Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΘΑ ΤΑ ΠΗΞΟΥΜΕ ΟΛΑ!!! ΚΑΠΟΤΕ ΛΑ.Ο.Σ, ΠΑΝΤΟΤΕ ΛΑ.Ο.Σ

Αυτό το κείμενο είναι αφιερωμένο στους καλούς και τίμιους συναγωνιστές που βρίσκονται στο πλεύρο μου για τον ιερό και τίμιο αγώνα της διάσωσης της πατρίδος. Ποτέ μας δεν υπήρξαμε προδότες , όπως κάποιοι άλλοι και συνεχίζουμε. Ψάχναν αφορμή τα κοράκια της συκοφάντησης, για να λασπολογήσουν το ΛΑ.Ο.Σ Έβλεπαν μια νέα νεολαία, με τεράστια δύναμη , σαν αυτή του παρελθόντος. Δεμένη και ισχυρή με δράσεις παντού. Για το τί να πρωτομιλήσω; Για το χαμό στα Καλάβρυτα, στο Μελιγαλά ή στην Ακρόπολή που είμασταν το μοναδικό κόμμα που είχαμε τα καρύδια να ανυψώσουμε την γαλανόλευκη; Που ηταν η μουγγή αυγή και οι εξαρτημένοι ( από το συστημα) Έλληνες;
Συμμετείχαμε επίσης και σε όλες τις τελευταίες πανεργατικές πορείες καθώς φυσικά και κατά της Κάρτας του Πολίτη, ακκομάτιστα παρέα με άλλες πατριωτικές αγνές δυνάμες. Εκεί βέβαια, κάποια κομματόσκυλα με φερώνυμο κάποιο εθνικιστικό όνομα, που ολοι ξέρουμε από που προερχονται προσπάθησαν να καπελώσουν όλη την προσπάθεια των χριστιανών ορθοδόξων συναγωνιστών. Τέτοια μούτρα είναι, αυτούς ψηφίσατε!
Και πέραν αυτού, μπορώ να σας μιλήσω και για ενέργειες σε πιο κομματικό επιπεδο.
Τι γουστάρετε; Λαμία, Χαλκίδα, Αλεξανδρούπολη, Ν. Ηράκλειο ή Λάρισα; Ό,τι και αν κάνουμε, παντού και πάντοτε χαμός. Και αν δείτε, τις διάφορες φωτό που ανέβηκαν στα site , το αποδείκνυουν αυτό. Και όλα αυτά ήταν μόνο η αρχή!
Τώρα , μετά από όλα αυτά, πηγαίντε να κλαψιαρίσετε μαζί με τα "βρωμο"κάναλα της ντροπής και τα "τσοντο"κάναλα του κόμπλεξ για την αποχώρηση 5 πρώην βουλευτάδων από το ΛΑ.Ο.Σ Ίσως νοιώσετε και κάποια ψευδοικανοποιήση στον μικροκοσμό σας. Όμως πηγαίντε να βγάλετε την τσιμπλα σας πρώτα.
Μια παρέα αποχώρησε, αποδίδοντας ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στον πρόεδρο που τους έκανε ανθρώπους όπως και κάποιους άλλους στο παρελθόν. Και τέλος, κατα την προσωπική μου άποψη, οι τελευταίοι με την αποχωρησή τους είναι πιο ύπουλοι, από τον χαζοχαρούμεμνο προδότη Γεωργιάδη και τον πλουτόφιλο ψευδοεθνικιστή Βορίδη που είχαν αποχωρήσει πριν καιρό. Οι τελευταίοι, ήταν το τελευταίο χαρτί του συστήματος, για να βαλθεί ο ΛΑ.Ο.Σ. Περίμεναν την στιγμή που όλα θα πήγαιναν  νερό στο κόμμα, ώστε να ανακόψουν τον ερχόμενο χείμαρο! Γιατί δεν έφευγαν άραγε τόσο καιρό; Τωρα τελευταία ανακάλυψαν ότι ο Καρατζαφέρης ειναι προδότης; Μούφες, λοιπόν! Συστημικοί και αυτοί! Μόνο που δεν έκατσε καλά σε κανέναν από αυτούς η φάση, και απέτυχαν!
Τελοσπάντων, πληροφοριακά, να ενημερώσω όσους δεν γνωρίζουν και να τους μεταφέρω τον αντίκτυπο της Καλλιρόης, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΚΡΩΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΕΡΟ ΠΑΛΜΟ!
ΠΑΤΡΑ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!
Κρίμα κ. Χρυσανθακόπουλε που δε θα ρθείτε στην παρέα μας. Ας πάρουμε όλοι μας και ενα πάκο χαρτομάντηλα να σκουπίζουμε τις μυξούλες μας για την απωλειά σας!
χοχο

ΥΓ: Με τον τίτλο εννοώ πως θα τα πηδηξουμε ολα τα εμπόδια!