Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Γιατί τόσες πολλές παγκόσμιες Ημέρες

Ποιος είναι άραγε ο σκοπός που σχεδόν κάθε μέρα εορτάζουμε και μια παγκόσμια Ημέρα; Έχουμε πήξει από ένα σωρό παγκόσμιες ημέρες ,με ένα σωρό διαφορετικά θέματα, που μερικές από αυτές είναι γελοίες αλλά και μπορούν να σου προξενέσουν οργή. Σκέψου μόνο ότι στις 14 Μαρτίου (ένα μηνα μετά του Αγίου Βαλεντίνου) είναι η παγκόσμια Ημέρα της Πεολειχίας και στις 8 Αυγούστου έχουμε και παγκόσμια ημέρα του Οργασμού. Τί άλλο θα σκεφτούν οι σατανάδες για μας εξοντώσουν  και να πετύχουν το σχεδίο τους!!!

Ποιο λοιπόν είναι το σχεδιό τους; Ελπίζω όσοι με διαβάζετε να γνωρίζετε το σχεδιό τους και να μην περιμένετε να το ακούσετε για πρώτη φορά από εδώ. Είναι με μια λέξη" η παγκοσμιοποίηση", το σχεδιό τους.

Σιγα μη συγκινηθηκαν αυτοί για την προστασία των ανθρώπων από το AIDS ή του Καρκίνου. Έχουν κάνει τάχα και μέρες αφιερωμένες κατά αυτων των νοσημάτων ενώ είναι δικά τους δημιουργηματα και το AIDS και ο Καρκίνος. Με άλλα λόγια , έχουν δημιουργήσει ένα σωρό παγκόσμιες ημέρες ώστε να φέρουν πιο κοντά τα έθνη και να τα υποτάξουν στον αρχηγό τους μετά.Προσπαθούν να κάνουν ΄όλα τα έθνη να εορτάζουν μαζί τις παγκόσμιες ημέρες. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εγώ, λοιπόν αδέρφια, σας παροτρύνω να μην δίνουμε σημασία σε τέτοιες ημέρες και να μην τις εορτάζουμε καν, διότι είναι του αντιχρίστου έργα. Δεν χρειάζεται να περιμένουμε να ΄ρθει η 14 Μαρτίου για να κάνουμε στοματικό έρωτα με τον συντροφό μας ή να δείχνουμε τον απαραίτητο σεβασμό στη γη μόνο στις 27 Μαρτίου ,κλείνωντας για μια ώρα τα φώτα. Αν είμαστε οικολόγοι και αγαπούμε τη φυση πρέπει να κλείνουμε από μόνοι μας τα φωτα ή να κάνουμε οικονομία στις δαπάνες ηλεκτρικού ρεύματος. 

Παρεμπειπτόντως,ξέχασα να σας πω, πως η αφορμή να συγγράψω αυτο το μικρό κείμενο μου δόθηκε από την χθεσινή ημέρα όπου εορταζόταν η παγκόσμια ημέρα της γης. Και όσο παράξενο και αν φανεί σε κάποιους, δεν γνωριζα μέχρι χθες στις 8.30 το βράδυ ότι όλος ο πλανήτης θα κλείσει τα φωτα για μια ώρα. Το αντελήφθηκα χθες το βράδυ όταν σχεδόν όλη η πόλη μου δεν είχε φώτα και ρώτησα να μάθω γιατί. Και λυπάμαι πολύ, που υπάρχουν άτομα που πιστεύουν ότι κλείνοντας τα φωτα για μια ωρα σέβονται τη γη και τη φύση. Πρόκειται απλά περί υποκρισίας, γιατί όπως είπα και παραπάνω σιγά μην συγκινηθηκαν αυτοί για την προστασία της γής. Θυμησου μόνο τις πυρκαγιές σε όλα τα δάση της γης. Αυτοί οι σατανάδες τις βάζουν που έρχονται μετά και δημιουργούν και ημέρα υπέρ  της γης. Ουαί υμιν Υποκριταί!

Τέλος και για όσους δεν γνωρίζουν οι ημέρες αυτές καθορίζονται από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, και μερικούς ακόμη επίσημους φορείς, όπως είναι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, στην περίπτωση της Διεθνούς Ημέρας Κατά του Καπνίσματος. Και καταλαβαίνετε τι σημαίνει ΟΗΕ και διάφορες παγκόσμιες οργανώσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια: