Κυριακή 22 Ιουνίου 2008

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ! H «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙA» ΑΠΑΓΟΡΕΥΣE ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ «ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ» ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ «ΚΡΑΤΟΣ»

Οι ρουφιάνοι «αντιεξουσιαστές» γνώριζαν την ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ της πορείας μας από τις αρχές μία ολόκληρη ώρα πριν!

Την ίδια ημέρα που παρακρατικοί αλήτες έκαιγαν ένα ακόμη Πατριωτικό βιβλιοπωλείο (τη Νέα Θέση) μέσα στο κέντρο της Αθήνας και σε απόσταση αναπνοής από τις αστυνομικές δυνάμεις, η αστυνομία λειτουργώντας με εντολές ανωτέρων παραβίαζε, για μια ακόμη φορά, το Σύνταγμα εις βάρος των Εθνικιστών. Η θέληση και η δύναμη των Εθνικιστών όμως ήταν ο τελικός νικητής, αφού δεν κατόρθωσαν οι αναρχοκομμουνιστές αλήτες και οι αντιφασίστες συνάδελφοί τους των κρατικών υπηρεσιών (ενός κράτους γεμάτου κλέφτες που βρωμάει κυριολεκτικά από σκάνδαλα) να επιτύχουν το σκοπό τους: την ματαίωση της εκδήλωσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη Θεσσαλονίκη.

Η συγκέντρωση των εκατοντάδων Εθνικιστών στην πλατεία Ευόσμου ήταν μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΙΚΗ, που δεν μπόρεσαν τελικά να εμποδίσουν ούτε οι παρακρατικοί αναρχοκομμουνιστές, ούτε οι κρατικοί υπάλληλοι, που αποπειράθηκαν να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας στην περιοχή, καλώντας τους καταστηματάρχες να κλείσουν τα μαγαζιά τους, λέγοντας ότι θα γινόταν επεισόδια.

Γιατί μπορεί μεν ο Σημίτης ν’ αποκαθηλώθηκε από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, αλλά οι εκλεκτοί του στις υπηρεσίες κυβερνούν ακόμη… Έτσι, με εντολή «άνωθεν» κράτος και παρακράτος χέρι-χέρι συνεργάστηκαν άψογα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Άλλωστε δεν ήταν η πρώτη φορά… Και όταν οι «αντιεξουσιαστές» μέρα μεσημέρι είχαν καταστρέψει τα γραφεία μας στην Θεσσαλονίκη πήγαν εκεί με αστυνομική συνοδεία, που μετά την καταστροφή τους συνόδευσε μέχρι το περίφημο άσυλο. Έτσι και σήμερα η ΕΛΑΣ οδήγησε χεράκι, χεράκι τους «αναρχικούς» στον χώρο της παράνομης αντισυγκέντρωσής τους, αφού όπως φαίνεται είχε προηγηθεί συνεννόηση… Όταν δε είδαν στη συνέχεια ότι η συγκέντρωσή μας ήταν απόλυτα επιτυχημένη, τους έβαλαν να κάνουν φασαρίες (χωρίς την παραμικρή σύλληψη φυσικά) για να εμποδίσουν την πραγματοποίηση της πορείας μας, απαγορεύοντάς μια ΝΟΜΙΜΗ ΠΟΡΕΙΑ παράνομα και αντισυνταγματικά.

Για να δείτε δε πόσο ρουφιάνοι είναι οι λεγόμενοι «αντιεξουσιαστές» η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ της πορείας μας έγινε στις εννέα το βράδυ. Αυτοί όμως την γνώριζαν μία ολόκληρη ώρα πριν. Διαβάστε εάν δεν μας πιστεύετε:

«INDYMEDIA: ΤΟΝ ΗΠΙΑΝΕ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ - ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΟΚ ! 8:08μμ, Σάββατο 21 Ιουνίου 2008: ΟΙ 100 ΝΟΜΑΤΑΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΔΗ… ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ !

Ό,τι και να κάνουν όμως οι αντεθνικοί μηχανισμοί και οι ρουφιάνοι τους «αντιεξουσιαστές» και ΜΜΕέδες τα γεγονότα δεν αλλάζουν. Παρ’ όλη την τρομοκρατία κράτους και παρακράτους, η συγκέντρωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έγινε(ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ!) και θα γινόταν και πορεία, την οποία αφού δεν μπόρεσαν να εμποδίσουν οι «αντιεξουσιαστές» ανέλαβαν να εμποδίσουν οι εξουσιαστές συνάδελφοί τους, με προσωπική εντολή ανωτάτου κρατικού παράγοντος σοσιαλιστικής-σημιτικής προέλευσης.

Όσο για τα τηλεοπτικά κανάλια, για ακόμη μια φορά, έκαναν το καθήκον τους. Είπαν ψέμματα σε σημείο που προκαλούσε γέλια, πολλαπλασιάζοντας τους «αντιδιαδηλωτές»(που είπαν ότι ήταν… 400(!), αλλά δεν έδειξαν ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ(!) και μειώνοντας τους Εθνικιστές, δείχνοντας πλάνα της ομάδος περιφρούρησης 3 ώρες πριν την συγκέντρωση, σαν πλάνα της… συγκέντρωσης και μιλώντας για συγκέντρωση 30-40 ατόμων!

Τελικά αυτοί οι «αντιεξουσιαστές» έχουν μαζί τους όλους όσους δηλώνουν ότι μάχονται: και τις λεγόμενες αρχές ασφαλείας του συστήματος και τα κανάλια που υπηρετούν τους εξουσιαστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: