Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008

Νταλίκα με λαθρομετανάστες εντοπίστηκε στα διόδια Ελευσίνας

Νταλίκα φορτωμένη με κάρβουνο, σε κρύπτη της οποίας βρέθηκαν 29 λαθρομετανάστες κουρδικής καταγωγής, εντοπίστηκε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα της Δευτέρας στα διόδια της Ελευσίνας.

Από την Αστυνομία συνελήφθησαν ο Έλληνας οδηγός του φορτηγού και δύο Ιρακινοί επιβαίνοντες σε ΙΧ αυτοκίνητο, που προπορευόταν, οι οποίοι θεωρούνται μέλη κυκλώματος διακίνησης λαθρομεταναστών και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Η νταλίκα είχε αναχωρήσει από την Αθήνα με προορισμό την Πάτρα και την Ηγουμενίτσα, απ' όπου οι λαθρομετανάστες είχαν σκοπό να φύγουν με πλοία για την Ιταλία.

Προανάκριση διενεργείται από την Ασφάλεια, ενώ οι τρεις διακινητές και οι λαθρομετανάστες κρατούνται στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής.

Επίθεση αναγνώστη στον ΣΥΡΙΖΑ για τους μετανάστες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ .

Σε "παράθυρο" του δελτίου ειδήσεων του "Άλφα" με θέμα την έξαρση της εγκληματικής δράση των μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας ακούσαμε τα εξής αμίμητα από εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ:

1) "Χωρίς τους μετανάστες δεν θα είχαμε ποιος να μας φτιάξει τα έργα και τα σπίτια"! Αλήθεια, πριν που ζούσαμε, σε αντίσκηνο? Κι αν πει κάποιος ότι λιγόστεψαν οι Έλληνες εργάτες, πώς έγινε αυτό? Μόνοι τους αποφάσισαν να αλλάξουν επάγγελμα (μήπως... πήγανε στη ΝΑΣΑ να γίνουν αστροφυσικοί?) ή ο αθέμιτος ανταγωνισμός από τη "μαύρη" εργασία των μεταναστών τους οδήγησε στην ανεργία?

2) "Κι εμείς πήγαμε μετανάστες στη Γερμανία και την Αμερική"! Αλήθεια, με βάρκες και από κατσικομονοπάτια εισβάλλαμε εκεί ή πήγαμε νομιμότατα? Μήπως πληρώσαμε κι εμείς "δουλεμπόρους" για να πάμε? (Και αν είναι τόσο φτωχοί αυτοί που πληρώνουν 500 και 1000 ευρώ για να... μπούνε στη βάρκα, που τα βρίσκουν τόσα λεφτά, που...
στις χώρες τους ισοδυναμούν με το μέσο ετήσιο εισόδημα? Μήπως τελικά δεν έρχονται οι φτωχότεροι αλλά... οι πιο τυχοδιώκτες, με ό,τι συνεπάγεται αυτό, κύριοι υποκριτές του ΣΥΡΙΖΑ?)

3) "Αν φύγουν οι μετανάστες και πάρουν τις καταθέσεις τους θα καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα"! Για ποιές καταθέσεις μιλάμε? Ξεχνάνε εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ ότι οι σφαγές με σπαθιά και τσεκούρια μέσα στην καρδιά της πρωτεύουσας γίνονται για τον έλεγχο των ναρκωτικών και της πορνείας? Μήπως να... ζητήσουμε και από την Κολομβία να αποφυλακίσει και τον Εσκομπάρ να έρθει εδώ να ενισχύσει το τραπεζικό μας σύστημα? Ή μήπως λέει για τα λεφτά της μαφίας, ή για τα "έσοδα" από την εισφοροδιαφυγή και τη φοροδιαφυγή (που μετά τα πληρώνουμε εμείς) ή για το τζίρο! από τα παράνομα CD που αποφέρει στον κάθε "κακόμοιρο" μετανάστη τουλάχιστον 3.000 ευρώ?! Αλήθεια, η γενιά των Ελλήνων των 700 ευρώ πόσες καταθέσεις έχει στην τράπεζα?

4) Και το πιο αμίμητο: "Κι εμείς είμαστε μετανάστες από τη Μικρά Ασία"! Δηλαδή η "εσωτερική μετανάστευση" (οι Έλληνες διώχθηκαν από τα εδάφη τους από τους Τούρκους τα οποία ήταν ελληνικά, σύμφωνα με τη Συνθήκη των Σεβρών που ίσχυε) είναι το ίδιο με την εξωτερική, σε λίγο θα μας πούνε ότι όσοι ήρθαν στην Αθήνα από τα χωριά τους είναι... λαθρομετανάστες!
Δυστυχώς αυτή η προπαγάνδα είναι η γραμμή της παγκοσμιοποίησης και προωθείται στυγνά από το σύστημα (πολιτικοί-δημοσιογράφοι-διαπλεκόμενοι) και τα κόμματα που το υπηρετούν (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ είναι στον κόσμο του...)

"Αδιόρθωτος ο GEORGE MICHAEL.Πάλι συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών"

"Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη στο Λονδίνο ο αστέρας της ποπ Τζορτζ Μάικλ, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο 45χρονος καλλιτέχης συνελήφθη... σε μια δημόσια τουαλέτα, στο Χάμπστεντ του Λονδίνου, επειδή στην κατοχή του βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης."

ventetta.blogspot.com



Αδέρφια τα πραγματικά μας πρότυπα δεν είναι αυτοί.Ούτε τραγουδιστές ουτε ηθοποιοί.Βλέπετε καθε τρεις και λίγο πιάνουν έναν διάσημο για κατοχή ναρκωτικών.Δεν είναι αυτά τα προτυπά μας.Αλλά οι άγιοι της Εκκλησίας μας και οι άλλοι διάφορες ηρωες όπως Κολοκοτρωνης,Λεωνίδαςκαι χιλιοι 2 ακόμα

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΑΣ

Μάλλον στείλαμε πολλά e-mail και αρχίζει να γίνετε σούσουρο για την βλακώδη ερώτηση στο τηλεπαιχνίδι

Μάλλον στειλαμε αρκετα e-mail και γραψανε και στο Forum για την ερώτηση με τον Μέγα Αλέξανδρο...

"Thanks for your comment. This episode of Take It Or Leave It is nearly two years old, and this is the first time that anyone has brought this matter to our attention. It is taking us a while to get all of the relevant paperwork together, so that we can check the original sources that were used to write the question. We would ask for your patience before we respond in more detail....

In the meantime, please be assured that we didn't intend to take sides on a sensitive historical and political issue, and we certainly didn't want to cause offence. We're really sorry if that's been the result."


http://www.challenge.co.uk/forums/showthread.php?s=&postid=77442#post77442


Από τις διαμαρτυρίες μας στο forum του καναλιού challange (http://www.challenge.co.uk/forums/showthread.php?s=&postid=7) ήρθε η πρώτη επίσημη απάντηση:

Challenge Guru:
Thanks for your comment. This episode of Take It Or Leave It is nearly two years old, and this is the first time that anyone has brought this matter to our attention. It is taking us a while to get all of the relevant paperwork together, so that we can check the original sources that were used to write the question. We would ask for your patience before we respond in more detail.

In the meantime, please be assured that we didn't intend to take sides on a sensitive historical and political issue, and we certainly didn't want to cause offence. We're really sorry if that's been the result."

Η θαλάσσια περιοχή μεταξύ της χερσονήσου του Αγίου Όρους και της νήσου Ίμβρου βορείως της Λήμνου (όπως βλέπετε στον χάρτη δίπλα) είναι προφανές ότι είναι μία περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας, αφού ελέγχει απόλυτα τα στενά των Δαρδανελίων.

Ενώ όμως οι ελληνικές κυβερνήσεις τόσο του ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν, όσο και της Ν.Δ. σήμερα μιλούν για κάποια ανύπαρκτη ελληνοτουρκική «φιλία», η Άγκυρα με τις ευλογίες των αμερικανών καταργεί στην πράξη τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στο Αιγαίο! Πράγμα βεβαίως που δεν θα μπορούσε να συμβεί εάν η Ελλάς όπως είχε δικαίωμα είχε επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 μίλια… Για να μη νομίζετε ότι αυτά τα λέμε εμείς οι «κακοί» εθνικιστές, διαβάστε το παρακάτω κείμενο εγκρίτου δημοσιογράφου:
«20/09/2008, ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ - ΓΙΛΜΑΖ, Κατοχή στο Βόρειο Αιγαίο, Της ΚΥΡΑΣ ΑΔΑΜ:

Η Τουρκία κατ’ εξακολούθηση και σκοπίμως παραβιάζει το Μνημόνιο Παπούλια-Γιλμάζ, περιφρονώντας κάθε ελληνική αντίδραση και εκμεταλλεύεται πλήρως τα κενά του με αποτέλεσμα το Μνημόνιο κατά την περίοδο της ισχύος του να περιορίζει μόνον την ελληνική πλευρά. Συγκεκριμένα: Από το 2002 μέχρι και σήμερα, η Άγκυρα συστηματικώς δεσμεύει με τρίμηνες ασκήσεις της (αεροναυτική άσκηση TASMO με πυρά) τέσσερις φορές τον χρόνο -δηλαδή ολόκληρο το έτος- την περιοχή μεταξύ Χαλκιδικής - Θάσου - Σαμοθράκης - Λήμνου, που περιλαμβάνει διεθνή εναέριο χώρο αλλά και εθνικό εναέριο χώρο, τον οποίο παραβιάζει καθημερινώς (σ.σ. η παρούσα άσκηση στην περιοχή λήγει στις 21 Σεπτεμβρίου, ενώ έχει ήδη εξαγγελθεί… η επόμενη μέχρι και τις 21 Δεκεμβρίου 2008). Οι τουρκικές αρχές γράφουν συστηματικώς στα παλιά τους τα παπούτσια τις σχετικές απορριπτικές ΝΟΤΑΜ που εκδίδει η ΥΠΑ, με την προκλητική επισήμανση ότι η σχετική τουρκική ΝΟΤΑΜ βρίσκεται πάντα σε ισχύ. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, η συγκεκριμένη περιοχή στο Βόρειο Αιγαίο βρίσκεται κατ’ ουσία 12 μήνες τον χρόνο «υπό τουρκική κατοχή» (με πλήρη παράλυση οποιασδήποτε αεροπορικής σύνδεσης π.χ. της Λήμνου με την υπόλοιπη Ελλάδα μέσω της δεσμευμένης περιοχής) και τελεί υπό καθεστώς σχεδόν τουρκικής χρησικτησίας…»

Υ.Γ. Από την άλλη πλευρά ο πρόξενος των ΗΠΑ στην Θεσσαλονίκη, ο οποίος έχει κατηγορηθεί ότι υποδαυλίζει θέματα μειονοτήτων σε Μακεδονία και Θράκη, κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να επιβεβαιώσει τις κατηγορίες εναντίον του περιφρονώντας τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδος. Έτσι λοιπόν, η αμερικανική προξενική κατοικία της Θεσσαλονίκης άνοιξε για προσκεκλημένους με αφορμή το ιχτάρ: Με ένα ποτήρι κρασί και μία πρόποση ιδιαίτερα ζεστή, ο Αμερικανός πρόξενος στην Θεσσαλονίκη Χόϊτ Μπράϊαν Γι δεξιώθηκε στην κατοικία του ομολόγους του προξένους βαλκανικών χωρών Σκοπίων, Αλβανίας, εκπροσώπους θρησκευτικών δογμάτων Ισλαμισμού (τους παράνομους ψευτομουφτήδες…) και Ιουδαϊσμού. Είχαν προσκληθεί και της Ορθόδοξης Εκκλησίας αλλά δεν ανταποκρίθηκαν…
Τα συμπεράσματα δικά σας…

χρυσή αυγή