται εκεί αποκλεισμένα από νωρίς το απόγευμα και η Αστυνομία δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι κάνει! Η ενημέρωση μας είναι πως βρίσκονται εκεί Αξιωματικοί της Διεύθυνσης Φλώρινας και ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ με ποιούς και τι; Είναι δυνατόν 25 καραγκιόζηδες -ξέρουμε όλοι από που υποκινούμενοι- να επιβάλουν με το έτσι θέλω δικό τους καθεστώς στην περιοχή και να μην έχουν ακόμη συλληφθεί ΟΛΟΙ;

Τόσο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ είναι αυτό το Κράτος τελικά; Σε λεπτομέρειες για το τι έλεγε το στόμα των ενεργούμενων της “Νέας Τάξης” δεν θα μπούμε προς το παρόν, αλλά όλοι φαντάζεστε. Μπορείται να φανταστείτε όμως ότι τους ξέρουμε ΕΝΑΝ προς ΕΝΑΝ… ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Κατά «Χρυσής Αυγής» και υπέρ Κούβας ο Τσίπρας στο Φεστιβάλ του ΣΥΝ

Στην Χρυσή Αυγή αναφέρθηκε στην κεντρική ομιλία του στο Φεστιβάλ νεολαίας του ΣΥΝ, που έγινε στην πλατεία πρωτομαγιάς ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος μεταξύ άλλων είπε στην αρχή: «…δεν είμαστε, όπως ίσως λανθασμένα στην αρχή πιστέψατε, ούτε μιντιακό ούτε δημοσκοπικό φαινόμενο». Και στο σημείο αυτό γέλασε κάθε πικραμένος… Εάν δεν είναι μιντιακό φαινόμενο ο Τσίπρας, τότε τι είναι; Άλλωστε και ο ίδιος το γνωρίζει και γι’ αυτό το λόγο έχει τόσο στενές σχέσεις με τους ανθρώπους των μίντια! Φυσικά το φεστιβάλ του Συνασπισμού είχε αρκετές αναφορές γεμάτες ψευδολογίες και συκοφαντίες στην Χρυσή Αυγή και αρκετά αντιρατσιστικά θέματα, αφού συμμετείχαν στην διοργάνωσή του και αρκετές «Αντιρατσιστικές και μεταναστευτικές οργανώσεις»…Στην ομιλία του ο Τσίπρας αναφέρθηκε τόσο στην Χρυσή Αυγή, αλλά δεν παρέλειψε να χαιρετήσει και τους μεγάλους «δημοκράτες» της Κούβας!

Σας παραθέτουμε το σχετικό απόσπασμα:
Από την Ομιλία του Προέδρου του ΣΥΝ Αλ. Τσίπρα στο Φεστιβάλ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΥΝ 2008

«…Να μιλήσουμε για την Αλεξάνδρα από το Βόλο που εξοργίζεται όταν βλέπει τα ΜΑΤ παρέα με τους Χρυσαυγίτες, τον αστυνομικό που βασάνιζε τους αλλοδαπούς στο τμήμα της Σωκράτους να βγαίνει από τη φυλακή με… βούλευμα, τα 160 εκ. «κρατημένα» της γραφειοκρατίας και τους πυρόπληκτους να υποφέρουν, το θέμα των Πακιστανών να περνάει στα… ψηλά, και να μην τιμωρείται κανείς.»

«…Με την ευκαιρία της αναφοράς μου στην Λατινική Αμερική, επιτρέψτε μου να χαιρετήσω τους συντρόφους από τις χώρες της Λατινικής Αμερικής που βρίσκονται εδώ ανάμεσά μας. Τον σύντροφο Νέλσον Ιτούρρι, εκπρόσωπο του MAS, του Κινήματος για τον Σοσιαλισμό της Βολιβίας, τον Πρέσβη της Κούβας στην Ελλάδα Έρμες Ερρέρα, τον πρέσβη της Βενεζουέλας στην Ελλάδα Ροδρίγο Τράβες… Σήμερα το μυαλό μας είναι για μια ακόμα φορά στη Κούβα και στο λαό της που επί χρόνια αγωνίζεται για να ξαναγίνει κοινωνική αξία η εξάλειψη της φτώχειας και η μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων…».

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΟΙ ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ...

Tους τελευταίους μήνες είχε επισημανθεί από όλους όσους κινούνται στην Ε.Ο. Σπάρτης - Τρίπολης η κακή κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει η ελληνική σημαία, κυριολεκτικώς ένα κουρέλι, και γενικότερα το «Μνημείο των 118» στο Μονοδένδρι. Γεγονός που ασφαλώς δεν τιμάει κανέναν και βεβαίως προσβάλει τη μνήμη των ηρωικώς πεσόντων συμπατριωτών μας από τα στρατεύματα Κατοχής, το Νοέμβριο 1943. Τα τοπικά ΜΜΕ είχαν κατά καιρούς επισημάνει το θλιβερό γεγονός, με πιο ηχηρή την πρόσφατη εκτενή αναφορά του τηλεοπτικού διαύλου ΕΛΛΑΔΑ, του Αντώνη Φελούρη. Το πιο λυπηρό ωστόσο της υπόθεσης είναι ότι κανένας αρμόδιος δεν συγκινήθηκε ώστε να διορθώσει την κατάσταση. Κανένα αυτί δεν ίδρωσε!
Τελικά την Τετάρτη 17η Σεπτεμβρίου 2008 δύο γνωστοί Μανιάτες με πατριωτικές ευαισθησίες, ο ιατρός Γιώργος Λουκάκος, Πρόεδρος των Επαγγελματιών Μάνης και ο εκδότης της εφημερίδας «Αδούλωτη Μάνη» Γιώργος Δημακόγιαννης ξεκίνησαν απ’ την Αρεόπολη και διανύοντας 200 χλμ. έφτασαν στον ιερό χώρο και αποκατέστησαν τα ημαρτημένα των αρμοδίων, στερεώνοντας τη Σημαία μας, η οποία πλέον κυματίζει περήφανη ξανά. Χρειάστηκε όμως επίδειξη ικανοτήτων αναρρίχησης στον 6μετρο ιστό και όχι λίγος κόπος.