Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Κατάληψη στη ΝΕΤ

Συμφωνα με εγκυρες πηγές έξω απο τις εγκαταστασεις της κρατικης τηλεορασης ζιταδες περιπολικα και λιτικα αμαξια. Έχουν εισέλεθει περιπου 60 ατομα(συμβασιουχοι εκπαιδευτικοί) στο καναλι της ΝΕΤ οι οποιοι τα έχουν κάνει λιμπα. Την ωρα που κυλούσε κανονικα η ροη των ειδησεων και ...
μιλουσε η χουκλη σε ενα αλλον τυπο σε παραθυρο απο το βαθος ακουστηκαν τσαμπουκαδες στον αερα και διεκοπη μεχρι και αυτην την ωρα το δελτιο ειδησεων.Οι καταληψιες τα έσπασα όλα. καρέκλες , τραπέζια κ.α.

Ήταν μάλιστα προγραμματισμένο να μιλήσει και η Διαμαντοπουλου για το νέο σχολείο!

Όπως φαινεται ο κόσμος έχει εξοργιστεί!

Αξιζει όμως να σημειωθεί ότι η Αστυνομία ηταν σε εντιμοτητα και έχει δημιουργηθεί αγροκυνηγητο μεταξυ ΜΑΤ και ΠΟΛΙΤΩΝ. Τέλος όπως μολις ενημερωθηκα υπήρξαν και 2 τραυματίες!



Πρόσφατο:
Οι καταληψίες μάλιστα έκανα απόπειρα να τους εγκλωβισουν όλους τους δημοσιοκάφρους μες στο Στουντιο. Δυστυχως, την κ. Διαμαντοπουλου την φυγάδευσαν από άλλη  πόρτα!

Να και το πρώτο βιντεο. Ας μου μια μικρη γευση για το τι γινεται τωρα:




Προσφατα:
Οι εκπαιδευτικοί έχοντας αρπάξει μπόλικο ξυλό από τους μπάτσους ζητουν να βγουν ζωντανά στον αέρα και η Χουκλη η οποία παραμένει εγκλωβισμενη δεν τους το επιτρέπει.
Επίσης, είναι πιο άθλιο μπορεί να φανταστεί κανείς, Η Αστυνομία να βα΄ραει τους απολυμένους εκπαιδευτικούς οι οποίοι ψωμολυσανε και διεκδικούν τα δικαιωματά τους!

Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ


Ντροπή σου ρε Socrates!
Προδότη!Τόσα χρόνια στον Ολυμπιακό, τόσες κούπες με αυτη την ομάδα;
Και τώρα; Τι; Την πρόδοσες!
Θα σε κρεμάσουμε ρε για αυτό το τερατουργημα που έκανες!
Όσοι ακόμα δεν καταλάβετε τι συνέβη ,δείτε την παρακάτω εικόνα της ERT