Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

2Ο € ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΤΣΟΥΛΙΑΣ

Άρε αθάνατη Ελλάδα! Αυτή εισαι! Ψωμολυσάς, αλλά τα λεφτά για να δεις την τσόντα της Τζούλιας Αλεξανδράτου, βρίσκεις. Συγκεκριμένα, το πορνό που γυρίσθηκε με την Τζουλια Αλεξανδράτου, κοστίζει 20 € ενώ να σας αναφέρουμε πως πουλήθηκαν 100.000 DVD. Άρα η εταιρεία που ανέλαβε να γυρίσει το πορνό έβαλε στα ταμεία της 2.000.000 €. Και όπως λέει και το blog Πελασγία, αν ο Παπακωνσταντίνου προσλάβει στα υπουργεία την Τζούλια να γυρίζει τσόντες μια χαρά θα καληφθούν τα χρέη μας.

Αγγλία- Ελλάδα 1-2

Χτες, εκτός από το τμήμα ανδρών της εθνικής Ελλάδος, αγωνιζόταν και οι Ελπίδες κόντρα στην Αγγλία οι οποίοι έβαλαν τα γυαλιά στους διεθνείς μας. Συνήθως, έτσι γίνεται! Οι μικρότεροι παίζουν καλύτερα ώστε να τραβήξουν και τα βλέμματα. Και καλά κάνουν!

Να μη σας το πολυλογω, χθες η εθνική μας πήρε σπουδαία νικη επί της Αγγλίας μες στο Γηπεδό της, με σκορ 2-1. Τα γκολ τα σημείωσαν οι 2 Παπαδόπουλοι, Γιάννης και Κυριάκος. Παρεμπειπτόντως, εφ' όσον είναι και οι 2 παίκτες του Ολυμπιακού θεωρώ πως αξίζουν καλύτερη αντιμετώπιση από τους προπονητές του Ολυμπιακού.

Πλέον, η Ελλάδα πλέον έχει 16 βαθμούς σε επτά ματς, η Αγγλία ακολουθεί με 11 σε 6 και τρίτη είναι η Πορτογαλία με 7 σε 5 παιχνίδια, αλλά εξακολουθεί να ελπίζει. Για να προκριθεί η Εθνική μας ομάδα, όμως, ίσως να αρκεί και η ισοπαλία στο τελευταίο ματς στα Σκόπια. Ή, ακόμα-ακόμα, μπορεί και αυτή να μη χρειαστεί...