Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

1. Επιστροφή στις ελληνικές παραδόσεις, στα ήθη και έθιμα των παππούδων και γιαγιάδων μας.

2. Την εκμάθηση της ελληνικής ιστορίας έτσι όπως την έχουμε μάθει εμείς οι παλιότεροι και όχι στις αλλοιώσεις που μετατρέπουν σε επιφανειακές τις συνειδήσεις των παιδιών μας.

3. Την ανάρτηση της ελληνικής σημαίας και της εικόνας του Χριστού στο ελληνικό κοινοβούλιο και σε όλες τις εκπαιδευτικές αίθουσες όλων των βαθμίδων.

4. Την υποχρεωτική αναγραφή του θρησκεύματος στις ελληνικές ταυτότητες.

5. Τη διατήρηση της προσευχής και έπαρση της ελληνικής σημαίας κάθε μέρα σε όλα τα εκπαιδευτήρια.

6. Λέμε όχι στην κατάργηση του μαθήματος των θρησκευτικών.

7. Την απελευθέρωση της Κύπρου και την ένωσή της με τη μητέρα Ελλάδα, όπως και την απόκτηση των σκλαβωμένων πατρίδων της Ιωνίας, της Ανατολικής Θράκης, του Πόντου, Ανατολικής Ρωμυλίας, και της Βορείου Ηπείρου.

8. Διατήρηση των παρελάσεων της 28ης Οκτωβρίου και της 25ης Μαρτίου.

9. Εφαρμογή της απλής αναλογικής, έτσι ώστε να μη μπορεί το πρώτο κόμμα όταν έχει π.χ 35% να βγάζει 151 βουλευτές.

10. Κοινωνική δικαιοσύνη με λιγότερους πλούσιους και λιγότερους φτωχούς.

11. Να μπορεί ο ελληνικός λαός να αποφασίζει για το μέλλον του σε σοβαρά κοινωνικά, εθνικά ή άλλου είδους θέματα με δημοψήφισμα.

12. Ποτέ σε χέρια αλλοδαπών το ιερό, εθνικό μας σύμβολο στις παρελάσεις που τιμούν την ιστορία και την μνήμη των Ελλήνων ηρώων, που έχυσαν το αίμα τους για την πατρίδα μας.

13. Την επαναφορά των ομοιόμορφων ρούχων στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

14. Κατάργηση της δεύτερης ξένης γλώσσας στο δημοτικό και επαναφορά των αρχαίων ελληνικών.

15.Πραγματική δωρεάν δημόσια παιδεία και κατάργηση των φροντιστηρίων.

16.Θέλουμε τη γειτονιά μας αλληλέγγυα όπως τότε που έτρεχαν όλοι να βοηθήσουν το γείτονα και συνάνθρωπό τους όταν χρειαζόταν.

17.Αστυνομικό τμήμα σε κάθε συνοικία έτσι ώστε να γνωρίζουν οι αστυνομικοί την περιοχή καλύτερα, η μεταβασή τους στο σημείο να είναι άμεση, καθημερινές περιπολίες και γενικά, καλύτερη αστυνόμευση.

18.Πραγματική δωρεάν δημόσια υγεία χωρίς φακελάκια με επάρκεια μονάδων εντατικής θεραπείας για όλους τους Έλληνες.

19.Μετάβαση στο πάτριο ημερολόγιο όπως τα ορθόδοξα αδέλφια μας Σέρβοι και Ρώσοι.

20.Κίνητρα του κράτους μας στις ελληνικές οικογένειες , για να αποκτήσουν περισσότερα παιδιά λόγω του δημογραφικού και του πλήθους των μεταναστών.

21. Κίνητρα του κράτους μας ώστε να εργάζεται μόνο ένας απ τους συζύγους ( π.χ άνδρας) τα έσοδα όμως να είναι επαρκή για την αξιοπρεπή διαβίωση της οικογένειας.

22. Η σύζυγος να εργάζεται στο σπίτι για τη σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών και για την φροντίδα του
νοικοκυριού της οικογένειας.

23. Στράτευση των γυναικών και υποχρεωτική θητεία 6 μηνών.

24. Επιστροφή της αγαπημένης μας δραχμής, που χωρίς τη θέλησή μας καταργήθηκε.

25. Εφαρμογή της θανατικής ποινής στους εμπόρους ναρκωτικών και βιαστές παιδιών.

26. Τη συμμετοχή της εκκλησίας ενεργά στη κοινωνική ανάπτυξη κάθε συνοικίας ώστε να καλύπτει τα τυχόν κενά της πολιτείας.

27. Την αποπομπή όλων εκείνων των κληρικών που αποθούν τους συνανθρώπους μας απ την εκκλησία του Χριστού, για να ξαναδούμε τις Κυριακές όλους τους ιερούς ναούς γεμάτους απ τη νεολαία μας.

28. Όχι στο διαίρει και βασίλευε των κομμάτων. Μοναδικό κριτήριο η πατρίδα, το έθνος και οι Έλληνες.

29. Όχι στους επαγγελματίες πολιτικούς. Δύο τετραετίες το μέγιστο και μετά παύση του δικαιώματός τους να ξανασυμμετέχουν και κατάργηση της βουλευτικής σύνταξης.

30. Κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και φυλάκιση των πολιτικών όταν προκύπτουν οικονομικά, εθνικά ή άλλου είδους σκάνδαλα.

31. Άρση της παραγραφής των αδικημάτων των πολιτικών.

32. Ζητώ να φεύγουν απ την πολιτική σκηνή ενδοξότεροι και όχι πλουσιότεροι οι Έλληνες πολιτικοί μας.

33. Να δίνουν πρώτοι οι πολιτικοί το καλό παράδειγμα και να πάψουν να ζητούν μόνο από εμάς να σφίγγουμε το ζωνάρι.

34. Κανένας αλλοδαπός μετανάστης προερχόμενος από χώρες που συνορεύουν με την πατρίδα μας και έχουν αλυτρωτικές βλέψεις σε βάρος μας.

35. Την απέλαση των πλεοναζόντων μεταναστών απ τη πατρίδα μας και τη διατήρηση μόνο ενός μικρού ποσοστού ανάλογα του πληθυσμού μας και των αναγκών μας π.χ 4%.Έλεγχο της υγείας, της ηλικίας και της χώρας προέλευσής τους.

36. Την προώθηση των ατόμων με ειδικές ανάγκες στην αγορά εργασίας.

37. Εργασία και όχι απασχόληση σε όλες και όλους τους Έλληνες.Ή απασχόληση αλλά με πλήρεις αποδοχές.

38. Όχι στην προώθηση των ομοφυλοφίλων και την καθιέρωσή τους σε βήματα που μπορούν να διαμορφώνουν απόψεις στην κοινή γνώμη και στα παιδιά μας.

39. Ναι στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, αιολική, ηλιακή, γαιοθερμική, δυναμική.

40. Κατάργηση των μη ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, όχι στον ορυκτό άνθρακα,όχι στο φυσικό αέριο, όχι στο πετρέλαιο και στα παράγωγά του.

41. Όχι στην πυρινική ενέργεια.


42. ΖΗΤΑΜΕ ΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ.

43.ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑ 30% ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΒΓΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.

44. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΓΟΡΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ, ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑΣ.

45. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΑΣΩΝ.

46. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΝΑ ΤΗ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ. ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ.

47. ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΙΚΑΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.

48. ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.

49. ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΥΕΛΙΚΤΑ ΚΑΙ ΤΑΧΥΠΛΟΑ ΣΚΑΦΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ.

50. ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΝΑΥΑΓΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

51. ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Μ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ.

52. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ.

53. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.


54. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

55. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

56. ΖΗΤΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΕΙΣ.

57. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΡΤΕΛ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΤΛ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΔΕ ΣΥΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ.

58. ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ.

Κάποιοι δοκιμάζουν τις αντοχές των Ελλήνων και θα χυθεί αίμα

1.000.000 ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες

ΕΜΠΡΟΣ λοιπόν, να την ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ

H λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα, γιατί μετανάστες, είχαμε ελάχιστους (μέχρι και σήμερα πολλοί Έλληνες μεταναστεύουν), δεν αντιμετωπίσθηκε ποτέ και από κανέναν σωστά. Ανοίξαμε τα σύνορα για τους Βορειοηπειρώτες και Ποντίους αδελφούς μας και μαζί τους, μπήκανε ορδές Αλβανών και Σλαβορώσων.

Δεν διεκδικήσαμε τα δώδεκα μίλια στο Αιγαίο και μας φορτώνουν οι Τούρκοι με Ιρακινούς, Πακιστανούς, Κούρδους, Αφγανούς κ.λ.π.. Αλώνουν δηλαδή αργά, αλλά σταθερά την Ελλάδα εκ των έσω. “Απορροφήθηκε” το ανύπαρκτο κράτος με την πρόσδεσή του στο άρμα της δύσεως, τον “εκδημοκρατισμό”, τις πολιτικές αντιπαραθέσεις και άφησαν τα σύνορα ξέφραγο αμπέλι για τους πράκτορες και τους λαθρομετανάστες.

H Ελληνική κοινωνία, που τώρα διαμαρτύρεται, άνοιξε διάπλατα την αγκαλιά της, τις επιχειρήσεις της, τα χωράφια της, τα σπίτια της, για να υποδεχθεί τα φθηνά εργατικά χέρια… τους υποταγμένους “δούλους”, τα όμορφα κορίτσια κ.λ.π. Στην αρχή, κανένας δεν είχε παράπονο… με τον μισθό ενός Έλληνα, είχε πέντε Αλβανούς ή Ρώσσους ή Πακιστανούς ή ... Ο καιρός πέρασε, οι “δούλοι” άρχισαν να διεκδικούν τα νόμιμα (καλύτεροι είναι οι Έλληνες;)…οι ψευτοπροοδευτικοί, οι θολοκουλτουριάρηδες, οι διεθνιστές, η αριστερά κι οι όψιμοι παντός τύπου “δημοκράτες, αυτοχρίσθηκαν προστάτες τους κι άρχισαν να οργανώνουν πορείες, σωματεία, συλλόγους και να προσπαθούν να εκμεταλλευθούν κομματικά ή πολιτικά τα προβλήματα κάποιων, που ήρθαν σε μια χώρα, που δεν τους κάλεσε ούτε τους είχε ανάγκη, παρ’ όλα αυτά, τους περιέθαλψε και τους τάϊσε. Αποτέλεσμα, με την αδιαφορία, την ελαστικότητα και την βλακεία των κυβερνώντων, απέκτησαν τέτοια δικαιώματα, οι “οικονομικοί μετανάστες”, ώστε να είναι προνομιούχοι πολίτες της Ελλάδος.

Σήμερα, όλοι έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν αργά μεν, αλλά σταθερά, την τραγική κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η Ελληνική κοινωνία, εξ’ αιτίας της λαθρομετανάστευσης. Χιλιάδες φτωχοδιάβολοι και όχι μόνον, από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, ανακάλυψαν “ξαφνικά”, με την αμέριστη συμπαράσταση και αρωγή (με το αζημίωτο φυσικά), των εξ’ ανατολών γειτόνων μας, τον “παράδεισο” που λέγεται Ελλάδα.

Αν κανείς δεν τους προσέφερε δουλειά και στέγη, σίγουρα θα γύριζαν στη χώρα τους ή θα πήγαιναν κάπου αλλού.
Ας σταματήσουν λοιπόν οι φανφάρες κι οι κραυγές “απόγνωσης”… Αν θέλετε να φύγουν οι λαθρομετανάστες από την Ελλάδα, ΔΙΩΞΤΕ τους με τον τρόπο σας. Μη τους προσφέρετε στέγη, μη τους προσφέρετε εργασία, μην αγοράζετε από λαθρομετανάστες, μην πουλάτε σε λαθρομετανάστες. Μην έχετε καμμία δοσοληψία μαζί τους. ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ!!!!

Kαι για να μην μας θεωρούν κορόϊδα, ΟΛΟΙ είναι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! Ποτέ δεν τους καλέσαμε!! Νομιμοποιήθηκαν, όσοι νομιμοποιήθηκαν ΜΟΝΟΝ και ΜΟΝΟΝ, για πολιτικά οφέλη κι από τον φόβο των κυβερνώντων μήπως και χαρακτηρισθούν ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!!

ΜΗ βοηθάτε να γίνει η χώρα μας ένα απέραντο στρατόπεδο διακίνησης λαθρομεταναστών της Ευρωπαϊκής Ενώσεως.

Κάποιοι δοκιμάζουν τις αντοχές των Ελλήνων και θα χυθεί αίμα