Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Ολλανδικό περιοδικό διεξήγαγε ψηφοφορία θέτοντας το εξής ερώτημα: "Ποιοι θεωρείτε ότι είναι οι καλύτεροι υποστηρικτές - οπαδοί στην Ευρώπη;". Δεν χρειάζεται να το ψάξετε και πολύ. Πρώτος βγήκε ο κόσμος του Ολυμπιακού συγκεντρώνοντας το 23% των ψήφων. Δεύτεροι ήρθαν οι οπαδοί της Λίβερπουλ με 20%, ενώ μόλις το 2% ψήφισε τους οπαδούς του αδερφού μας,Ερυθρού Αστέρα., στον οποίο οφείλουμε να δωσουμε τα συγχαρητηρια.Για τους ακατονόμαστους μην την ψάχνετε δεν υπάρχουν πουθενά..


Ολυμπιακός 23%
Λίβερπουλ 20%
Φέγενορντ 17%
Αϊντχόβεν 13%
Αγιαξ 12%
Μαρσέιγ 8%
Μπεσίκτας 4%
Ερυθρός Αστέρας 2%
Αλλες ομάδες 1%


Και ρωτώ τους κύριους αντκειμενικούς και φίλους αντι-ολυμπιακούς. Που είναι ο ΠΑΟΚ,ο Άρης και ο Βάζελος; Εδώ στην Ελλάδα ,έχουν λυσάξει όλοι με τη δήθεν καυτή έρδρα της ΤΟΥΜΠΑΣ και του Κλεάνθους Βικελίδους. Ορίστε, τα αποτελέσματα κύριοι. Και όσο για τον Παναθηναικό, τα ίδια ισχύουν. Μας ζάλισαν τις προάλλες για τους βάζελους φίλαθλους που πήγαν στη Ρώμη. Και τι έγινε; Καμία σχέση δεν είχατε με εμάς όταν πήγαμε στη Ρωμη για να παίξουμε κόντρα στη Λάτσιο.
Ένα άλλο παράδειγμα που αποδεικνύει πως ο κόσμος του Θρύλου δεν έχει καμία σχέση με τον παναθηναικό είναι: Πέρυσι, ηττηθήκαμε στο πρώτο παιχνίδι για την φάση των 32 του europa league από τη Σεντετιέν, μες στο γηπεδό μας με 3-1. Αποτέλεσμα, στον επαναληπτικό μες στη Γαλλία να πάμε περίπου 2.000 φίλαθλοι και ας είχαμε στην ουσία αποκλειστεί. Από την άλλη ο Παναθηναικός, φέτος, για τα προκριματικά στο champions league ηττήθηκε στο πρώτο γύρο μες στο ΟΑΚΑ με 3-2 από την Ατλετικο. Εδώ, όμως στον επαναληπτικό μες στην Ισπανία, πήγαν ελάχιστοι φίλοι του Παναθηναικού και όχι 2.000 όπως στην αντιστοιχη περίπτωση εμείς με τη σεν εντιέν.

ΥΓ: Η καυτή έδρα και ο καλύτερος κόσμος δε γίνεται μόνο από τις ροδέλες, τα καπνογόνα, τα ντύπανα και τις κραυγαλέες φωνές, αλλά χρείαζεται και  καρδιά. Και εμείς οι γαυροι επειδή έχουμε καρδιά βρισκόμαστε δίπλα στην ομάδα μας και στις χαρές και στις απογοητεύσεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύει πάλι την Αθήνα

Με κινήσεις που υποδαύλισαν τ050310-epeisodiaην ήδη τεταμένη κατάσταση κατά τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Πλ. Συντάγματος, ο ΣΥΡΙΖΑ σύρει το χορό των νέων ασκήσεων επαναστατικής γυμναστικής της Αριστεράς στην Αθήνα.
Οι γνωστοί αλήτες των Εξαρχείων επιδίδονται αυτή τη στιγμή σε δολιοφθορές και επιθέσεις κατά των σωμάτων ασφαλείας, τη συνδρομή των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι απ' ό,τι φαίνεται έχουν τον απόλυτο έλεγχο, τόσο των κινητοποιήσεων όσο και των αστυνομικών αρχών.
Προ λίγης ώρας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λαφαζάνης διεπληκτίζετο με αστυνομικούς επί της οδού Κριεζώτου, επειδή οι τελευταίοι για άλλη μια φορά έκαναν το καθήκον τους.
Προσβάλλοντας κάθε ιερό και κάθε θεσμό του κράτους μας, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κρέμασαν πανό πάνω από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου, ξεσηκώνοντας τους πραιτοριανούς τους, οι οποίοι για άλλη μία φορά κατευθύνονται με απειλητικές διαθέσεις