Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ -ΧΑΤΖΑΡΑΣ

Αιματηρή ληστεία σε super market στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης

 Λεπτομερή στοιχεία για την αιματηρή ληστεία, που σημειώθηκε χθες το βράδυ, σε σούπερ-μάρκετ, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, που είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του δράστη και τον τραυματισμό τριών αστυνομικών, ανακοίνωσε το μεσημέρι η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

    Από την έρευνα και την εξέταση των πειστηρίων, προέκυψε ότι ο δράστης είναι αλλοδαπός, 34 ετών, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για ανθρωποκτονία, απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή, ληστεία, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, πράξεις που τελέστηκαν σε βάρος αστυνομικών.

    Συγκεκριμένα, στις 2/4/2009 ο δράστης -δρώντας μαζί με τον συλληφθέντα αδελφό του- τραυμάτισε θανάσιμα, στην περιοχή της Κυψέλης, τον αστυφύλακα Σπύρο Θεοδώρου και αφαίρεσε τον υπηρεσιακό οπλισμό και την εξάρτυσή του.

    Επίσης, σύμφωνα με την Αστυνομία, τις νυχτερινές ώρες της 29/11/09, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, ο δράστης επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και καταδιωκόμενος από αστυνομικούς, αφού δεν σταμάτησε σε αστυνομικό σήμα ελέγχου, πυροβόλησε επανειλημμένως εναντίον τους και εξαφανίσθηκε, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης, καθότι αναζητούνταν από τις ουκρανικές Αρχές, για ληστεία και υπεξαίρεση.

    Ο «βίος και η πολιτεία» του δράστη δεν σταματά εδώ, καθώς -όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα- το ένα από τα πιστόλια που βρέθηκαν στην κατοχή του, μάρκας CZ 75, των 9 χιλιοστών, ήταν αυτό που είχε αφαιρεθεί στις 2/4/10, στην περιοχή της Κυψέλης, από τον τραυματισθέντα αστυνομικό της ομάδας «ΔΕΛΤΑ», Γιώργο Αναγνωστόπουλο.

    Επίσης, το ΙΧ αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο δράστης και οι συνεργοί του, καθώς και οι πινακίδες του, ήταν κλεμμένα και είχαν αφαιρεθεί τον Φεβρουάριο του 2010 από τις περιοχές Πατησίων και Αλίμου Αττικής.

    Όσον αφορά τη χθεσινή ληστεία στο σούπερ-μάρκετ στην περιοχή του Εύοσμου, ο δράστης μετέβη εκεί μαζί με τη συνεργό του, με ΙΧ αυτοκίνητο, μάρκας «OPEL ASTRA», χρώματος μαύρου. Η γυναίκα συνεργός του δράστη παρέμεινε στο αυτοκίνητο, ενώ ο ίδιος φορώντας κουκούλα, έσπασε την τζαμαρία της κεντρικής εισόδου του καταστήματος και μπήκε μέσα.

    Στη συνέχεια ο δράστης ακινητοποίησε με πιστόλι τους υπαλλήλους του σούπερ-μάρκετ και αφαίρεσε από το χρηματοκιβώτιο το ποσό των 47.650 ευρώ.

    Τέλος, σε βάρος της γυναίκας-συνεργού του δράστη, που συνελήφθη, σχηματίζεται δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

    Η έρευνα της Αστυνομίας συνεχίζεται, για την πλήρη διαλεύκανση της.

ΠΗΓΗ

Μπράβο γιωργάκη!

Έβγαλαν τον Γιωργάκι και μας κάηκε το κωλαράκι (αφού μας το γάμησαν πρωτιστως).
Φωνάζα τραγουδώντας εγω προεκλογικά σα μαλάκας " θα βγάλουν τον Γιωργάκι και θα καεί του Έ-έλληνα το κωλαράκι". Λίγες φορές έλειψε να ερχόμουν στα χέρια με ανεγκέφαλους πασοκτζήδες. Αλλά δεν μου πάει η καρδιά μου να βαράω συνέλληνές μου ή κατα δευτερον να πέσω στο επιπεδό τους και να  εχω καυγάδες με κομματόσκυλα. Πρέπει να υπάρχει και κάποιασοβαρότητα.
Τώρα ,λοιπόν, μες σε 2 γραμμές σας ανακοινωνω τα εξτρα μέτρα που πηρε αυτη η μπουρδελεμένη κυβέρνηση.
Κατάργηση όλων επιδομάτων ακόμα και αυτο των ανεργων
Καταργηση των μισθων 13ου και 14 σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
Και το γαμήσι για τον Έλληνα συνεχίζεται αυξάνωντας το ΦΠΑ 1-2 μονάδες

Αυτά αγαπητοί και ελπίζω να με συγχωράτε για το «εξαιρετικό» λεξιολόγιο αλλά πως μπορείς να κρατηθείς με όλα αυτά τα νέα μέτρα!

ΥΓ: Α έχουμε και ένα καλό. Καταργουνται τα δάνεια από τις τράπεζες!
Θα σας εξηγησω άλλη φορά γιατι ειναι καλό αν δε καταλαβαινετε!