Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΙΩΝ

http://farm3.static.flickr.com/2090/2427495940_cc88ef66b9_o.jpgΗ Μεγάλη Τεσσαρακοστή ολοκληρώνεται και καταλήγει σε δυο λαμπρές ,εόρτιες ημέρες, ή μάλλον σε μια διπλή εορτή. Είναι το Σάββατο του Λαζάρου, κατά το οποίο μνημονεύουμε την έγερση του επιστήθιου φίλου του Χριστού Λαζάρου, και η Κυριακή των Βαΐων, που εορτάζουμε τη θριαμβευτική είσοδο του Χριστού στα Ιεροσόλυμα έξι μέρες πριν προδοθεί και υποστεί το σταυρικό θάνατο. Κατά τις δύο αυτές λαμπερές ημέρες η Εκκλησία μας αποκαλύπτει το αυθεντικό νόημα της εθελούσιας θυσίας του Χριστού και του λυτρωτικού Του θανάτου, πριν εισέλθουμε στη θλίψη και το σκοτάδι του πάθους, πριν ξαναγίνουμε μάρτυρες της οδύνης του Χριστού.



Ο Χριστός βρισκόταν μακριά από την Ιερουσαλήμ όταν πέθανε ο Λάζαρος ,και μόλις τέσσερις μέρες αργότερα έφθασε στη Βηθανία όπου συνάντησε τις αδελφές του Λαζάρου, τη Μάρθα και τη Μαρία ,και τους στενοχωρημένους και κλαμένους φίλους του. Το ευαγγέλιο του αγίου Ιωάννη εξιστορεί με λεπτομέρειες αυτή τη συνάντηση, αρχίζοντας από τη συζήτησή του με τη Μάρθα και τη Μαρία. Και οι δυο τους λένε στο χριστό: «Κύριε ει ης ώδε, ουκ αν απέθανέ μου ο αδελφός» ( Ιωαν. 11,32) .
Και ο Χριστός απαντά: «αναστήσεται ο αδελφός σου» ( Ιωαν. 11,23 ) . Άσχετα όμως από αυτή την απάντηση ,όταν είδε το κλάμα των αδελφών και των φίλων τους, ο Ίδιος «ενεβριμήσατο τω πνεύματι και ετάραξεν αυτόν…» ( Ιωαν.11,33 ) . Πλησιάζοντας στον τάφο, έκλαυσε κι ο ίδιος , κι οι γύρω του είπαν: «ίδε πως εφίλει αυτόν! » ( Ιωαν. 11,36) . Ο Χριστός διέταξε να απομακρυνθεί η πέτρα που σκέπαζε τον τάφο. Και όταν αφαιρέθηκε η πέτρα , «φωνή μεγάλη εκραύγασε∙ Λάζαρε δεύρο έξω, και εξήλθεν ο τεθνηκώς δεδεμένος τους πόδας και τας χείρας κειρίαις…» ( Ιωάν. 11, 43-44). Ποιο είναι το νόημα αυτού του γεγονότος που η Εκκλησία γιορτάζει τόσο λαμπρά ,τόσο πανηγυρικά, τόσο νικητήρια το Σάββατο του Λαζάρου; Πως μπορούμε να συμβιβάσουμε τη θλίψη και τα δάκρυα του Χριστού με τη δύναμη να εγείρει τους νεκρούς; Με ολόκληρο τον εορτασμό η Εκκλησία επαναλαμβάνει πως ο Χριστός κλαίει επειδή ,βλέποντας το θάνατο του φίλου Του, βλέπει επίσης και τη νίκη του θανάτου πάνω σ’ ολόκληρο τον κόσμο∙ βλέπει πως ο θάνατος ,που δε δημιουργήθηκε από το Θεό, σφετερίστηκε το θρόνο Του και τώρα κυριαρχεί στον κόσμο, δηλητηριάζοντας τη ζωή, μετατρέποντας τα πάντα σε άσκοπο ρεύμα ημερών που κυλούν ανελέητα προς την άβυσσο. Κατόπιν έρχεται η εντολή , « Λάζαρε, δεύρο έξω»! Εδώ έχουμε το θαύμα της αγάπης που θριαμβεύει πάνω στο θάνατο, ακούμε μια εντολή που αναγγέλλει τον πόλεμο του Χριστού κατά του θανάτου, μια υπόσχεση πως ο ίδιος ο θάνατος θα καταστραφεί και θα εξαφανιστεί. Ο ίδιος ο Χριστός, που σημαίνει ο ίδιος ο Θεός, η ίδια η αγάπη και η ζωή, για να καταστρέψει το θάνατο και το σκοτάδι του, κατεβαίνει στον τάφο, για να αντιμετωπίσει πρόσωπο με πρόσωπο το θάνατο, για να τον εκμηδενίσει και να μας χαρίσει την αιώνια ζωή την οποία ο Θεός μας δημιούργησε να κατέχουμε.


Την άλλη μέρα ο Χριστός μπαίνει στα Ιεροσόλυμα . Τη φορά αυτή όμως δεν μπαίνει όπως προηγουμένως άγνωστος και αφανής. Όχι, τώρα Αυτός, που δεν είχε ποτέ πριν επιζητήσει τη δύναμη και τη δόξα, προετοιμάζεται για το θρίαμβο. Ζητά από τους μαθητές Του να φέρουν έναν «πώλο όνου», και καθισμένος πάνω του εισήλθε στην πόλη με τη συνοδεία ενός πλήθους μεγάλων και παιδιών που κράταγαν κλάδους φοινίκων στα χέρια τους. Οι μεγάλοι και τα παιδιά Τον χαιρετίζουν με έναν αρχαίο χαιρετισμό που επιφυλασσόταν μόνο στο βασιλιά: «Ωσαννά… ευλογημένος ο ερχόμενος εν ονόματι Κυρίου∙ ωσαννά εν τοις υψίστοις. και εισελθόντος αυτού εις Ιεροσόλυμα εσείσθη πάσα η πόλις …» ( Ματθ. 21, 9-10 ) . Τι σημαίνει αυτό το πλήθος, αυτοί οι κλάδοι των φοινίκων, αυτή η θυελλώδης βασιλική υποδοχή, αυτή η θριαμβευτική χαρά; Γιατί να μνημονεύουμε αυτό το γεγονός κάθε χρόνο με την ίδια ακριβώς χαρά, σαν να στεκόμασταν οι ίδιοι στο δρόμο αυτής της ιερής πόλης περιμένοντας, χαιρετίζοντας , υμνώντας και επαναλαμβάνοντας τα ίδια λόγια , τα ίδια «Ωσαννά»; Αυτό σημαίνει πως ο Χριστός ήταν βασιλιάς, ακόμη και μιας μόνο πόλης μακριά από μας. Σημαίνει πως βασίλευε , πως ο λαός τον αναγνώριζε ως βασιλιά! Μάλιστα, μίλησε για τη Βασιλεία του Θεού, και για τη μέλλουσα βασιλεία Του. Τη μέρα όμως αυτή, έξι μέρες πριν από το Πάσχα, αποκαλύπτει το επίγειο βασίλειό Του, το ανοίγει, προσκαλώντας τους ανθρώπους, και όλους εμάς, να γίνουμε πολίτες αυτού του Βασιλείου του Χριστού, υπήκοοι αυτού του ταπεινού Βασιλιά, ενός βασιλιά χωρίς επίγεια εξουσία και δύναμη, αλλά με την παντοδύναμη αγάπη.
Ζούμε σ’ ένα κόσμο , κάτω από κυβερνήσεις που έχουν απαρνηθεί το Θεό και ασχολούνται μόνο με τον εαυτό τους, φυλάγοντας ζηλότυπα την εξουσία , τη δύναμη και τις νίκες τους. Δεν υπάρχει σχεδόν κανένας τόπος σ’ αυτόν τον κόσμο για τη αγάπη του Θεού, το φως και τη χαρά του Θεού. Αυτή όμως τη μοναδική μέρα του χρόνου, όταν βρισκόμαστε σε ξεχειλισμένες εκκλησίες, σηκώνοντας τους κλάδους φοινίκων και ξανακούγοντας την βροντή του βασιλικού «Ωσαννά», λέμε στους εαυτούς μας και στον κόσμο: η Βασιλεία του Χριστού ζει. Η βασιλεία που έλαμψε τόσο φωτεινά εκείνη την ημέρα στα Ιεροσόλυμα δεν πέθανε, δεν αφανίστηκε, δεν εξαφανίστηκε από προσώπου της γης. Λέμε στο Θεό: είσαι ο μόνος Κύριος, είσαι ο μόνος μας Βασιλιάς∙ γνωρίζουμε και πιστεύουμε και βεβαιώνουμε πως αυτή η βασιλεία της αγάπης Σου θα νικήσει την αμαρτία, το κακό και το θάνατο. Κανείς δεν μπορεί να μας αφαιρέσει τη χαρά αυτής της πίστης, ακόμη κι όταν οι άλλοι κατευθύνουν κάθε ελπίδα τους στη δύναμη και τη βία, ακόμη κι όταν πιστεύουν μόνο στις σφαίρες, στις φυλακές, στον τρόμο και στα βασανιστήρια. Όχι, αυτή η βασιλεία της βίας, του κακού και του ψεύδους δε θα σταθεί. Θα καταρρεύσει, όπως κάθε προηγούμενη βασιλεία κατέρρευσε, όπως εξαφανίστηκε κάθε πρώην τύραννος. Αλλά το Βασίλειό Σου, Κύριε, θα παραμείνει. Και ο καιρός θα έρθει όταν με την αγάπη Σου θα σκουπίσεις κάθε δάκρυ από τα μάτια μας, θα διαλύσεις κάθε λύπη με τη χαρά Σου, και θα γεμίσεις τον κόσμο που Εσύ δημιούργησες με το φως της αθανασίας.
Μετά τη νίκη Του την Κυριακή των Βαΐων, γνωρίζουμε πως ο Χριστός αρχίζει την κάθοδό Του στην οδύνη και στο θάνατο. Ο πυρσός όμως που άναψε εκείνη τη μέρα θα φωτίσει ακόμα και εκείνο το αβυσσαλέο σκοτάδι . Πέρα από το σταυρό του και το θάνατο ανατέλλει η αυγή της ανέκφραστης χαράς της ανάστασης. Αυτή είναι λοιπόν η σημασία και η δύναμη αυτών των δύο σημαντικών ημερών, όταν, έχοντας ολοκληρώσει τη Σαρακοστή, προετοιμαζόμαστε να ακολουθήσουμε τον Χριστό στο εθελούσιο πάθος Του, στη νικητήρια κάθοδό Του στο θάνατο, και στην πανένδοξη ανάστασή Του την τρίτη ημέρα.

Από το βιβλίο «π. Αλέξανδρος Σμέμαν
ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ
ΕΤΗΣΙΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
ΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ- Β΄
Μετάφραση από το Αγγλικό:
Ιωσήφ Ροηλίδης
ΕΚΔΟΣΕΙΣ



Το είδα και μου άρεσε στο forum " H ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ"

Γιατί τόσες πολλές παγκόσμιες Ημέρες

Ποιος είναι άραγε ο σκοπός που σχεδόν κάθε μέρα εορτάζουμε και μια παγκόσμια Ημέρα; Έχουμε πήξει από ένα σωρό παγκόσμιες ημέρες ,με ένα σωρό διαφορετικά θέματα, που μερικές από αυτές είναι γελοίες αλλά και μπορούν να σου προξενέσουν οργή. Σκέψου μόνο ότι στις 14 Μαρτίου (ένα μηνα μετά του Αγίου Βαλεντίνου) είναι η παγκόσμια Ημέρα της Πεολειχίας και στις 8 Αυγούστου έχουμε και παγκόσμια ημέρα του Οργασμού. Τί άλλο θα σκεφτούν οι σατανάδες για μας εξοντώσουν  και να πετύχουν το σχεδίο τους!!!

Ποιο λοιπόν είναι το σχεδιό τους; Ελπίζω όσοι με διαβάζετε να γνωρίζετε το σχεδιό τους και να μην περιμένετε να το ακούσετε για πρώτη φορά από εδώ. Είναι με μια λέξη" η παγκοσμιοποίηση", το σχεδιό τους.

Σιγα μη συγκινηθηκαν αυτοί για την προστασία των ανθρώπων από το AIDS ή του Καρκίνου. Έχουν κάνει τάχα και μέρες αφιερωμένες κατά αυτων των νοσημάτων ενώ είναι δικά τους δημιουργηματα και το AIDS και ο Καρκίνος. Με άλλα λόγια , έχουν δημιουργήσει ένα σωρό παγκόσμιες ημέρες ώστε να φέρουν πιο κοντά τα έθνη και να τα υποτάξουν στον αρχηγό τους μετά.Προσπαθούν να κάνουν ΄όλα τα έθνη να εορτάζουν μαζί τις παγκόσμιες ημέρες. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εγώ, λοιπόν αδέρφια, σας παροτρύνω να μην δίνουμε σημασία σε τέτοιες ημέρες και να μην τις εορτάζουμε καν, διότι είναι του αντιχρίστου έργα. Δεν χρειάζεται να περιμένουμε να ΄ρθει η 14 Μαρτίου για να κάνουμε στοματικό έρωτα με τον συντροφό μας ή να δείχνουμε τον απαραίτητο σεβασμό στη γη μόνο στις 27 Μαρτίου ,κλείνωντας για μια ώρα τα φώτα. Αν είμαστε οικολόγοι και αγαπούμε τη φυση πρέπει να κλείνουμε από μόνοι μας τα φωτα ή να κάνουμε οικονομία στις δαπάνες ηλεκτρικού ρεύματος. 

Παρεμπειπτόντως,ξέχασα να σας πω, πως η αφορμή να συγγράψω αυτο το μικρό κείμενο μου δόθηκε από την χθεσινή ημέρα όπου εορταζόταν η παγκόσμια ημέρα της γης. Και όσο παράξενο και αν φανεί σε κάποιους, δεν γνωριζα μέχρι χθες στις 8.30 το βράδυ ότι όλος ο πλανήτης θα κλείσει τα φωτα για μια ώρα. Το αντελήφθηκα χθες το βράδυ όταν σχεδόν όλη η πόλη μου δεν είχε φώτα και ρώτησα να μάθω γιατί. Και λυπάμαι πολύ, που υπάρχουν άτομα που πιστεύουν ότι κλείνοντας τα φωτα για μια ωρα σέβονται τη γη και τη φύση. Πρόκειται απλά περί υποκρισίας, γιατί όπως είπα και παραπάνω σιγά μην συγκινηθηκαν αυτοί για την προστασία της γής. Θυμησου μόνο τις πυρκαγιές σε όλα τα δάση της γης. Αυτοί οι σατανάδες τις βάζουν που έρχονται μετά και δημιουργούν και ημέρα υπέρ  της γης. Ουαί υμιν Υποκριταί!

Τέλος και για όσους δεν γνωρίζουν οι ημέρες αυτές καθορίζονται από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, και μερικούς ακόμη επίσημους φορείς, όπως είναι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, στην περίπτωση της Διεθνούς Ημέρας Κατά του Καπνίσματος. Και καταλαβαίνετε τι σημαίνει ΟΗΕ και διάφορες παγκόσμιες οργανώσεις!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ & ΠΡΟΠΟ


329: ΛΙΛ -ΜΟΝΠΕΛΙΕ : Χ/1  4,20€

375: ΦΕΝΛΟ-ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ: 2 : 1,45€

280: ΝΑΠΟΛΙ-ΚΑΤΑΝΙΑ : Χ/1 : 4,00€

ΠΟΛ/ΣΤΗΣ 1,5€
ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ:36.5 €
ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ!


  1. ΑΕΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ : 1
  2. ΑΡΗΣ- ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: 1
  3. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Χ2
  4. ΗΡΑΚΛΗΣ -ΓΙΑΝΝΕΝΑ 1
  5. ΚΑΒΑΛΑ -ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ:1
  6. ΛΑΡΙΣΑ-ΠΑΟΚ :1
  7. ΘΡΥΛΟΣ-ΞΑΝΘΗ: 1
ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ!

Καυτή έρευνα : Πόσο σέξ θέλουν οι γυναίκες

Ένας φίλος με έπρηζε συνέχεια (και με την καλή και την κακή έννοια) πως οι γυναικες σκέφτονται το σεξ περισσότερο από εμάς (ενν . τους άντρες). Εγώ πάλι διαφωνούσα και ισχυριζομουν το αντιθετο. Δυστυχώς,'έχω πέσει κατά πολύ έξω αν ισχύει η παρακάτω έρευνα του Πανεπιστημίου Queens στον Καναδά. Σας την παραθέτω όπως την βρηκα στο www.menslounge.gr:

Το θέλουν όσο και οι άντρες; Το θέλουν περισσότερο; Αν οι στατιστικές λένε πως ο άντρας σκέφτεται το σεξ κάθε δυο λεπτά, πόσο απασχολεί το συγκεκριμένο θέμα τον γυναικείο εγκέφαλο;

Η έρευνα του Πανεπιστημίου Queens στον Καναδά δημοσιεύτηκε στους New York Times και τα αποτελέσματα δεν μπορούσαν να αμφισβητηθούν.

Αντρες και γυναίκες, straight ή gay, ξάπλωσαν σε αναπαυτικούς καναπέδες μιας ευρύχωρης άιθουσας του πανεπιστημίου και δέχτηκαν να συνδέσουν τα γεννητικά τους όργανα με ειδικούς μετρητές σεξουαλικού ερεθσιμού (στους άντρες μετρητές στύσης, στις γυναίκες ειδικά φωτόμετρα εντός του κόλπου που μετρούν την ανάκλαση του φωτός λόγω έκκρισης υγρών).

Κατόπιν, παρακολούθησαν μικρά video clip με ερωτικό περιεχόμενο, ενώ παράλληλα, είχαν στη διάθεσή τους κι ένα joystick σαν εκείνα των τηλεπαιχνιδιών – πατώντας το κουμπί επιβεβαίωναν τον ερεθισμό τους.

Τα video clip είχαν για θέμα σεξ μεταξύ ετερόφυλων ή ομοφυλόφιλων ζευγαριών, άντρες που περπατούσαν γυμνοί, γυναίκες που έκαναν γυμναστικές ασκήσεις ολόγυμνες και ένα ζευγάρι …πιθήκων που έβγαζαν τα μάτια τους on camera. Τα συμπεράσματα όσον αφορά στις γυναίκες επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά το λαϊκό άσμα «άλλα μου λεν τα μάτια σου, και άλλα η καρδιά σου».

Σχεδόν στην πλειοψηφία τους οι άντρες αποδείχτηκαν …ειλικρινείς. Πλήρης συμφωνία πάνω και κάτω κεφαλιού: Ο,τι έλεγε το πέος τους, έλεγε και το μυαλό τους. Οι straight άντρες φούντωναν βλέποντας ετερόφυλα ή λεσβιακά ζευγάρια να «τρίβουν το πιπέρι», ή γυναίκες γυμνές σε ασκήσεις, ενώ αδιαφορούσαν στις gay αντρικές σκηνές.

Παράλληλα, η θέα των δυο πιθήκων να το παίζουν πορνοστάρ δεν ξύπνησε μέσα τους κανένα πρωτόγονο ένστικτο. Οι διαθέσεις τους επιβεβαιώθηκαν και με το πάτημα των πλήκτρων στα joypad.

Αν περιμένατε οι γυναίκες να δείξουν τόσο απλοϊκή συμπεριφορά, τότε μάλλον δεν τις ξέρετε καλά. Το γενικό επιστημονικό συμπέρασμα συνοψίζεται στις λέξεις «αλλού γι αλλού». Η λίμπιντό τους χτύπησε κόκινο στο πορνό με ζευγάρια οποιουδήποτε συνδιασμού, ενώ …καλοείδαν τις γυμνές γυναίκες περισσότερο από τους γυμνούς άντρες (να ‘τα μας…). Το καλύτερο:

Οι δυο πίθηκοι-πορνοσταρ ξύπνησαν μέσα τους το ζώο περισσότερο από τους άντρες. Αυτά βέβαια σε ό,τι αφορά στις μετρήσεις του ειδικού οργάνου, γιατί οι ίδιες μέσω του joypad τις επιβεβαίωσαν ελάχιστα ή και καθόλου. Στις λεσβιακές σκηνές οι straight γυναίκες δήλωσαν αδιαφορία (αν και τα όργανα εντός του κόλπου έγραψαν νούμερα), ενώ φυσικά απέσυραν την ψήφο τους στην πιθηκο-τσόντα (πάλι αντίθετα με τις μετρήσεις).

Ο μακαρίτης Ζίγκμουντ Φρόϊντ το χε πει εκατο ολόκληρα χρόνια πριν «Το μέγα ερώτημα που δεν απαντήθηκε ποτέ και και δεν κατάφερα να απαντήσω ούτε εγώ, παρόλα τα 30 χρόνια που ξόδεψα ερευνώντας τη γυναικεία ψυχή, είναι ένα: Τι θέλει επιτέλους μια γυναίκα;».

Ακόμα δεν ξέρουμε αγαπητέ Δόκτωρ. Άλλη μια εξίσου έγκυρη έρευνα από το περιφημο ιντσιτούτο Kinsey απέδειξε με χρήση μαγνητικής τομογραφίας πως ο γυναικείος εγκέφαλος κατά τη διάρκεια της ωορρηξίας έλκεται όπως η μέλισσα το μέλι από «βαριά αντρικά» χαρακτηριστικά:

Μπράτσα, θεληματικό πηγούνι κ.λπ. (βλέπε κηπουροί, μπετατζήδες και καθαριστές πισίνας). Σε άλλες φάσεις του κύκλου η προτίμηση επιστρέφει σε άντρες με μυαλό και προσωπικότητα. Οσο για το Πανεπιστήμιο της California, η μελετη των δικών του ερευνητών έστειλε τις φαντασιώσεις μας στη στρατόσφαιρα:

Ενώ για τους άντρες η άυξηση της λίμπιντο ισοδυναμεί με στόχευση στο αντικείμενο του πόθου (γυναίκες αν είναι straight, αντρες αν είναι gay) στις γυναίκες η αύξηση της λίμπιντο ισοδυναμεί με έλξη προς τα δυο φύλα αδιακρίτως!

Δηλαδή γιατρέ μου αν την κάνω «τούρμπο», δε θα πει όχι αν της προτείνω ένα τριο με τη φίλη της;
Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Οι γυναίκες δεν έρχονται στο κέφι κατά παραγγελία – κι αυτός είναι ο λόγος που το Viagra απέτυχε στην περίπτωσή τους.

Ορμόνες όπως η τεστοστερόνη, που έδειξε σημάδια αύξησης του σεξουαλικού ερεθισμού σε πειράματα και η οκυτοκίνη, που ενεργοποιεί αισθήματα έλξης κι εμπιστοσύνης, ακόμα κι αν μπορούσαμε να τη ρίξουμε στο ποτό της, δεν αρκούν για να την πείσεις να σε ακολουθήσει στο κρεβάτι.

Ακόμα περισσότερο, το φύλο δεν παίζει τόσο ρόλο όσο το άτομο (αγχωθήκατε;). Αυτό που ουσιαστικά λειτουργεί είναι πως μια γυναίκα είναι μεν αναπάσα στιγμή διαθέσιμη, και μάλιστα το ερωτικό της πεδίο είναι πολύ πιο ευρύ από το αντρικό – αλλά για να πετάξει από πάνω της τα ρούχα, θα πρέπει να συμβάλλουν πολλοί περισσότεροι παράγοντες.

Γι αυτό, μάθε τις 10 εγγυημένες περιπτώσεις που είναι έτοιμη για σεξ (έστω κι αν δεν το λέει) κι εκμεταλλεύσου το αναλόγως!