Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2010

Νομιμοποίηση του Σοδομισμού;
Με έκπληξη διαβάζουμε αυτές τις μέρες στο διαδίκτυο τις προθέσεις της ελληνικής κυβέρνησης να προβεί στην κατάρτιση συμφώνου ελεύθερης συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια. Μάλιστα, όπως επεσήμανε ο υπουργός δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης έχει ήδη συγκροτηθεί αρμόδια επιτροπή η οποία στις προσεχείς μέρες θα καταθέσει προτάσεις για το Σύμφωνο Συμβίωσης ατόμων του ιδίου φύλου.
Είναι πραγματικά άξιο απορίας το γεγονός πως φτάσαμε  στη χώρα μας που καυχάται για την ελληνορθόδοξη  παράδοση να νομιμοποιήσουμε  το σοδομισμό.Δεν μας έφταναν τα τόσα αντίχριστα και ανήθικα νομοσχέδια που αποποινικοποίησαν τις εκτρώσεις, κατήργησαν το θρήσκευμα από τις ταυτότητες και εξοβέλισαν από τα σχολεία το μυστήριο της ιεράς εξομολόγησης, έρχεται σε όλα αυτά να προστεθεί και η αποδοχή επισήμως από το ελληνικό κράτος της συμβίωσης ατόμων του ίδιου φύλου, δηλαδή της χειρότερης μορφής ανηθικότητας.Δεν αποκλείεται του χρόνου να νομιμοποιηθεί και η υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Μιλάμε επομένως για πλήρη διαστροφή της ανθρώπινης φύσης.
Φρονούμε ,λοιπόν, ότι τόσο η επίσημη Εκκλησία αλλά και οργανώσεις, σωματεία ακόμα και ο απλός λαός οφείλουν να αντιδράσουν από κοινού ώστε να εμποδιστεί η εφαρμογή του συγκεκριμένου νομοθετήματος και να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση που δείχνει να ακολουθεί πιστά και απαρέγκλιτα το σχέδιο της Νέας Εποχής και του διεθνούς Σιωνισμού.

ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΤΑΛΜΟΥΔ
Το Ταλμούδ παίρνει το όνομά του απο τη λέξη LAMUD που σημαίνει «τη διδασκαλία».Είναι δηλαδή το δογματικό βιβλίο που εκτενώς εμβαθύνει και επεξηγεί όλες τις θέσεις και τις διδασκαλίες του Εβραϊκού λαού. 
Οι Ραββίνοι αναφέρουν τον Μωϋσή σαν πρώτο συγγραφέα του.Ο Μωϋσής το παρέλαβε απο το Θεό μαζί με το γραπτό Νόμο στο Όρος Σινά.Μετά τα παρέδωσε στον Ιησού το Ναυή και αυτός με τη σειρά του στους 70 πρεσβυτέρους του, που με τη σειρά τους το έδωσαν στους προφήτες για να καταλήξει στη Μεγάλη Συναγωγή. 
Διδάσκονται παγκοσμίως στους απανταχού Εβραίους απο τους Ραββίνους και τους Ταλμουδιστές.Για την διδασκαλία του Ταλμούδ υπάρχουν ανα το κόσμο ταλμουδικά σχολεία που μόνο Εβραίοι μπορούν να διδαχθούν το Ταλμούδ.Υπέυθυνοι για τη διδασκαλία στα σχολεία αυτά είναι Ραββίνοι. 
Το Ταλμούδ αποτελείται απο 6 μέρη (ZERAIM,MOED,NASCHIM,NEZIKIN,KODASCHIM,TOHOROTH) και είναι χωρισμένο σε 61 βιβλία. 
Πρέπει να σημειωθεί οτι το βιβλίο αυτό ανέκαθεν θεωρήθηκε απο τους Εβραίους ως ιερό και πιο σημαντικό απο την Αγία Γραφή.Είναι γραμμένο στην Εβραϊκή γλώσσα και είναι απίθανο να βρεθεί μεταφρασμένο στο σύνολό του σε κάποια άλλη γλώσσα καθώς και να διαβαστεί απο μη Εβραίο. 


Αναφορές του Ταλμούδ στο Χριστό: 

Νόθο παιδί που συνελήφθει κατα τη διάρκεια έμμηνης περιόδου(Kallah, 1b) 
Εξορκιστής και μάγος (Toldoth Jeschu) 
Αποπλανητής (Sandhedrin, 107b) 
Αυτές είναι μερικές απο τις αναφορές στο Χριστό που υπάρχουν στα Ταλμούδ και στο βιβλίο Το ξεσκέπασμα του Ταλμούδ. 
Αναφορές του Ταλμούδ στους Χριστιανούς: 

-Ειδωλολάτρες (Vide Infra, κεφ 2 σελίδα 42) 
-Οι Χριστιανοί είναι χειρότεροι απο τους Τούρκους.(Maimonides , Hilkoth Maakhaloth κεφ IX) 
-Δολοφόνοι(Abhodah Zarah,22a). 
-Μοίχοι(Abhodah Zarah,15b). 
-Ακάθαρτοι(Schabbath, 145b). 
-Περισσότερο κτήνη παρά άνθρωποι(Kerithuth). 
-Διαφέρουν απο τα κτήνη μόνο στη μορφή(Midrasch Talpioth, σελίδα 2255). 
-Ζώα(Zohar II,64b) 
-Παιδιά του Διαβόλου(Zohar I,28b). 
Ακόμα εντολές στους Εβραίους σχετικά με τους Χριστιανούς: 

-Οι Χριστιανοί πρέπει να αποφεύγονται. 
-Οι Χριστιανοί πρέπει να εξολοθρεύονται(Zohar,1,25b). 
-Σύμφωνα με το Ταλμούδ οι Χριστιανοί πρέπει να βλάπτονται απο τον Εβραίο, να μην επαινούνται και να μην βοηθιούνται. 
Τώρα τελευταία οι Εβραίοι στην Ελλάδα και οι σύμμαχοί τους σέρνουν στα δικαστήρια, ανθρώπους που αποκαλύπτουν τη δράση τους και ασκούν κριτική στο Διεθνή Εβραϊσμό(Κώστας Πλεύρης και βιβλίο «Εβραίοι όλη η αλήθεια,εφημερίδα Ελεύθερος Κόσμος κ.α). 
Ας δούμε λοιπόν τι λέει η διδασκαλία του Ταλμούδ για Νομικά Θέματα: 
-Ο Εβραίος μπορεί να πεί ψέμματα και να γίνει επίορκος για να καταδικάσει Χριστιανό(Babha Kama 113a). 
-Ο Εβραίος μπορεί να ψευδορκήσει με καθαρή συνείδηση(Kallah, 1b σελίδα 18 ). 
Στη συνέχεια οι «πονόψυχοι» όπως εμφανίζονται ανα το κόσμο Εβραίοι γράφουν στη διδασκαλία τους: 
-Οι Χριστιανοί πρέπει να βλάπτονται σε θέματα επιβίωσης!!!!!!!!!!!!!!!!!!(αυτά αναφέρονται με όλες τις πηγές και αναφορές στο βιβλίο το ξεσκέπασμα του Ταλμούδ). 
-Ο Εβραίος πρέπει πάντα να προσπαθεί να εξαπατήσει τους Χριστιανούς(Zohar). 
-Ένας άρρωστος Χριστιανός πρέπει να αφήνεται αβοήθητος(Lore Dea). 


Όλα αυτά,για όποιον δεν έχει εμβαθύνει σε θέματα της Εβραϊκής θρησκείας,θα φαίνονται απίστευτα.Όλα προέρχονται απο το βιβλίο «Το ξεσκέπασμα τουΤαλμούδ», το οποίο πρέπει όποιος θέλει να διαβάσει τις εκατοντάδες φρικτές αναφορές προς τους μη Εβραίους,που αναφέρονται στο Ταλμούδ, αλλά και τη διδασκαλία του Εβραίου, να το αγοράσει.Τα υπόλοιπα που αναφέρονται στο βιβλίο είναι τόσο αισχρά κατά των Χριστιανών και τις ανθρωπότητας, απο μέρους των "ιερών" βιβλίων των Εβραίων που δεν μπορούμε να τα παραθέσουμε στο διαδίκτυο.Βέβαια θα παραθέσουμε στο μέλλον μερικά αποσπάσματα αλλά δεν μπορούμε να τα τοποθετήσουμε όλα. 
Βέβαια το βιβλίο αυτό δεν είναι εύκολο να το βρείτε γιατί προσπαθούν να το εξαφανίσουν απο προσώπου Γης.Αναζητήστε το λοιπόν και αγοράστε το για να μην εξαφανιστεί και αυτό όπως και άλλα.