Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Εθνική συγκέντρωση το απόγευμα της Παρασκευής και παρανομη αντιπορεία μουσουλμάνων.

Συλλαλητήριο στην Ομόνοια στις 18:00 την Παρασκευή προγραμματίζουν να πραγματοποιήσουν οι μουσουλμάνοι, ζητώντας την τιμωρία του αστυνομικού που έσκισε το κοράνι.
Την ίδια ώρα, συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει η «Εθνική Επιτροπή Μνήμης».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Το Βήμα, οι εκπρόσωποι των διαφόρων κοινοτήτων μεταναστών δεσμεύονται ότι θα υπάρξει περιφρούρηση στη διάρκεια της πορείας για την αποφυγή επεισοδίων και ότι θα διαδηλώσουν ειρηνικά.


Ωστόσο, την ίδια περίπου ώρα και σε μικρή σχετικά απόσταση, στην πλατεία της Μητρόπολης, ομάδες Ελλήνων πατριωτών με την υπογραφή «Επιτροπή Εθνικής Μνήμης» καλούν σε συγκέντρωση για να τιμηθεί, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση, «η αντίσταση του αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στους Οθωμανούς». Υπενθυμίζεται ότι αύριο, 29 Μαΐου, είναι η επέτειος της Αλωσης της Πόλης από τον οθωμανικό στρατό.


ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΠΙΑ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΑΝ ΟΠΛΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.

ΣΤΟΠ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑΜΕ, ΑΥΤΟΙ ΗΡΑΘΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΜΑΣ.

http://ellas-afipnisi.blogspot.com/2009/05/blog-post_9577.html

....«Μεγάλη στρατιωτική άσκηση πραγματοποιείται σήμερα

«Μεγάλη στρατιωτική άσκηση πραγματοποιείται σήμερα στα τουρκικά παράλια με τη συμμετοχή συνολικά 6.605 ανδρών από τα τρία Σώματα του Στρατού, Αεροπορία, Πεζικό και Ναυτικό. Πρόκειται για την άσκηση «Efes 2009» που διεξάγεται στα νερά του Αιγαίου Πελάγους, ανοιχτά του κόλπου της Σμύρνης και το σενάριό της παραπέμπει άμεσα σε μια πιθανή ελληνο-τουρκική πολεμική διένεξη. Η υπόθεση του σεναρίου της άσκησης μπορεί να χαρακτηριστεί ως «προκλητική» προς την Ελλάδα, αφού αφορά σε δύο γειτονικές χώρες, τη χώρα «Ατσάλι» και τη χώρα «Σίδερο», οι οποίες δεν μπορούν να λύσουν τις διαφωνίες τους με ειρηνικό τρόπο, με αποτέλεσμα να κορυφωθεί η ένταση στα μεταξύ τους σύνορα…»
Ο τουρκικός Στρατός πραγματοποιεί, βάσει σεναρίου, «απόβαση» σε νησί. Ο τουρκικός Στρατός «οργανώνει» συντονισμένη επίθεση στα παράλια της «αντίπαλης» χώρας από ξηράς, θάλασσας και αέρος. Σύμφωνα με το σενάριο της άσκησης, οι ειδικές δυνάμεις που καταφθάνουν στα «εχθρικά» παράλια υποστηρίζονται από αεροσκάφη τύπου F-16 και F-4.

Ακόμη στο σενάριο συμπεριλαμβάνεται και ηλεκτρονικός πόλεμος που τυφλώνει τα εχθρικά αεροσκάφη κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ενώ γίνεται χρήση χημικών και βιολογικών όπλων. Ο τουρκικός Στρατός χρησιμοποίησε στη συγκεκριμένη άσκηση και όπλα λέιζερ με τα οποία χτύπησε τεθωρακισμένα. Από την θάλασσα η φρεγάτα «Barbaros» υποστήριζε την απόβαση χτυπώντας στόχους από απόσταση 10 χιλιομέτρων. Η σημασία της συγκεκριμένης άσκησης φαίνεται από το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκαν αληθινά πυρά.