Σάββατο 5 Ιουλίου 2008

Έκαψαν και άλλο βιβλιοπωλείο οι προστατευόμενοι παρακρατικοί

Μετά τον εμπρησμό των εκδόσεων Γεωργιάδη, του βιβλιοπωλείου του Γιαννάκενα, του βιβλιοπωλείου του Ανέστη Κεραμιδά «ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΣ» στην Θεσσαλονίκη, του βιβλιοπωλείου «ΝΕΑ ΘΕΣΗ» του Γιάννη Σχινά χθες το βράδυ οι «νεαροί», που δεν μπορεί(…) ένα ολόκληρο κράτος να συλλάβει, έκαψαν και άλλο βιβλιοπωλείο στην οδό Ιπποκράτους.

Η σχετική είδηση έχει ως εξής: «Μολότωφ σε βιβλιοπωλείο, Σάββατο, 05.07.08: Μολότωφ σε βιβλιοπωλείο με εθνικιστικά βιβλία, στην Ιπποκράτους, έριξαν περίπου 15 κουκουλοφόροι προκαλώντας καταστροφές.»
Ποιος θυμάται αλήθεια την δήλωση του διοικητού του αστυνομικού τμήματος των Εξαρχείων μετά την δολοφονική επίθεση-λιντσάρισμα του Πολυζωγόπουλου ότι εάν υπάρχει πολιτική βούληση, το πρόβλημα μπορεί να λυθεί σε 24 ώρες;
Είναι γνωστό ότι η τελευταία τρομοκρατική επίθεση ήλθε σε συνέχεια αναλόγων επιθέσεων στην ίδια περιοχή, σε ίδιας μορφής στόχο και σε μία περιοχή που αυστηρά αστυνομεύεται.

Είχαν προηγηθεί επίσης σχετικές επερωτήσεις στην Βουλή… Επερωτήσεις οι οποίες δεν συγκίνησαν όπως αποδεικνύεται τους επικίνδυνα ανίκανους που έχουν στα χέρια τους την εξουσία αυτής της χώρας.
Ένα γεγονός επίσης το οποίο δεν γνωρίζετε είναι ότι οι «αντιεξουσιαστές» κτύπησαν μέσα στο χώρο των δικαστηρίων παρουσία της αστυνομίας έναν άνθρωπο χωρίς να τους εμποδίσει κανείς και χωρίς να γίνει καμμία σύλληψη… Μάλιστα, οι ίδιοι οι αστυνομικοί συνόδευσαν την αποχώρησή τους. Όπως τους είχαν συνοδεύσει και όταν κατέστρεψαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής μέρα-μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη.
Σχετικά δε με τα επεισόδια που έγιναν την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η αστυνομία επενέβη χωρίς εντολή επειδή οι «αντιεξουσιαστές» έδερναν μπροστά τους έναν συνάδελφό τους με πολιτικά! Προηγουμένως μπροστά στα μάτια της αστυνομίας είχαν στείλει τρεις πολίτες στο νοσοκομείο και δεν τους είχε ενοχλήσει κανένας…
Μόνο βλάκας πρέπει να είναι κανένας για να μη καταλαβαίνει ότι όλες αυτές οι δήθεν επαναστατικές ενέργειες και οι συνεχείς εμπρησμοί των βιβλιοπωλείων τυγχάνουν υψηλής προστασίας… Εξ άλλου παλαιότερα ζήσαμε την κωμικοτραγική σκηνή σε επίθεση με μολότωφ εναντίον γραφείου μας στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, να έρχονται τα ΜΑΤ για να συλλάβουν εμάς, που είχαμε δεχθεί την επίθεση! Όπως τους είχε ενημερώσει ο αρμόδιος του ειδικού τμήματος, που ήταν εξ αρχής παρών στην διάρκεια της επιθέσεως… Ακόμη στην επίθεση κατά των γραφείων μας στην οδό Σολωμού τον Απρίλιο του 2002 τα δελτία ειδήσεων μετέδωσαν σε κατ’ ευθείαν σύνδεση ότι γίνονται συμπλοκές μεταξύ αστυνομίας και Χρυσαυγιτών και ότι υπάρχει ένας αστυνομικός τραυματίας. Μόνο που καμμία συμπλοκή δεν είχε γίνει μεταξύ αστυνομίας και Χρυσής Αυγής. Ο τραυματίας αστυνομικός βρισκότανε μαζί με τους αναρχικούς στην επίθεση εναντίον μας και φυγαδεύτηκε στην συνέχεια από αυτοκίνητο της ;ασφάλειας.
Δημοσιεύθηκε από xryshaygh στο Ιούλιος 5, 2008