Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Νομιμοποίηση του Σοδομισμού;




Με έκπληξη διαβάζουμε αυτές τις μέρες στο διαδίκτυο τις προθέσεις της ελληνικής κυβέρνησης να προβεί στην κατάρτιση συμφώνου ελεύθερης συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια. Μάλιστα, όπως επεσήμανε ο υπουργός δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης έχει ήδη συγκροτηθεί αρμόδια επιτροπή η οποία στις προσεχείς μέρες θα καταθέσει προτάσεις για το Σύμφωνο Συμβίωσης ατόμων του ιδίου φύλου.
Είναι πραγματικά άξιο απορίας το γεγονός πως φτάσαμε  στη χώρα μας που καυχάται για την ελληνορθόδοξη  παράδοση να νομιμοποιήσουμε  το σοδομισμό.Δεν μας έφταναν τα τόσα αντίχριστα και ανήθικα νομοσχέδια που αποποινικοποίησαν τις εκτρώσεις, κατήργησαν το θρήσκευμα από τις ταυτότητες και εξοβέλισαν από τα σχολεία το μυστήριο της ιεράς εξομολόγησης, έρχεται σε όλα αυτά να προστεθεί και η αποδοχή επισήμως από το ελληνικό κράτος της συμβίωσης ατόμων του ίδιου φύλου, δηλαδή της χειρότερης μορφής ανηθικότητας.Δεν αποκλείεται του χρόνου να νομιμοποιηθεί και η υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Μιλάμε επομένως για πλήρη διαστροφή της ανθρώπινης φύσης.
Φρονούμε ,λοιπόν, ότι τόσο η επίσημη Εκκλησία αλλά και οργανώσεις, σωματεία ακόμα και ο απλός λαός οφείλουν να αντιδράσουν από κοινού ώστε να εμποδιστεί η εφαρμογή του συγκεκριμένου νομοθετήματος και να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση που δείχνει να ακολουθεί πιστά και απαρέγκλιτα το σχέδιο της Νέας Εποχής και του διεθνούς Σιωνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: