Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ;

Μιας και πλησιάζει η εθνική μας επέτειο για τις 28 οκτώβρη που σαν μεθαύριο πριν 70 περίπου χρόνια ο Ιωάννης Μεταξάς είχε τα αρχίδια και είπε το ΟΧΙ στις κεντρικές δυνάμεις ,θα κάνουμε μερικές αναφορές σε αυτό το blog για όλα όσα συνέβησαν τότε
  1. Για τους παππούδες μας που γαμούσαν τους στρατίωτες των SS και δεν ήταν στα SS όπως λέει και ένα ελληνόστιχο τραγούδι(ο παππούς μου ηταν στα SS) το οποίο εθωρείτο από πολλούς ως εθνικιστικό
  2. Για την Ελλάδα ρε γαμώτο!
Αντέγραψα από αυτο το site http://molonlabe.blog.com τα ακόλουθα που αναφέρονται στη καταγωγή του Χίτλερ.Πολλοι βέβαια από σας θα διαφώνησετε και θα μου πείτε ότι χίτλερ δεν ηταν εβραίος,ότι είμαι χριστιανοδημοκράτης κ.α.Αλλά παρ'όλ'αυτά στα @@ μου για ότι και αν πείτε.Εγω αυτά που είναι να γράψω θα τα γράψω όπως τα γράφω εδώ και τόσο καιρό

ορίστε:
Ο Χίτλερ ήταν εβραιος και όργανο τους,τον έβαλαν οι εβραιοσιωνιστες,ρυθμιστές του κόσμου να σκοτώνει Εβραίους,το λαουτζίκο ώστε να λάβουν οι Εβραίοι τη συμπάθεια του κόσμου,ο Χίτλερ δεν διέλυε του Εβραίους που έπρεπε και ο αριθμός που λένε ότι σκότωσε είναι ψεύτικος,οι Γερμανοί ακόμα τους πληρώνουν.
Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός οπού όλοι οι Εβραίοι της Αμερικής βγάλαν τα λεφτά τους από τις τράπεζες εκείνη την περίοδο με σκοπό να χρηματοδοτήσουν τον Χίτλερ.Η οικογένεια ΜΠΟΥΣ εκείνη την περίοδο έκανε λεφτά.
Σχετικά και πάλι με τον Χίτλερ, αναφέρονται αυτά στα βιβλία του Ian Kershaw, ωστόσο αναφέρει κι άλλα πράγματα που στηρίζουν τα λεγόμενά μου. Ο εν λόγω ερευνητής αποφεύγει να θέτει προσωπικές απόψεις, παρά παραθέτει ιστορικά ντοκουμέντα και τεκμηριώνει κάποια πράγματα, μέσω των πηγών του και της έρευνάς του. Για το ίδιο λοιπόν θέμα, μπορεί να αναφέρει διάφορες θέσεις, και αφήνει στον αναγνώστη να βγάλλει τα συμπεράσματά του.
Επιπλέον συνταρακτικά γεγονότα και ανύλυση περί της Εβραϊκής καταγωγής του Χίτλερ και του βαθύτερου σκοπού του και αυτών για τους οποίους δούλευε, υπάρχουν στη μελέτη του Διοικητή William Guy Carr, “Η Εωσφορική Συνωμοσία”, ή αλλιώς “Πιόνια στη Σκακιέρα”.
Το θέμα όμως είναι ότι αυτά τα ζητήματα είναι πλέον γνωστά και αποτελούν αποδεχτά γεγονότα, ακόμα και απ΄την Εβραϊκή κοινότητα, η οποία είναι τελευταία σα να διαλαλεί ανοιχτά: “Ναι ρε, εμείς είμαστε πίσω απ’ όλα. Εμείς κυβερνούμε τον κόσμο και σας κάνουμε ότι θέλουμε. Εμείς και άλλος κανείς, και άμα σας αρέσει!”
Ε λοιπόν, δεν μας αρέσει και ούτε το θέλουμε, ούτε και το δεχόμαστε, και όλοι αυτοί θα το καταλάβουν σύντομα, ότι τελικά δεν είναι και τόσο σπουδαίοι όσο θέλουν να νομίζουν.Yπάρχουν όπως  είπα αποδείξεις, πηγές και τεκμηριωμένα στοιχεία. Δεν είναι σκόπιμο να αναφερω τα παντα, για τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη αναφορά/μελέτη στον Χίτλερ και τον βίο του, η οποία και έχει πραγματοποιηθεί από τον ερευνητή/καθηγητή Ian Kershaw, ο οποίος και αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του στην μελέτη και έρευνα του Χίτλερ. Τα έργα του είναι τόσο τεκμηριωμένα, τα οποία δεν τόλμησαν να διαψεύσουν ούτε οι Εβραίοι, ούτε οι Γερμανοί, ούτε και κανείς άλλος.
Δείτε λίγο πιο έξυπνα, και οι δύο πόλεμοι όπως ο πρώτος έτσι και ο δεύτερος έχουν προκληθεί από τους εβραίους, ο μέν πρώτος είχε ως σκοπό την Ρωσία και μόνο, την στρατιωτική αποδυνάμωση της έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί η κομμουνιστική Οκτωβριανή επανάσταση, όπως και έγινε.
Και ο δεύτερος είχε σκοπό την δημιουργία του κράτους του Ισραήλ την οποία ο πρώτος που στήριξε ήταν ο Στάλιν από το 1947 ακόμα πριν την δημιουργία της όπως και έγινε.
Ενώ η Ευρώπη καταστράφηκε όλοι οι λαοί ζημιώθηκαν οι μόνοι που ωφελήθηκαν ήταν οι εβραίοι
Αν ήθελαν οι Ναζί να εξοντώσουν τους πραγματικούς εβραίους θα το είχαν πράξει, δυστυχώς όμως στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο η Ελλάς είχε πολύ περισσότερα θύματα απ ότι όλοι οι εβραίοι της Ευρώπης αυτά μας εξηγούν τα απλά μαθηματικά, ότι υπήρχαν 3,5 εκατομμύρια εβραίοι στην Ευρώπη, έφυγαν 2,5 εκατομμύρια στην Ισραήλ και έμειναν 500 χιλιάδες στην Ευρώπη και άλλοι 500 ανυπάκουοι στον σιωνισμό εβραίοι εκκαθαρίστηκαν.
Σκέψου όμως αν ο Χίτλερ ήθελε το καλό της Ευρώπης γιατί προκάλεσε βέβαιες καταστροφές εις αυτήν αλλά και εις τον πληθυσμό της ; Δεν βομβάρδιζε στρατιωτικές βάσεις αλλά ολόκληρες πόλεις με άοπλους πολίτες το ίδιο φυσικά έπαθαν και οι Γερμανοί.
Εμένα δεν με ενδιαφέρουν οι θεωρίες του οποιουδήποτε, αλλά βλέπω τα πράγματα εκ του αποτελέσματος, βλέπω πώς η στρατηγική του Χίτλερ ήταν ή βέβαια καταστροφή της Ευρώπης και ενώ ως κεντρικός σκοπό του Χίτλερ εμφανίζεται η εξόντωση των Εβραίων, στην τελική ανάλυση οι μόνοι που ωφελούνται είναι οι εβραίοι.
Δεν είναι ένα άλλο Θέτρο των εβραίων ;
ο Χίτλερ ήταν εβραίος και η άνοδος του στην εξουσία είχε στηριχτεί στην Μασονία, και η στρατιωτική δύναμη του στον Στάλιν με την συμφωνία “Μολότοφ”, διάβασε αν θέλεις πάνω σε αυτά να δεις, πώς υπήρχε συμφωνία του Αυγούστου 1939 του Χίτλερ και του Στάλιν αλλά η πηγές μιλούν και περί μυστικής συμφωνίας από το 1935.
Διότι οι εβραίοι οφελήθηκαν από όλη αυτήν την ιστορία παρουσιάζοντας τον Χίτλερ ως σφαγέα όπως:
Α) Οι εβραίοι πήραν από τους γερμανούς αποζημιώσεις εκατοντάδων δισεκατομμυρίων ευρώ, για να συμφωνήσουν στην Ένωση της δυτικής και της Ανατολικής Γερμανία που ήλεγχαν οι σοβιετικοί κομμουνιστές (εβραίοι ) ξαναπήραν νέα αποζημίωση από τους Γερμανούς αρχές του 1990 πάνω από 200 δισεκατομμύρια μάκρα.
Σήμερα το Γερμανικό δημόσιο πληρώνει σε εκατοντάδες χιλιάδες εβραίους συντάξεις δήθεν ως θύματα διωγμών του Χίτλερ.
Και φυσικά οι εβραίοι πίνουν εις υγείαν του Χίτλερ αλλά στα κρυφά, δεν είναι βλάκες και ούτε υπάρχει ανάγκη να το κάνουν και δημόσια
Μα από την άλλη αυτό που λες δεν στέκει διότι αν το κάνουν δημόσια, θα αποκαλυφτεί η πραγματική παρόδια, ότι αυτή ήταν οι συνωμότες του 2 παγκοσμίου πολέμου, και πρέπει να είναι πολύ βλάκες οι εβραίοι για να το κάνουν.
Ευχαριστώ και αλήθειες εις βάρος μας δυστυχώς μόνο εμείς οι Έλληνες λέμε !
Δεν έχετε καταλάβει ότι οι εβραίοι κυνηγούν το συμφέρον τους και όχι την αλήθεια ;
Θα σας πω μια εβραϊκή παροιμία που την άκουσα και εγώ “ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΟΝΤΑΣ ΒΛΑΞ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ”
Αυτό κάνουν οι εβραίοι παρουσιάζονται δήθεν βλάκες και κακομοίρηδες αλλά κάνουν την δουλειά τους, και εμείς Έλληνες κάνουμε συνέχεια τον ξύπνο και τρώμε σφαλιάρες !
Δημόσια εμφανίζονται θύματα με 6 εκατομμύρια νεκρούς, πρώτο πείθουν τους δικούς του αμόρφωτους πιστούς = τον όχλο των εβραίων ότι δήθεν κινδυνεύουν, για να τους έχουν συσπειρωμένους.
Και δεύτερον παρουσιάζονται σε όλους του λαούς του κόσμου ως θύματα προς λύπηση, για να πετυχαίνουν τους σκοπούς τους.
Τρίτον χρησιμοποιούν το “ολοκαύτωμα” για να καταδικάσουν την οποιαδήποτε πράξη εναντίων τους με τον τίτλο αντισημιτισμός και χάρη στην ιστορία του “ολοκαυτώματος” πέτυχαν να το ποινικοποιήσουν.
Μελέτησε το δεν ήταν μόνο ο Χίτλερ εβραίος αλλά και πολύ εκ των αξιωματικών του.
Ο Στάλιν ποτέ δεν διέδωσε περί της Εβραϊκής καταγωγής του Χίτλερ αλλά αυτά είναι κατασκευάσματα μετέπειτα.
Αν ο Χίτλερ διέλυε τους Εβραίους που έπρεπε, θα έπρεπε να είχε ονομαστεί Μέγας Χίτλερ. Μαιανδρος και Μενελαος http://www.epanellinismos.com/

Μια ζωή με τα κοράκια!

Ο gavros.gr είχε προειδοποιήσει για την παρουσία του Σπάθα στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Είχαμε επισημάνει ότι η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας συνεχίζει την παράδοση που θέλει τους διαιτητές που σφύριξαν περσινούς αγώνες των "πράσινων", να σφυρίζουν και τους φετινούς. Σου λέει μην χαλάσουμε την παράδοση, όρισαν έτσι τον Σπάθα που δείχνει ότι μάλλον τυχαία είναι από τον Πειραιά.

Όχι, δεν θέλαμε να παίξει εις βάρος του Παναθηναϊκού. Το 50-50 να σφυρίζει, αλλά τι να περιμένουμε. Εδώ τα είδε "πράσινα" μέσα στο Καραϊσκάκη κάποτε, να περιμένουμε κάτι άλλο στο ΟΑΚΑ;

Άκουσε την γκρίνια του Τεν Κάτω στο ημίχρονο και πήγε, με το 1-1 να έχει φέρει άγχος σε όλους. Ας είναι καλά, όμως, ο Άγιος Κατσουράνης που τους λύτρωσε, καθώς ποιος θα έβγαζε άκρη αν είχαμε γκέλα;

Στο 52ο λεπτό έχουμε δει τη φάση της χρονιάς! Καταλογίζει φάουλ υπέρ του Παναθηναϊκού έξω από τη μεγάλη περιοχή και στήνει το τοίχος του ΠΑΟΚ στα 12 μέτρα! Μέχρι και στην μετάδοση, ο κύκλος των 9 μέτρων ήταν πολύ μικρός, εκεί που είχε βάλει τους παίκτες του Σάντος. Γέλαγε ο κόσμος. Φυσικά αφού δεν πέρασε η μπάλα, έδειξε κίτρινη στον παίκτη του ΠΑΟΚ που τόλμησε να βγει. Στο 57' ο Κουτσιανικούλης μπήκε στην περιοχή και ο Σαριέγκι τον έριξε στο έδαφος. Ο παίκτης των φιλοξενούμενων διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι που αν δινόταν ήταν και δεύτερη κίτρινη κάρτα στον αμυντικό του ΠΑΟ. Φυσικά αν η φάση γινόταν στην άλλη εστία θα είχε δείξει την άσπρη βούλα ο Σπάθας.

Έβαλε και το… χεράκι του ο Σάντος που στο 68' έβγαλε τον Κουτσιανικούλη, για να βάλει τον Μουν. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ που πήγε δανεικός στη Θεσσαλονίκη. Ο Χαλκιάς από την πλευρά του, αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού και βγήκε όταν έγινε το 2-1. Κρίμα, γιατί ήταν καλός και μπορούσε να στερήσει τους βαθμούς από τους "πράσινους".

Ο πρώτος βοηθός Ακρίβος έχοντας τον Τεν Κάτω από πίσω του, το αράουτ υπέρ του ΠΑΟΚ το έκανε φάουλ πάνω στον Καραγκούνη και ήρθε και η κόκκινη κάρτα στον Βλάνταν Ίβιτς, για να δικαιώσει τον Σπάθα. Κοντρόλ με το στήθος κάνει ο Σέρβος, χέρι και δεύτερη κίτρινη βλέπει ο Σπάθας. Έτσι είναι, όμως, δεν μπορούσε να δει πραγματικά τι είχε γίνει…

Να τους χαίρεστε κύριοι της ΚΕΔ! Να τους χαίρεστε. Πράσινη η διαιτησία για τα καλά, αλλά ο ΘΡΥΛΟΣ θα σας το πάρει και έτσι, για να μπείτε στα καβούκια σας μία και καλή…

Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

το πρωτάθλημα είναι σα τη ντομάρα
πρασινοκιτρινίζει στην αρχη αλλά στο τέλος γίνεται κόκκινο

ΑΠΌ ΑΝΩΝΥΜΟ ΦΊΛΟ