Κυριακή 16 Μαΐου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΡΗΣ 0-0

Κρίμα για άλλη μια φορά. Ο Ολυμπιακός είχε νέα απώλεια βαθμών μες στο γηπεδό του. Ήρθε ισσόπαλος με τον Άρη με λευκή ισσοπαλία. Ήθελε να νικήσει αλλά δεν μπορούσε. Στην ουσία έδειχνε αδυναμος να κάνει φάσεις. Δεν θα πω περισσότερα επι τους ματς καθώς δεν περιμέναμε στα πλέη οφ να δουμε τι ποδοσφαιρο παίζει ο Ολυμπιακός. Σταθερη αξία για άλλη μια φορά ο κόσμος, αν και το γηπεδο δεν γέμσε. Όμως όσοι πήγαν ήταν κοντα στην ομάδα και την εμψυχωναν. Από την άλλη είχαμε και την διαιτήσια η οποία ηταν εγκληματική. Έβγαλε στο 38 κάρτα στο Ζεβλάκωφ ο Ντάκος και όχι στον Κάμπορα, που πρξένησε  αψιμαχίες.
Θα κλείσω με το συνθημα που φωναζε η Θυρα 7 και γενικότερα όλος κόσμος:
"Φέρε έναν καλό προπονητή και πάρε παίκτες και πάμε από την αρχή

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΧΡΥΣΟ ΣΤΑΥΡΟ;

 Έτυχε αγαπητοί μου να μάθω κάτι πολύ σπουδαίο, το οποίο θεώρησα να το μοιαραστω μαζί σας καθώς πρόκειται για ζήτημα πίστεως. Οφείλουμε να γνωρίζουμε την πίστη μας όσο καλύτερα γινεται. Σήμερα θα ασχοληθουμε όπως είδατε και από τίτλο με το θέμα " Γιατί δεν πρέπει να φοράμε χρυσό σταυρό;".

 Δεν πρέπει,λοιπόν, να φοράμε χρυσό σταυρό γιατί το μεταλο Χρυσός -από τον οποίο είναι φτιαγμένος ο χρυσός σταυρός- είναι όπλο του Διαβόλου. Οταν φοράς χρυσό σταυρό όχι μονο δεν διωχνει τον διάβολο αλλά αντιθέτως τον ελκει και προς εσένα.

 Αντιθέτως, θα πρέπει να φοράμε ασημένιο ή  σταυρό που ο διάβολος τ φοβείται. Το ασήμι είναι ο εχθρός του διαβόλου. Αυτό φοβάται και όχι τον Χρυσό. Αν παρατηρησετε στις ταινίες θρύλερ που συμμετάσχουν  δαιμονισμένοι και διαολεμένοι, χρησιμοποιείται το ασήμι για να εξολεθρευτούν. Επιπλέον, είναι μέγα και τεράστιο λάθος που οι νονοί αγοράζουν στα βαπτηρια τους χρυσους σταυρούς. Αλλά αν τυχει και αγοράσουν ασημένια σταυρουδάκια, τι θα πει μετά ο κόσμος; Ότι ο Νόνος ηταν τσιφούτης!!! Και εμένα δυστυχώς ο δικός μου νονός χρυσό σταυρό μου είχε πάρει. Αλλά ευτυχως για καλή μου τυχη μονο εκεινη την ημέρα, της βαπτισης τον φόρεσα. Τις υπόλοιπες μέρες φορουσα ασημένιο(διχως να γνωρίζω όλα τα παραπάνω) με την πρόθεση ότι είμαι μικρός και θα τον έχανα ή θα μου κοπόταν ο βαπτηστικός μου.

Τέλος, ως εναλακτικη λύση μπορείτε να φοράτε σταυρουδάκι κορδόνένιο  το οποίο είναι - τις περισσοτερες φορές-  φτιαγμένο  σε μοναστηρια εκεί όπου οι καλόγεροι τον έκαναν εν ωρα προσευχής. Όσο ομως για το ξυλινο σταυρο, όπου το ξυλο έχει επίσης τις ιδιες ιδιοτητες με το ασημι δυστυχως δεν βγαίνουν στην αγορά. ΜΗν ξεχνάμε πως ο Σταυρος οπου σταυρωθηκε ο Κυριος ήταν Ξυλινος.

Συνεχίζεται.....