Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΛΑΝΕΣ

Ενώ διανύουμε Άγιες μέρες και πλησιάζουμε στην Αγιοτέρα των Αγιοτέρων, την Ανάσταση του Κυρίου μας, οι άθεοι, αιρετικοί και αντίθεοι δεν κάνουν άλλη δουλειά από το να συκοφαντούν τη πίστη μας.
Ο Ιστορικός Χριστός δεν υπήρξε.
Ο Χριστός είχε πάει στην Ινδία και είχε διδαχθεί αποκρυφισμό και μαγικές τέχνες.
Τα θαύματα τα έκανε επικαλούμενες μαγικές δυνάμεις.
Δεν αναστήθηκη... Υπήρξε νεκροφάνεια κατά την σταυρωσή του
Ο Χριστιανισμός είναι εβραϊκή θρησκεία.
Ο Χριστός είχε φάει άζυμα κατά το μυστικό δείπνο.
Ο Χριστός είναι κτισμα του Πατρός και συνεπώς κατώτερος
και ένα σωρό άλλες συκοφαντίες κατά της πίστης μας μπορεί να ακούσει ο καθένας. Ά.... ξέχασα κι ένα τελευταίο.... Πρόσφατα ανακαλύφθηκε ο οικογενειακός Τάφος του Ιησού.(δες εδώ).
Κλείστε αγαπητοί μου τα αυτιά σας όταν ακούτε τέτοια πράγματα και συνεχίστε τον πνευματικό και ψυχοθεραπευτικό αγώνα σας. Σε τέτοιες μέρες καλό είναι να αποφεύγετε συζητήσεις με αντιορθοδόξους καθώς δεν ωφελεί σε τίποτα. Αυτοί ανοίγουν συζητήσεις(συνηθως) όχι επειδή ειναι διαθέσιμοι να αναζητήσουν την αλήθεια, αλλά για να σας αλλαξοπιστίσουν εφαρμόζοντας την μέθοδο του προσηλυτισμό. Και όσα επιχειρήματα και να τους παρουσιάσετε για την αλήθεια της ορθόδοξου πίστεως αυτοί θα ανακυκλώνουν τα δικά τους ψευδοεπιχειρήματα. Οπότε χάσιμο χρόνου για εσάς, ενώ επίσης υπάρχει και ο κίνδυνος να εξοργιστείτε. (είναι ανάγκη να εξογιζόμαστε τέτοιες Άγιες μέρες;). Απλά ας προσευχηθούμε και γι΄αυτούς. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε.
Εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδίας μου καλή Ανάσταση σε κάθε Φωτεινό Νου και μη, και ο Θεός να μας φωτίζει και να μας βοηθάει στην ερεύση της αλήθειας. (γιατί αλήθεια είναι αυτό που δε κρυβεται α+ λέθος )