Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008

Ράδιο Αντίσταση, Κυριακή 16 Νοεμβρίου: Τιμή στο "ηρωικό" μας καθεστώς

Μαθητές δημοτικού στο "γάμο" της λεσβίας δασκάλας τους

Στις ΗΠΑ, έχει ξεκινήσει εκστρατεία διαφόρων ομοφυλοφιλικών οργανώσεων, οι οποίες υποστηρίζουν ότι τα του γάμου ατόμων του ίδιου φύλου πρέπει να διδάσκονται στα σχολεία ακόμα και στις μικρότερες τάξεις. Η απαίτησή τους αυτή έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις.

Ενδεικτικά, η εφημερίδα «Τα Χρονικά San Francisco» αναφέρει πως οι 18 μαθητές της πρώτης τάξης του Δημοτικού πήραν επιχορήγηση από το σχολείο τους, με σκοπό να ταξιδέψουν ώστε να είναι παρόντες στον γάμο της δασκάλας τους με μια άλλη γυναίκα. Το σχολείο έδωσε χρήματα σε μαθητές ηλικίας 5 και 6 ετών, παίρνοντάς τους από τα μαθήματά τους, ώστε να παραβρεθούν στον «γάμο».

"Το να παίρνουμε τα παιδιά έξω από τα σχολεία για έναν γάμο ομοφιλοφύλων δεν είναι συνήθης εκπαίδευση. Προωθεί το γάμο ομοφυλοφίλων και κατηχεί τους νεαρούς. Αμφιβάλλω αν το σχολείο έχει πάρει ποτέ τα παιδιά σε ταξίδι για ένα παραδοσιακό γάμο". δήλωσε ο εκπρόσωπος των αντιδρώντων Frank Schubert.

Ο ...προοδευτικός διευθυντής του σχολείου, ερωτηθείς, δήλωσε πως η πράξη αυτή προσέφερε "στιγμές μάθησης" και ότι αρμόζει σε μαθητές της πρώτης δημοτικού να παρευρίσκονται σε γάμο ατόμων του ίδιου φύλου.

http://whitewomenfront.blogspot.com/

ΑΜΑΝ-ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ