Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Σε αυτη την χώρα κουμάντο κάνουν οι λαθρομετανάστες

Όπως ενημερωθηκα από το ραδιόφωνο, καθως το θεωρώ πιο αντικειμενικό σε σχέση με την τηλεόραση οι λαθρομετανάστες έληξαν την απεργία τους. Εδω και κάμποσο καιρό μας έχουν πρηξει τους όρχεις με τους απεργους πείνας . Δεν μας ενδιαφέρει κυριοι μου αν κάνουν απεργία πεινας οι αλλοδαποί. Ας ψοφίσουν στη τελική, κάποιοι λιγότεροι .... τους κάλεσε κανείς εδώ;
Να πα να γαμηθουνε και οι λαθρομετανάστες μαζί με τις ΜΚΟ και αντιρατσιστικές νεολαίες που τα παίρνουν χοντρά από τα ίδια πρόσωπα. Ξέρουμε όλοι πολλοί καλά ποιανών συμφέροντα υπηρετουν αυτοί οι κυριοι.
Το κακό και δυσάρεστο της υποθεσης ειναι οτι η απεργια πείνας έληξε , αφήνοντας ικανοποιημένους τους βρωμιάρηδες αλλοδαπούς αφού ικανοποιηθηκαν εν μέρει τα αιτηματά τους. Ηθελαν βεβαια οι ιδιοι να γινει μαζική νομιμoποιηση των λαθρομεταναστών αλλά ευτυχώς προς το παρόν δεν εφαρμόσθη κάτι τέτοιο. Η Ελλάδα, όπως βλεπετε αγαπητοι μου φίλοι, έχει στηθει εδώ καιρό στα τεσσερα και την βιάζει ο κάθε βρωμιάρης και κοπρόλαγνος.
Το ωραιο από την υποθεση θα ηταν αν βλέπαμε κάποιους από αυτους τους λαθρομετανάστες , οι οποιοι μολις εγιαν νομιμοι, να βιάσουν κάποιοιν από αυτους που τους έκαναν νομιμους.
Αδέρφια μου, δυναμωστε την ψυχή και το σωμα σας , καθώς έρχονται πολυ δυσκολα χρόνια .