Κυριακή 22 Ιουνίου 2008

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Όπως είναι γνωστό η φύση είναι αυτή που πρέπει να μας δίνει τις απαντήσεις στα μεγάλα ερωτήματα.Εκεί θα βρούμε τα πρωτότυπα των όντων και μη όντων.Μελετώντας τους φυσικούς νόμους φτάνουμε όλο και πιο ΄κοντά στη αλήθεια.Στη φύση όποιο ον δεχτεί επίθεση,αμέσως ενεργοποιεί μηχανισμούς άμυνας.Έτσι η άμυνα είναι μια φυσική και λογική αντίδραση για να επιβιώνουυμε.Δεν εξαρτάται από εμάς αν μας επιτεθεί ένα άλλο έθνος.Οφείλουμε όμως να είμαστε πάντα προετοιμασμένοι.Οι εθνικιστές φυσικά και δεν επιθυμούν επεκτατικούς πολέμους.Φυσικά και θέλουμε ειρήνη για να αναπτυχθούμε και να σημειώσουμε πρόοδο.Ο εθνικισμός δεν είναι η αιτία που υπάρχουν βίαιες συγκρούσεις.Αντίθετα αν μας απειλήσουν και μας επιτεθούν,μόνο τότε θα εκδηλωθούν βίαιες συμπεριφορές γιατί σκοπός μας είναι να προστατεύσουμε το έθνος μας.Να υπερασπιστούμε την Πατρίδα,δηλαδή τα εδάφη.Σε καμία άλλη περίπτωση ο εθνικισμός δεν είναι συνυφασμένος με τη βία,παρά μόνο όταν απειλείται το Έθνος.Ο ιμπεριαλισμός είναι καταδικαστέα συμπεριφορά και δεν έχει καμία σχέση με τον εθνικισμό,για τον απλούστατο λόγο ότι οι εθνικιστές δεν επιθυμούν ξένους μέσα στη Πατρίδα.Συνεπώς η ειρήνη είναι μία ουτοποία,καθώς δεν εξαρτάται από τους λαούς πότε θα έχουν πόλεμο,αλλά από τον διεφθαρμένο κατακτητή.Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ είχε πει ότι πατέρας των πάντων είναι ο πόλεμος.!!!Δεν είναι η ειρήνη το απόλυτο αγαθό,αλλά η Εθνική ελευθερία,το δικαίωμα να υπάρχουμε.
ΠΗΓΗ :ΟΕΝ

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ! H «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙA» ΑΠΑΓΟΡΕΥΣE ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ «ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ» ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ «ΚΡΑΤΟΣ»

Οι ρουφιάνοι «αντιεξουσιαστές» γνώριζαν την ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ της πορείας μας από τις αρχές μία ολόκληρη ώρα πριν!

Την ίδια ημέρα που παρακρατικοί αλήτες έκαιγαν ένα ακόμη Πατριωτικό βιβλιοπωλείο (τη Νέα Θέση) μέσα στο κέντρο της Αθήνας και σε απόσταση αναπνοής από τις αστυνομικές δυνάμεις, η αστυνομία λειτουργώντας με εντολές ανωτέρων παραβίαζε, για μια ακόμη φορά, το Σύνταγμα εις βάρος των Εθνικιστών. Η θέληση και η δύναμη των Εθνικιστών όμως ήταν ο τελικός νικητής, αφού δεν κατόρθωσαν οι αναρχοκομμουνιστές αλήτες και οι αντιφασίστες συνάδελφοί τους των κρατικών υπηρεσιών (ενός κράτους γεμάτου κλέφτες που βρωμάει κυριολεκτικά από σκάνδαλα) να επιτύχουν το σκοπό τους: την ματαίωση της εκδήλωσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη Θεσσαλονίκη.

Η συγκέντρωση των εκατοντάδων Εθνικιστών στην πλατεία Ευόσμου ήταν μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΙΚΗ, που δεν μπόρεσαν τελικά να εμποδίσουν ούτε οι παρακρατικοί αναρχοκομμουνιστές, ούτε οι κρατικοί υπάλληλοι, που αποπειράθηκαν να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας στην περιοχή, καλώντας τους καταστηματάρχες να κλείσουν τα μαγαζιά τους, λέγοντας ότι θα γινόταν επεισόδια.

Γιατί μπορεί μεν ο Σημίτης ν’ αποκαθηλώθηκε από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, αλλά οι εκλεκτοί του στις υπηρεσίες κυβερνούν ακόμη… Έτσι, με εντολή «άνωθεν» κράτος και παρακράτος χέρι-χέρι συνεργάστηκαν άψογα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Άλλωστε δεν ήταν η πρώτη φορά… Και όταν οι «αντιεξουσιαστές» μέρα μεσημέρι είχαν καταστρέψει τα γραφεία μας στην Θεσσαλονίκη πήγαν εκεί με αστυνομική συνοδεία, που μετά την καταστροφή τους συνόδευσε μέχρι το περίφημο άσυλο. Έτσι και σήμερα η ΕΛΑΣ οδήγησε χεράκι, χεράκι τους «αναρχικούς» στον χώρο της παράνομης αντισυγκέντρωσής τους, αφού όπως φαίνεται είχε προηγηθεί συνεννόηση… Όταν δε είδαν στη συνέχεια ότι η συγκέντρωσή μας ήταν απόλυτα επιτυχημένη, τους έβαλαν να κάνουν φασαρίες (χωρίς την παραμικρή σύλληψη φυσικά) για να εμποδίσουν την πραγματοποίηση της πορείας μας, απαγορεύοντάς μια ΝΟΜΙΜΗ ΠΟΡΕΙΑ παράνομα και αντισυνταγματικά.

Για να δείτε δε πόσο ρουφιάνοι είναι οι λεγόμενοι «αντιεξουσιαστές» η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ της πορείας μας έγινε στις εννέα το βράδυ. Αυτοί όμως την γνώριζαν μία ολόκληρη ώρα πριν. Διαβάστε εάν δεν μας πιστεύετε:

«INDYMEDIA: ΤΟΝ ΗΠΙΑΝΕ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ - ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΟΚ ! 8:08μμ, Σάββατο 21 Ιουνίου 2008: ΟΙ 100 ΝΟΜΑΤΑΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΔΗ… ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ !

Ό,τι και να κάνουν όμως οι αντεθνικοί μηχανισμοί και οι ρουφιάνοι τους «αντιεξουσιαστές» και ΜΜΕέδες τα γεγονότα δεν αλλάζουν. Παρ’ όλη την τρομοκρατία κράτους και παρακράτους, η συγκέντρωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έγινε(ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ!) και θα γινόταν και πορεία, την οποία αφού δεν μπόρεσαν να εμποδίσουν οι «αντιεξουσιαστές» ανέλαβαν να εμποδίσουν οι εξουσιαστές συνάδελφοί τους, με προσωπική εντολή ανωτάτου κρατικού παράγοντος σοσιαλιστικής-σημιτικής προέλευσης.

Όσο για τα τηλεοπτικά κανάλια, για ακόμη μια φορά, έκαναν το καθήκον τους. Είπαν ψέμματα σε σημείο που προκαλούσε γέλια, πολλαπλασιάζοντας τους «αντιδιαδηλωτές»(που είπαν ότι ήταν… 400(!), αλλά δεν έδειξαν ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ(!) και μειώνοντας τους Εθνικιστές, δείχνοντας πλάνα της ομάδος περιφρούρησης 3 ώρες πριν την συγκέντρωση, σαν πλάνα της… συγκέντρωσης και μιλώντας για συγκέντρωση 30-40 ατόμων!

Τελικά αυτοί οι «αντιεξουσιαστές» έχουν μαζί τους όλους όσους δηλώνουν ότι μάχονται: και τις λεγόμενες αρχές ασφαλείας του συστήματος και τα κανάλια που υπηρετούν τους εξουσιαστές.

21 Ιουνίου 20.00 Με μεγάλη επιτυχία έγινε η Εθνικιστική συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη! Εκατοντάδες Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες στην Πλατεία Ευόσμου!

Δεν πέρασε το σχέδιο τρομοκρατίας και οι απειλές των αναρχοκομμουνιστών

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή είχε αναγγείλει εδώ και 15 ημέρες, τηρώντας απόλυτα τα προβλεπόμενα από τον νόμο, συγκέντρωση κατά της ακρίβειας, της κοινωνικής σαπίλας και της διαφθοράς στην πλατεία Ευόσμου στην Θεσσαλονίκη. Την συγκέντρωση αυτή προσπάθησαν με κάθε τρόπο να εμποδίσουν αναρχοκομμουνιστές, οι οποίοι οργάνωσαν παράνομη αντισυγκέντρωση σε κοντινή απόσταση από την συγκέντρωσή μας, πράγμα που απαγορεύεται από τον νόμο… Παρ’ όλα αυτά και παρ’ όλες τις πράξεις τρομοκρατίας όπως ανακοινώσεις για τοποθετήσεις βομβών σε σπίτια Εθνικιστών και ανοικτές απειλές από το διαδίκτυο την Κυριακή στην πλατεία Ευόσμου οι Χρυσαυγίτες ήταν εκεί.


Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και έχοντας φροντίσει από νωρίς να περιφρουρήσουν την πλατεία οι Εθνικιστές περιόρισαν τις ομάδες των λεγόμενων αντιεξουσιαστών στην περιοχή γύρω από το Στάδιο του Αγροτικού Αστέρα. Επρόκειτο κυριολεκτικά για έναν πόλεμο νεύρων από τον οποίο βγήκαμε νικητές. Αυτή τη στιγμή εκατοντάδες Εθνικιστές βρίσκονται στην πλατεία Ευόσμου κρατώντας τιμημένες Γαλανόλευκες και Εθνικιστικά λάβαρα και ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν πορεία. Θα ακολουθήσει αργότερα νεώτερη ενημέρωση.

ΠΗΓΗ:ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

καταπέλτες

Οι καταπέλτες ήταν μηχανές που μπορούσαν να πετάνε πέτρες, φλεγόμενα υλικά, αλλά και ακόντια και σιδερένιες μπάλες με σκοπό συνήθως την εξ' αποστάσεως καταστροφή τειχών ή και εχθρών. Λειτουργούσαν σχεδόν σαν τεράστια τόξα με μοχλικό σύστημα.

Οι βαλλίστρες είχαν παρόμοια κατασκευή με τους καταπέλτες αλλά χρησιμοποιούντο για να πετυχαίνουν με μεγαλύτερη ακρίβεια τον στόχο με ένα ή και περισσότερα ακόντια. Κατασκευαζόταν και σε φορητή μορφή σαν τόξα μεγαλύτερης ακρίβειας.

Έναν άλλο ενδιαφέρον τύπο καταπέλτη συναντάμε πρώτη φορά στην πολιορκία της Τύρου απ' τον Μέγα Αλέξανδρο. Λεγόταν στροφαλοκαταπέλτης και μπορούσε να ρίχνει μεγάλα βέλη σε απόσταση μεγαλύτερη των 180 μέτρων.

Σοβαρή εξέλιξη στους καταπέλτες και στις βαλλίστρες προσέφερε και ο Αρχιμήδης προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να προφυλάξει την πόλη που ζούσε (Συρακούσες) απ' τους πολιορκητές. Τελικά σκοτώθηκε στην άλωση της πόλης.

πολιορκητικοί κριοί

Οι πολιορκητικοί κριοί ήταν μηχανές σχεδιασμένες να καταστρέφουν τείχη αλλά κυρίως να σπάνε κλειστές πύλες. Υπήρχαν από την απλούστατη μορφή του κορμού δένδρού που το μετέφερε και χειριζόταν μια ομάδα στρατιωτών, μέχρι και περίπλοκα τροχήλατα οχήματα που μετέφεραν με την δύναμη ζώων μηχανισμό και στρατό μέχρι τον στόχο.

"χελώνες"

"Χελώνες" ονομαζόταν ειδικά οχήματα που μετέφεραν οπλίτες ή και μηχανικούς κοντά στα πολιορκούμενα τείχη. Εκεί ανελάμβαναν συνήθως διάφορες δολιοφθορές όπως να υποσκάψουν τα τείχη δημιουργώντας υπόγεια σήραγγα. Χρειαζόταν φυσικά ιδιαίτερα καλή αντοχή στις βολές των πολιορκούμενων, όπως και επικάλυψη με δέρματα ώστε να γίνονται όσο το δυνατόν πιο άκαυστα.

πολιορκητικοί πύργοι

Πρόκειται για ξύλινους πύργους που μεταφερόταν ή και κατασκευαζόταν δίπλα στα εχθρικά τείχη ώστε να ξεπεράσουν το πρόβλημα ύψους και να προσεγγίσουν το επίπεδο των αμυνομένων, μάλλον όχι για συνομιλίες... Ήταν συνήθως επενδυμένοι με δέρματα ώστε να είναι όσο το δυνατόν άκαυστοι και είχαν ανοίγματα ειδικά για τοξότες, για εφόδους και για χρήση καταπελτών. Το ύψος τους στις κατασκευές που χρησιμοποιούσε ο μέγας Αλέξανδρος έφτανε και τα 50 μέτρα!

γερανοί

Μηχανισμοί γερανών χρησιμοποιούταν πολλές φορές από τους εισβολείς για να προσεγγίσουν το ύψος των τειχών με στρατό. Εντυπωσιακότερη χρήση έκανε ο Αρχιμήδης που κατάφερνε να πιάνει τα καράβια που πολιορκούσαν την πόλη του και είτε να τα ανυψώνει ανατρέποντάς τα, είτε να τα αφήνει να ξαναπέσουν από ύψος στην θάλασσα προκαλώντας τους σοβαρές ζημιές.

πολεμικά άρματα

Στις μάχες χρειαζόταν οχήματα με διαφορετικά χαρακτηριστικά απ' ότι για καθημερινή χρήση και το αποτέλεσμα ήταν μονοθέσια, διθέσια αλλά και τριθέσια πολεμικά άρματα που σερνόταν από ένα ή και περισσότερα άλογα. Συνήθως ο αρχηγός έπρεπε να μπορεί να μετακινείται με την μέγιστη ταχύτητα όταν κάτι δεν πήγαινε καλά στην μάχη... ;-)

Χρησιμοποιήθηκαν επίσης και "οχήματα μεταφοράς προσωπικού" που προσέφεραν κάλυψη στους επιτιθέμενους μέχρι να φτάσουν σε επιθυμητή για την μάχη απόσταση αποφεύγοντας τις βολές των εχθρών.

Γνωστά έμειναν στην ιστορία και τα δρεπανηφόρα άρματα, περσικά κυρίως, που είχαν στερεωμένα στις ρόδες τους μακριά σίδερα κοφτερά σαν σπαθιά, ώστε όχι μόνο να είναι απρόσιτα απ' τους εχθρούς αλλά και καταστροφικά για τους παρακείμενους.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν κάποια αιγυπτιακά άρματα που ήταν εφοδιασμένα με μεταλλικά ελατήρια στην ανάρτηση των τροχών τους, αλλά και με ειδικό τρόπο στερέωσης του άξονά τους στο αμάξωμα με δερμάτινα λουριά, για να πετυχαίνουν την καλύτερη δυνατή ευστάθεια σε μεγάλη ταχύτητα. Σε ένα τάφο στις Θήβες βρέθηκε μάλιστα και σε τοιχογραφία αναπαράσταση γραμμής παραγωγής τέτοιων αρμάτων από εξειδικευμένους τεχνίτες!

πολεμικά πλοία

Ειδικά ναυπηγημένα πλοία εξυπηρετούσαν ανάγκες μάχης. Τα περισσότερα κινούταν με την δύναμη κωπηλατών και χρησιμοποιούσαν τα πανιά για εκτός μάχης βοηθητικές μετακινήσεις. Η τριήρης π.χ. είχε στο πρόσθιο μέρος μεταλλικό έμβολο με το οποίο έπληττε τα εχθρικά πλοία. Εκτός από τις τριήρεις που ήταν σχεδιασμένες για να εμβολίζουν τα αντίπαλα πλοία υπήρχαν και άλλα πλοία σχεδιασμένα για μάχες. Το πρώτο ''βομβαρδιστικό'' θα μπορούσαμε να πούμε πλοίο ήταν εξοπλισμένο με ανάλογα διασκευασμένους καταπέλτες. Ο στόλος των Συρακουσών είχε εξοπλισθεί με ειδικά διασκευασμένους καταπέλτες μιας και ο τύραννος των Συρακουσών Διονύσιος ο πρεσβύτερος, παράγγειλε την βελτίωση των καταπελτών που ήταν διαθέσιμοι μέχρι τότε και εξόπλισε μ' αυτούς τα πλοία του. Αυτό του έδωσε σημαντική ναυτική υπεροχή στην Μεσόγειο για μεγάλο χρονικό διάστημα. 'Αλλα πλοία είχαν διασκευαστεί σε πλωτούς πολιορκητικούς πύργους για πολιορκία παραθαλάσσιων τειχών.

πλωτές γέφυρες

Ο στρατός χρειαζόταν συχνά γρήγορο τρόπο διάβασης ποταμών. Ο μέγας Αλέξανδρος αναφέρεται ότι είχε κατάλληλο τεχνικό προσωπικό ώστε μπορούσε εύκολα να κατασκευάσει πλωτές "λεμβόζευκτες" γέφυρες, όπως έκανε για παράδειγμα στον Ινδό ποταμό στην περιοχή του σημερινού Οχίντ το 326 π.Χ.

κανόνια

Πρώτος ο Αρχιμήδης, βασιζόμενος στην δύναμη συμπίεσης του ατμού, κατασκεύασε εκτός από βαρούλκο κι ένα κανόνι. Απελευθερώνοντας απότομα τον συμπιεσμένο ατμό μέσα σε μια κατάλληλα διαμορφωμένη σωλήνα κατάφερνε να ρίχνει με αυτή μεταλλικά βλήματα σε αρκετά μεγάλες αποστάσεις περίπου 400 μέτρων. Οι διαστάσεις του ατμο-κανονιού ήταν αρκετά μικρές και για φορητή χρήση. Εντύπωση προκαλεί πώς και δεν εξαπλώθηκε απ' τον στρατό μια τέτοια χρήση...

Πολύ αργότερα (νομίζω το 1453 κατά την πολιορκία της Κωνσταντινούπολης) τα κανόνια ξαναεμφανίζονται, με πυρίτιδα πια, ακόμα πιο καταστροφικά.

φλογοβόλα

Τα πλέον γνωστά δούλευαν με το περίφημο "υγρό πύρ" που αν και έγινε γνωστό απ' τους βυζαντινούς πιθανό να ήταν πολύ παλαιότερο. Υπήρχαν διάφορες παραλλαγές στα μεγέθη που χρησιμοποιήθηκαν. Υπήρχαν μικρά φορητά ατομικά μοντέλα αλλά και μεγάλα με διπλή αντλία που χειριζόταν ομάδα στρατιωτών. Η συνταγή για το "υγρό πύρ" λέγεται ότι κρατήθηκε τόσο καλά κρυμμένη σαν στρατιωτικό απόρρητο που τελικά χάθηκε. Προφανώς περιείχε αρκετά εύφλεκτα υλικά και ίσως σε μεταγενέστερη μορφή και πετρελαιοειδή. (Το πετρέλαιο δεν είναι σύγχρονη ανακάλυψη, οι αρχαίοι αλχημιστές το ανέφεραν σαν "λάδι της πέτρας" και υπάρχουν και άλλες αναφορές. Το ίδιο ισχύει φυσικά για το θειάφι που εξάγεται εύκολα από θειούχα ορυκτά και το νίτρο που μπορεί να εξαχθεί σε μια πρωτόγονη ακάθαρτη μορφή από στάχτες.)

Σε ανάγλυφες παραστάσεις βωμού στην Πέργαμο απεικονίζεται η Εκάτη και η Φοίβη να κρατούν όπλο σαν σωλήνα με φλόγα στο μπροστινό του μέρος και να βάλουν εναντίων Γίγαντα. Κάτι σαν το σύγχρονο "μπαζούκα"! Τα ανάγλυφα αυτά βρίσκονται στο αρχαιολογικό μουσείο του Βερολίνου.

Παρόμοια συσκευή που λειτουργούσε σαν φλογοβόλο ξανασυναντάμε αρκετά αργότερα κοντά στο 1600 μ.Χ. στην Αραβική χερσόνησο. Ήταν κατασκευασμένο από δύο παράλληλους σωλήνες, ο ένας περιείχε το εύφλεκτο υγρό και ο δεύτερος λειτουργούσε σαν αντλία. Αντλούσε υγρό από τον κάτω σωλήνα και το εκτόξευε διαμέσω της αναμμένης φλόγας στο μπροστινό στόμιο. Υπολογίζεται ότι το όπλο είχε εμβέλεια 10 μέτρων τουλάχιστον αλλά και αυτονομία περίπου 10 βολών. Παρόμοια όπλα λέγεται ότι χρησιμοποιήθηκαν αρκετά παλιότερα και από τους βυζαντινούς με το υγρό πυρ.

Μία από τις τελευταίες αναφορές χρήσεως για το υγρό πυρ, είναι όταν το 1016 ο Βασίλειος Βουλγαροκτόνος έβαλε "εκρηκτικά" στα θεμέλια του κάστρου της Χρυσής έξω από την Έδεσσα για να εξαναγκάσει τους πολιορκούμενους Βούλγαρους να παραδοθούν.

συγκεντρωτικά κάτοπτρα

Τα γνωστά κάτοπτρα πρωτο-χρησιμοποιήθηκαν από τον Αρχιμήδη για την πυρπόληση εξ' αποστάσεως του εχθρικού στόλου με συγκεντρωμένη από πολλά κάτοπτρα ηλιακή ενέργεια, αλλά τα συναντάμε και σε αντίστοιχη απόκρουση ναυτικής πολιορκίας της Κωνσταντινούπολης στην Βυζαντινή περίοδο.

πυρίτιδα

Η γνώση της πυρίτιδας είναι αρκετά παλιά. Σχεδόν στο 1200 μ.Χ. οι Κινέζοι είχαν αρχίσει να την χρησιμοποιούν τόσο σε πυροτεχνήματα και ρουκέτες όσο και σε πολεμικές επιχειρήσεις σαν εκρηκτικό.

Τα Κινέζικα "ρουκετοβόλα" με χωρητικότητα από 40 μέχρι 100 πολεμικά βέλη, μπορεί να χρησιμοποιήθηκαν από το 1232 μ.Χ. Όπως διακρίνουμε και στην φωτογραφία είχαν και φορητά μοντέλα ώστε να μπορεί να τα χειρισθεί και ένα άτομο μόνο του. Αυτές οι "ρουκέτες" λέγεται ότι είχαν απόσταση βολής 120 μέτρα.

O Roger Bacon πέρα από καλόγερος και επιστήμονας είχε και γνώσεις αλχημείας μιας και στα γραπτά του βρέθηκε μεταξύ άλλων και συνταγή για πυρίτιδα!

πυρηνικά όπλα

Στα Ινδικά έπη συναντάμε περιγραφές πυρηνικών καταστροφών και στην Ινδία περιοχές με ασυνήθιστα ψηλή ραδιενέργεια. Μάλλον οι πρόγονοί μας δεν κατάφεραν να αποφύγουν τον πειρασμό χρήσης της καταστροφικής τους ικανότητας...

Στα Ινδικά έπη κάποιος με το όνομα Αουλουκούγια τον 8ο αιώνα π.Χ. κάνει μια περιγραφή που μόνο σήμερα γίνεται κατανοητή ταιριάζοντας σε μεγάλο βαθμό με την σημερινή θεωρία για την πυρηνική μορφή της ύλης, την αντιστοιχία ατομικών συστημάτων με το σύμπαν, σχετικότητα χωροχρόνου, κοσμικές ακτίνες, παγκόσμια έλξη κ.α.

Κάποια ενδιαφέροντα σημεία στα Ινδικά έπη (Maharabata, Ramagiana και Mahavira) αναφέρονται με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες σε κάτι που θυμίζει έντονα πυρηνική έκρηξη, και πρόσφατα σε κάποιο σημείο της Ινδίας παρατηρήθηκαν ασυνήθιστα αυξημένες ποσότητες ραδιενέργειας. Στο Πακιστάν στην κοιλάδα του Ινδού ποταμού βρέθηκαν τα ερείπια των αρχαίων πόλεων Mohenjo Daro και Harapa μεγέθους τέτοιου που θα μπορούσαν να χωρέσουν από ένα εκατομμύριο ανθρώπους η κάθε μία. Το άγνωστο είδος γραφής που βρέθηκε εκεί είναι ίδιο με των νησιών του Πάσχα που βρίσκονται απομονωμένα στην άλλη άκρη της γης. Ανασκαφές σ' αυτές τις πόλεις οδήγησαν στην ανακάλυψη ανθρώπινων σκελετών με ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό ραδιενέργειας. Δείτε και το τμήμα για τα Βιμάνα.

Όταν οι πόλη Rishi City στο Mohenjo-Daro εκτάφηκε από τους αρχαιολόγους τον τελευταίο αιώνα, βρήκαν σκελετούς απλά να κείτονται σε δρόμους, μερικοί κρατημένοι χέρι με χέρι, σαν να είχε βρει την πόλη μια στιγμιαία καταστροφή. Αυτοί οι σκελετοί είναι από τους πιο ραδιενεργούς από όσους έχουν βρεθεί, σε επίπεδα αντίστοιχα μιας Χιροσίμα και ενός Ναγκασάκι. Αρχαίες πόλεις με τείχη λιωμένα και υαλοποιημένα βρίσκονται στην Ινδία, Ιρλανδία, Σκοτία, Γαλλία, Τουρκία και άλλα μέρη. Κάποια άλλη πιθανή εξήγηση για την υάλωση πέτρινων τειχών, εκτός από την πυρηνική έκρηξη δεν υπάρχει. Στο Mohenjo Daro ανακαλύφθηκε επίσης και ένα τεράστιο υδραυλικό - αποχετευτικό δίκτυο ανώτερο από το σημερινό της Ινδίας και του Πακιστάν. Οι δρόμοι της πόλης είναι γεμάτοι με "μαύρες γυάλινες μάζες" και οι έρευνες απέδειξαν ότι αυτά ήταν πήλινα κατασκευάσματα που έλιωσαν σε κάποια τρομερή θερμοκρασία.

Περιγραφές στα σανσκριτικά κείμενα αναφέρουν την διάρκεια ενός πολέμου "μία έκρηξη που έλαμψε σαν 100 χιλιάδες ήλιους". Το όπλο αυτό 'έκανε στάχτη όλη την πόλη Vrishnis, και τις Andhakas. Τα πτώματα ήταν τόσο καμένα που ήταν αγνώριστα. Έκαιγε ελέφαντες, άλογα, στρατιώτες και άρματα με αόρατη φωτιά. Έκανε να πέφτουν τα νύχια και τα μαλλιά, άσπριζε τα φτερώματα των πουλιών, κοκκίνιζε τα πόδια τους και τα τύφλωνε Μετά από λίγο όλα τα τρόφιμα μολύνθηκαν. Οι στρατιώτες έτρεχαν να πλυθούν προσπαθώντας να αποφύγουν τις θανατηφόρες συνέπειες του όπλου. Οι φυλές Vrisnis και Andakas έγιναν στάχτη σχεδόν το 1300 π.Χ.

Φαίνεται σαν η Mahabharata να περιγράφει ένα πυρηνικό πόλεμο! Τέτοιες αναφορές δεν είναι μεμονωμένες, τα ινδικά έπη είναι γεμάτα από τέτοιες περιγραφές με τρομερά όπλα και ιπτάμενα οχήματα. Ένα από τα έπη περιγράφει, δε, πόλεμο στη Σελήνη.

αποσπάσματα από τα Ινδικά Έπη

"Μια φορά όταν ο βασιλιάς Citaketu ταξίδευε στο εξώτερο διάστημα με ένα σκάφος που του έδωσε ο Vishnu, είδε τον Σίβα..."

"Τα βέλη που εκτόξευσε ο Siva έμοιασαν με ακτίνες που βγαίνανε από την σφαίρα του ήλιου και κάλυψαν τα τρία σκάφη που είχαν μείνει, και μετά αυτά χάθηκαν".

Srimad Bhagasvatam, Sixth Canto, Part 3

"... ανάμεσα σε ρουκέτες, πυραύλους, φλογοβόλα χωρίς διακοπή. Ο ουρανός φαινόταν να έχει εκατό ήλιους, εκατό φεγγάρια και εκατό εκατομμύρια άστρα."

The Mahabharata

"Το αεροπλάνο που καθόταν ο Σάλβα ήταν πολύ μυστήριο. Ήταν τόσο παράξενο που μερικές φορές πολλά αεροπλάνα φαίνονταν στον ουρανό και μερικές φορές κανένα. Μερικές φορές το αεροπλάνο ήταν ορατό και μερικές όχι και οι πολεμιστές της δυναστείας του Yadu μπερδεύονταν. 'Αλλοτε βλέπανε το σκάφος στη γη, άλλοτε να πετάει στον ουρανό, άλλοτε στην κορφή ενός λόφου και μερικές φορές να πλέει στο νερό."

Bhaktivedanta, Swami Prabhupada, Krsna

Έχουμε λοιπόν κατά σειρά την αναφορά ακτινοβόλου (λέιζερ;), ταξιδιού στο απώτερο διάστημα, πυραύλους και το... πρώτο Stealth της εποχής.

Κατά την βασιλεία του Λουδοβίκου του 15ου κάποιος Ντυμπρέ που ειδικευόταν σε χημικά, παρουσίασε στον βασιλιά και στην αυλή της οπλαποθήκης του Παρισιού ένα όπλο που η δύναμη της φωτιάς του δεν είχε κανένα εμπόδιο στην καταστροφή της. Ο Λουδοβίκος τρομαγμένος απ' την καταστροφική ικανότητα του όπλου απαγόρευσε την χρήση του.