Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Έχτισαν 15οροφο κτηριο μέσα σε 6 ημέρες

Χαιρεται αγαπητοί μου φίλοι. Μέτα από πολύ καιρό έχω την αξίωση να αρθρογραφώ και πάλι στο blog μου από την οικίαν μου. Καθως αρκετά ταλαιπωρηθηκα εδώ και πολύ καιρό χωρις ιντερνετ (και που λεφτά για νετ  καφέ σε τέτοιο καιρό) , αργότερα ήταν χαλασμένος ο υπολογιστης μου και τέλος αντιμετωπισα πρόβλημα με την google για τον λογαριασμό μου στο gmail  με αποτέλεσμα να μην μπορώ να συνδεθώ στη blogger. Και μετά απ΄όλα αυτά καταφερνω να ξανασυγγραψω στο blog μου.
Θέλω λοιπόν να ξεκινησω με το γεγονός πως κατάφεραν να χτισουν 15οροφο κτηριο μέσα σε 6  μέρες, όπως διαβασατε και στο τιτλο. Ένα τοσο αξιοθαυμαστο γεγονός όσο και ανησυχητικό. Διαβασα σε πολλές άλλες σελίδες γι΄αυτο το γεγονός και δεν είδα κάποιον να ανφέρεται στο εξής:
Όσο εύκολα χτισαν οι κυριοι αυτο το κτήριο, όπως θα δειτε και στο παρακάτω βιντεο τόσο ευκολα θα γινει και η ανέργεση του ναού του Σολομόντα από πάνω προς τα κάτω μέσα σε 3 μέρες.
Και όταν χτιστει αυτος ο ναός πάνω του θα κάτσει ο υιός της απώλειας και θα ανακηρυχθει ως Μεσσίας ‘‘Όταν λοιπόν ίδητε το βδέλυγμα της ερημώσεως  …ιστάμενον εν τω τόπω τω αγίω , …τότε θέλει είσθαι θλίψις μεγάλη , οποία δεν έγεινεν απ’ αρχής κόσμου έως του νύν , ουδέ θέλει γείνει’’ Ματθαίος κδ (24) :15-21 .
Αυτό είναι το μήνυμα που βγαίνει από όλο αυτό το σκηνικό και όχι να λέμε ειρωνικά : «Και στην Ελλάδα χτιζονται τόσο γρηγορα τα κτιρια»