Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΙΑ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ:ΟΛΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Ηρθε η ώρα να σας εξομολογηθώ μέσα από αυτό το μπλοκ μια προσδοκία που την είχα πάντοτε. Δεν σας την εκμυστηρεύτηκα νωρίτερα, γιατί φοβούμουν ότι ήταν χαζαμάρα. Όμως πια δεν με νοιάζει! Δεν με ενδιαφέρει αν θα χαλάσω την καλή εικόνα του μπλοκ μου όπως λέτε μερικοί, αλλά καμιά φορά πρέπει να είσαι σε θέση να θυσιαστείς για αυτό που θα πεις. Ίσως  επίσης το παρακάτω που θα αναφέρω να μην αρέσει σε μερικούς «εθνικισταράδες» διότι εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα.

Παρατηρούμε, που λέτε, σχεδόν όλες τις υπαρκτές ιδεολογίες να μάχονται την παγκοσμιοποίηση. Αναρχικοί, κουμουνιστές, σοσιαλιστές, εθνικιστές, ναζιστές, ορθόδοξοι χούλιγκαν να μάχονται την παγκοσμιοποιήση. Όμως η τελευταία δεν πολεμάται τόσο εύκολα. Πρέπει να την γνωρίζεις εις βάθος για να της σταθείς εμπόδιο. Πρέπει να ξέρεις τι θέλει να επετύχουν από πίσω αυτοί που θέλουν να κάνουν την παγκοσμιοποίηση. Αυτό θέλουν, για να μη σας κουράζω, είναι η έλευση του Αντιχρίστου. Η έλευση αυτού του καθάρματος. Μοναδικός του εχθρός ο Ιησούς Χριστός. Αν λοιπόν δεν έχεις με το μέρος σου τον Ιησού Χριστό πως ισχυρίζεται ότι μάχεσαι την παγκοσμιοποίση; Ποιο είναι οι στρατηγοί που ακολουθάς; Ο χρηματοδοτούμενος από σιωνιστές Χίτλερ, ο αιμοσταγής Στάλιν, η μήπως ο αιμόμεικτος Μπακούνιν;
Ξυπνάτε μάγκες.... Δεν αξίζει να σας κοροϊδεύουν άλλο.
Αγαπήστε την πατρίδα σας, βοηθήστε την ορθοδοξία να αναπτυχθεί και αντισταθείτε. Οι τόσες πολλές ιδεολογίες και θρησκείες που υπάρχουν εξυπηρετούν μόνο στο να τρώγονται τα πλήθη μεταξύ τους.
Πλέον δε γουστάρω να δηλώνω ούτε εθνικιστής, αν είναι να κυνηγάω αναρχικούς. Προτιμώ να πιάσω τους τελευταίους και να τους εξηγήσω ότι οι ξένοι έρχονται στη πατρίδα μας γιατί ο αντίχριστος θα μας επιβληθεί ευκολότερα αν χάσει κάθε έθνος την φυλετική  του ταυτότητα. Οι λαθρομετανάστες υπάρχουν σε καθε έθνος ( με αποκορυφωμα φυσικα την Ελλάδα, γιατί ΕΛΛΑΔΑ=ΑΓΚΑΘΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ) , γιατί πρέπει να σβήσουν τα έθνη από το χαρτη.
Ξυπνάτε, λοιπόν, ξυπνάτε!