Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

ΚΟΡΑΚΙΑ&ΛΑΓΟΙ -ΘΡΥΛΟΣ 79-70


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgKaugGQvdIqnQj4sXsvLaqJs1HqaPI91z2a5k1dlqeu3r_fK7nEIzLX-0OsHoaFb1rMm3xOXDkdOh2Y3f5FLfbGzeChkZPiubxI2uvf08TEwU0haq6-kjPi0YQZQ3vq0B93142NvVlsrmB/s400/leodokardos.jpgΜε ρώτησε ένας φίλος μου χθες «Ποιός νικησε στο μπάσκετ;» και απάντησα « Νικησε ο χαμένος και έχασε ο νικητης». Ηθελα να γραψω χθες για το μπάσκετ, αλλά με τι όρεξη. Νικάγαμε εκτός έδρας τον λαγό με 15 πόντους στη τριτη περίοδο, και μπήκαν τα μεγάλα μέσα για να χάσουμε.
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Βάζελου που καταφεραν να ανατρέψουν το παιχνίδι. Μπράβο κυριε Γιαννακόπουλε για την κατασταση του ελληνικού μπάσκετ.Να το χαιρεστε ετσι όπως το καταντήσατε!
Ιδίαιτερη επιβραβευση αξιζουν οι δημοκάφροι που δεν μπορούσαν να δειξουν κάποια ριπλέη ή και που έσκουζαν αναφωνόντας υπέρ του ΛΑΓΟΥ.

Βεβαια την παράσταση στην όλη την ιστορία την παράσταση την κλεβει η υπερομάδα των Χιμπατζηδων, που οπως αναφέρουν οι κωλοφυλάδες (ΠΡΑΣΙΝΗ, ΝΤΕΡΜΠΥ) καταφερε να ανατρέψει το παιχνίδι.
Ας δουμε λίγο τι εγινε στο ματς όταν η διαφορά αυξηθηκε υπερ μας στους 14:
- Καθαρά βήματα του Γιασικεβίτσιους στο τελευταίο δευτερόλεπτο του 3ου δεκαλέπτου δεν τα είδαν ποτέ.

- Καθαρό επιθετικό φάουλ του Μπατίστ σφυρίχτηκε 5ο φάουλ (αμυντικό) στον Τεόντοσιτς.

- Ριμπάουντ του Τσίλντρες το μέτρησαν. καλάθι!

εδώ τι να πεις;

Ασφαλώς και δεν ηταν μονο αυτά, αλλά επέλεξα τα κυριοτερα. Θέλετε και άλλα έχω να γραψω ένα σωρό, απλώς στειλτε μου ένα mail ή αφηστε μου ένα σχόλιο
Δεν θέλω να αναφερθω στο φτυσιμο του Διαμαντίδη, καθως εκεί το λίγοτερο που θα μπορουσε να δοθει αν υπήρχε σωστη διαιτησια είναι αντιαθλητικό.

Εγώ ειμαι πολύ ευτυχής σαν άνθρωπος που είμαι Ολυμπιακός και χάρηκα έτσι όπως έπαιξε η ομάδα μου.

ΥΓ: ο Παναγιωτης Γιαννάκης σε δηλωση του αναφέρθηκε πως η ομάδα δεν ξεπέρασε «όλα τα εμπόδια»


Το μυαλό μου έχω χάσει
μια ζωη μαζι σου έχω περάσει