Σάββατο 19 Ιουλίου 2008

ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ!!!

Σε πείσμα όλων εκείνων που συνιστούσαν τόσες μέρες να διατηρήσουμε την "ψυχραιμία" μας, εννοώντας φυσικά να παραστήσουμε τους "υπεράνω" και να μην δώσουμε καμία σημασία στις προκλήσεις των γυφτοσκοπιανών που εντείνονται και μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα... Σε πείσμα των προσκυνημένων Μου Μου Ε που προσπαθούσαν τόσες μέρες (τώρα ειδικά που έμαθαν κατά που πέφτει η Μελίτη και έγιναν... ειδικοί) να κρατήσουν χαμηλούς τόνους εξυπηρετώντας ΜΟΝΟ την σκοπιανή προπαγάνδα και τους εν Ελλάδι ανθρώπους της... Σε πείσμα του προσκυνημένου κράτους που στήνει ανεπιτυχώς μπλόκα σε αυτούς που πετυχημένα μπλοκάρησαν την άθλια προπαγάνδα της Νέας Τάξης και κάθε επιβουλέα μας... Ελληνόψυχοι και Εθνικιστές δεν θα αφήσουν κανέναν να μας προσβάλει μέσα στο ίδιο το σπίτι μας!Ήδη ομάδα 30 Ελληνόψυχων από τη Νάουσα και 50 Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής περιφρούρησαν το πανηγύρι της Μελίτης απο εκείνους που θέλουν να περάσει η εικόνα πως είναι "αφεντικά" στο χωριό και την περιοχή. Άλλη ομάδα Ελληνόψυχων απο την Αθήνα, την Λάρισα και άλλα μέρη της Πατρίδας μας έχουν κατασκηνώσει στο Νομό Πέλλας και περιμένουν να ξημερώσει για να διασκεδάσουν στο πανηγύρι του Προφήτη Ηλία στη Μελίτη. Αναμένονται και άλλοι Ελληνόψυχοι απο τις γύρω περιοχές!!!Όσοι Έλληνες θεωρούν μεγαλύτερο το χρέος προς την Πατρίδα δίνουν ραντεβού αύριο, για να θαυμάσουν και τις... ομορφιές της Μακεδονίας ΜΑΣ! Κλείστε τα αυτιά σας στους βαλτούς και εγκάθετους! Όλοι στη Φλώρινα! Στο μεγαλύτερο μπλόκο για το καλό της Πατρίδας που στήθηκε ποτέ από το Πατριωτικό Κίνημα.Για να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους εκείνους που νομίζουν πως θα περάσει το δικό τους, σε βάρος των εθνικών μας συμφερόντων!
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Ετοιμάζονται για πόλεμο στην Τουρκία

Όπως μας είναι γνωστό,από τις προφητείες του γέροντα Παϊσίου η Τουρκία θα διαμελισθεί.Οι Κούρδοι και οι Αρμένοι θα πάρουν πίσω τα δικά τους εδάφη και τα υπόλοιπα εμείς.Επίσης ο γέροντας Παϊσιος είχε πει τα εξής:
  • "Όλα θα τα δείτε"
  • Οι Τούρκοι δεν έχουν πολύ καιρό ακόμα

Για να δείτε πως για άλλη μια φορά επαληθεύονται οι προφητείες της Ορθοδοξίας σας παραθέτω μια είδηση όπως την έγραψε η εφημερίδα της καθημερινής.:

'Εξι αντάρτες του PKK νεκροί σε μάχη με τον τουρκικό στρατό

Έξι μέλη του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) σκοτώθηκαν σε μάχη με τον τουρκικό στρατό στη νοτιοανατολική Τουρκία αργά χθες το βράδυ, ανακοίνωσαν σήμερα πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή η μάχη ξέσπασε σε αγροτική περιοχή της επαρχίας Σιίρτ, όταν οι αντάρτες πυροδότησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό κάτω από ένα λεωφορείο που μετέφερε μαθητές, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άνθρωποι.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές οι μάχες σημειώθηκαν όταν οι στρατιώτες εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών της επίθεσης.

Την προηγούμενη εβδομάδα σκοτώθηκαν τουλάχιστον 40 μέλη του PKK και έξι Τούρκοι στρατιώτες σε ανάλογα επεισόδια στη νοτιοανατολική Τουρκία.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

Έλληνες αεί εσμέν

Σας παραθέτω το εξαιρετικό άρθρο απο την την εφημερίδα απογαυμετινή της Κυριακής στις 6 Νοεμβρίου του 2005 που αποδεινύει ότι προερχόμαστε από τους Αρχαίους Έλληνες και όχι τους Σλάβους και τους Μογγόλους όπως ισχυρίζονται μερικοί:

Έρευνα των Πανεπιστημίων του Στάνφορντ των ΗΠΑ και της Παβίας της Ιταλίας απαντάευθέως στον περιβόητο Φαλμεράγερ.ΚΑΘΑΡΟ ΤΟ DNA ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!Δεν έχει επηρεασθεί από τους Σλάβους ούτε από τους Τούρκους, παρά τα 400 χρόνιασκλαβιάς.

Evτυπωσιακό! To DNA (γενετική σύσταση) των Ελλήνων καταδεικνύει πως σε ποσοστό99,5% πρόκειται για καθαρά καυκάσια φυλή! (λευκή φυλή). Γεγονός που σημαίνει πως ησυνεισφορά στη γενετική σύσταση των Ελλήνων, άλλων πληθυσμιακών ομάδων, εκτός τηςλευκής, αποτελεί ελάχιστο ποσοστό, μικρότερο του 0,5%!To DNA των Ελλήνων, όπως έδειξε πρόσφατη διεθνής πανεπιστημιακή έρευνα, δεν έχειεπηρεασθεί από τους Σλάβους, -όπως ισχυρίζονται ορισμένοι- ούτε από τους Τούρκουςπαρά τα 400 χρόνια σκλαβιάς! Ουσιαστικά έτσι έχουμε τη σύγχρονη επιστημονική απάντησηστις θεωρίες του Φαλμεράγερ. Καταρρίπτεται επίσης, μια άλλη θεωρία που ισχυριζόταν ότιοι Αρχαίοι Έλληνες, ήταν μαύροι... Ε, δεν υπήρξαν ποτέ μαύροι! Δεν είναι λίγοι όσοιυποστήριξαν και έγραψαν περί «Μαύρης Αθηνάς» (για τη Θεά Αθηνά) και πολλές άλλεςθεωρίες χωρίς καμιά επιστημονική υπόσταση.

Όλες αυτές οι ...ανθελληνικές -θα έλεγε κανείς- θεωρίες καταρρίφθηκαν, όχι μόνον από μίαέρευνα, αλλά από επτά διαφορετικές μεγάλες επιστημονικές έρευνες, Ευρωπαίων καιΑμερικανών ερευνητών.Ο καθηγητής του Τομέα Γενετικής, Ανάπτυξης και Μοριακής Βιολογίας του ΑΠΘ, Κων-σταντίνος Τριανταφυλλίδης, και η ερευνητική του ομάδα συμμετέχουν σε διεθνή ερευνητικάδίκτυα, των οποίων απώτερος στόχος είναι να ιχνηλατηθεί η βιολογική ιστορία τωνευρωπαϊκών πληθυσμών.Ο συντονισμός της συγκεκριμένη έρευνας, η οποία αφορά στη γενετική σύσταση τωνΕλλήνων -και άλλων λαών- έγινε από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ των ΗΠΑ, την ερευ-νητική ομάδα του κ. Τριανταφυλλίδη και το Πανεπιστήμιο της Παβίας της Ιταλίας.Η ταυτότητα της έρευνας.Συμμετείχαν, επίσης, άλλα 5 ερευνητικά εργαστήρια διαφόρων χωρών (από τη Βαγδάτημέχρι τη Μόσχα). Τα αποτελέσματα της έρευνας δημοσιεύθηκαν στο αμερικανικό περιοδικό«Γενετική του Ανθρώπου».

Τίτλος της έρευνας «Η προέλευση, διασπορά και διαφοροποίηση των απλοομάδων Ε και J,του χρωμοσώματος Υ: Συμπεράσματα για τη νεολιθική αποίκιση της Ευρώπης και μετέπειταμεταναστευτικά γεγονότα στην περιοχή της Μεσογείου».Στην εργασία, χρησιμοποιήθηκαν 44 δείκτες DNA του χρωμοσώματος Υ και προσ-διορίστηκε η γενεοτυπική σύσταση στο χρωμόσωμα Υ σε 2.400 άνδρες από 29 δια-φορετικούς πληθυσμούς (από την Ευρώπη, τη Μεσόγειο, τη Μικρά Ασία, την Αφρική και τηνΚίνα).

Από την Ελλάδα αναλύθηκε η γενετική σύσταση 143 ανδρών. Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στηδιερεύνηση των απλοομάδων Ε και J του χρωμοσώματος Υ.Μεταδώσαμε το γενετικό μας κώδικα και στην υπόλοιπη Ευρώπη.Ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός ότι στην έρευνα δεν αποκαλύφθηκε μονγολική προέλευσηστο DNA των Ελλήνων. Κι έχει ιδιαίτερη σημασία, διότι οι Τούρκοι είχαν καταλάβει τηνΕλλάδα για 400 χρόνια και όλοι θα περίμεναν πως θα υπήρχε κάποια σχέση στο DNA τωνδύο λαών. Κι, όμως, δεν έχει επηρεασθεί ούτε στο ελάχιστο.

«Με 400 χρόνια σκλαβιάς περιμέναμε πως θα υπήρχε κάποια μογγολική υπογραφή. Δενδιαπιστώθηκε κάτι τέτοιο και δεν μιλάω μόνο για μία μελέτη, μιλάω για αποτελέσματα άλλων7 μελετών, διαφόρων ερευνητών που βγάζουν αυτό το αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, σε 925δείγματα Ελλήνων ανδρών, δείχνουν ότι μόνον κατά 0,4% οι Έλληνες δεν είναι Καυκάσιοι.Δεν αλλάζει αυτό με τίποτε. Οι Έλληνες είναι καυκάσια φυλή» Το ίδιο, όμως, δεν ισχύει γιατους Ισπανούς. Η κατάληψη της Ισπανίας από τους Άραβες τεκμηριώνεται στην έρευνα,εφόσον οι Άραβες άφησαν την «υπογραφή» τους και το DNA τους. Τα αποτελέσματα τηςέρευνας δείχνουν ότι σε σημαντικό ποσοστό οι σημερινοί κάτοικοι της Ισπανίας έχουναραβική προέλευση.

Η μελέτη κατέρριψε επίσης, μια άλλη θεωρία που ισχυρίζοντανορισμένοι, πως οι Έλληνες, την εποχή του μεγάλου πολιτισμού, τον 4ο και 5ο π.Χ. αιώνα,ήταν μαύροι. Όλες οι μελέτες τεκμηριώνουν τη γενετική συνέχεια του ελληνικού πληθυσμού»είναι η επισήμανση του καθηγητή, ο οποίος αναφέρει και κάτι άλλο εξίσου σημαντικό:«Σε μεγάλο ποσοστό, οι Έλληνες μεταδώσαμε το DNA και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Το DNAτων Ελλήνων, "μοιάζει" πιο πολύ με αυτό των Ιταλών πρώτα, μετά με των Γάλλων, στησυνέχεια με των Ισπανών και τελευταία με των Τούρκων.Τα στοιχεία της έρευνας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές άλλες περιπτώσεις,όπως: Τεστ πατρότητας, εγκληματικές υποθέσεις και, κυρίως, χρησιμοποιούνται για να βρε-θεί η προδιάθεση των ατόμων για διάφορες ασθένειες».Η υπογραφή των Ελλήνων αποκαλύπτεται στη Νότια Ιταλία.

Ο Κ. Τριανταφυλλίδης αναφέρεται στην έρευνα και στα κύρια συμπεράσματα της:«Βασικό συμπέρασμα της έρευνας είναι το εξής: Από τη Νότια Βαλκανική, δηλαδή, από τιςπεδιάδες της Θεσσαλονίκης, της Κεντρικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας ξεκίνησε ημετακίνηση των εποίκων, ακολουθώντας την κοιλάδα του Αξιού και κατόπιν του Δούναβη καιέφτασαν στις βόρειες περιοχές. Οι Έλληνες δηλαδή, ξεκίνησαν και πήγαν στην Ευρώπη απότη Μακεδονία και άλλες περιοχές και μετέφεραν με τον πολιτισμό τους και το DNA τους στηΔυτική Ευρώπη».

Στο σημείο αυτό, ο καθηγητής καταρρίπτει και τον ισχυρισμό ότι έχουμε επηρεασθεί -γενε-τικά- από τους Σλάβους:«Όπως γνωρίζουμε σε διάφορες περιόδους έχουν έρθει Σλάβοι στην Ελλάδα. To DNA τωνΕλλήνων δεν έχει ουδεμία σχέση με αυτό των Σλάβων. Τα στοιχεία μας δείχνουν ότι ηομάδα, που χαρακτηρίζει τους Σλάβους, έχει μία συχνότητα 50% σε αυτούς και μιασυχνότητα 10% στους Έλληνες, όση είναι και στην Εγγύς Ανατολή.Γεγονός που σημαίνειότι οι επιμειξίες ανάμεσα στους Σλάβους και τους Έλληνες πρέπει να έγιναν σε τόσο μικρήσυχνότητα, ούτως ώστε να μη διαπιστώνονται σήμερα με τις μεθοδολογίες DNA. Σημαντικόστοιχείο με μεγάλη σημασία είναι το εξής: Η σύγκριση του DNA των κατοίκων της Ελλάδαςκαι ειδικότερα της Πελοποννήσου, με εκείνο των κατοίκων της Νότιας Ιταλίας δείχνει ότι οικάτοικοι της Ιταλίας, -Απουλία, Καλαβρία- σε ποσοστό περίπου 20%, έχουν το ίδιο DNA μετους Έλληνες. Είναι γνωστό ότι οι περιοχές αυτές αποικίστηκαν σε ιστορικούς χρόνους απόΈλληνες, π.χ. Πελοποννήσιους.

Στην εργασία ελέγχθηκε η γενετική συνεισφορά των Ελλήνων αποίκων σε σχέση με τους πιθανούς νεολιθικούς κατοίκους της εποχής. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το χρωμόσωμα Υ, σε ποσοστό τουλάχιστον 7% των ανδρών της Καλαβρίας και 22% της Απουλίας, προέρχεται από Έλληνες.

Για άλλη μία φορά τεκμηριώνεται ότι η Μεγάλη Ελλάδα αποτελείτο κυρίως, από ελληνικούςπληθυσμούς και θα μπορούσαμε να πούμε ότι το αποτύπωμα, η υπογραφή αυτών τωνΕλλήνων, εξακολουθεί να αποκαλύπτεται ύστερα από 2.500 χρόνια μετά, πάλι, στουςκατοίκους της Νότιας Ιταλίας».

ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ,ΤΙΜΟΥΜΕ

Την Κυριακή 20 Ιουλίου στην μαύρη επέτειο της Εθνικής μας συμφοράς διοργανώνεται αντικατοχική εκδήλωση στην Λευκωσία με προσυγκέντρωση στις 7:00 μ.μ. στην Πλατεία Ελευθερίας. Στις 8:00 μ.μ. στο οδόφραγμα «Λήδρα Παλλάς» θα μιλήσουν οι Ανδρέας Αποστόλου (πρόεδρος ΔΡΑΣΙΣ Κ.Ε.Σ.) και Σταύρος Καρκαλέτσης (ιστορικός). Χαιρετισμός συμπαράστασης θα διαβαστεί εκ μέρους του μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου. Όλοι παρόντες εκεί που ματώνει η Πατρίδα. ΟΧΙ στον ραγιαδισμό. ΟΧΙ στην ηττοπάθεια. ΟΧΙ στην τουρκοφοβία.