Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Έκαψαν πάλι το βιβλιοπωλείο του Βελόπουλο.

Δεν ασχολούμαι με κομματικά αλλά μόνο με της πολιτική της χώρας μου.Αλλά θα κάμια μικρη αναφορά για το κάψιμο του βιβλιοπωλείου ενός Έλληνος Βουλευτού. Έκαψαν όπως πληροφορηθηκατε οι Φασίστες (οι αριστεροί δηλαδή) το βιβλιοπωλείο του Βελόπουλου και μάλιστα στις 11 το πρωί, εν ώρα εργασίας. Το γεγονός αυτό δείχνει πως τα καθυστερημένα αυτά τσιράκια της νέας τάξης ηθελαν να αφαιρέσουν ανθρώπινες ζωές. Ας δουμε τι δηλωσε ο ίδιος ο Βελόπουλος καθώς και γιατι χτυπησαν το βιβλιοπωλείο του:
«Το μέγιστο της ανοησίας κάποιων δυστυχώς έχει φτάσει στο όριο της ανθρωποκτονίας.
 Κινδύνευσαν ζωές, 3 εργαζόμενοι θα μπορούσαν να έχουν χάσει τη ζωή τους.
Προσωπικά δε θα πω τα τετριμμένα, «καταδικάζω κ.λ.π.».
Μπορεί να είμαι φιλόζωος αλλά εδώ δυστυχώς μιλάμε για ανθρώπινα
κτήνη- υποψήφιους δολοφόνους.»

Ο Κ. Βελόπουλος είναι ένας άξιος και δίκαιος πολιτικός κατά την αποψή μου. Διότι διαφέρει σε κάτι από τους άλλους τους κοπρίτες της βουλής. Αγωνίζεται υπέρ πίστεως και πατρίδος. Ας δούμε τελικά γιατί οι αριστεροί επέλεξαν να χτυπήσουν αυτόν τον Βουλευτή.
  • Διότι αντέδρασε όταν  τιμωρήθηκε αυστηρά, εύέλπις, επειδή στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, είπε το σύνθημα ¨Ελλάδα, σε αγαπώ¨ 
  • Διότι έθεσε πάλι ερώτηση αν  θα επιτρέψει η Ελλάς στα Σκόπια να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό της EUROVISION ως "Μακεδονία";
  • Διότι μίλησε για την γενοκτονία των ποντίων
  • Διότι μίλησε  για τα διπλωματικά γραφεία του Υπουργείου Εξωτερικών  που απασχολούνται 166 υπάλληλοι  
 Και ένα σωρό άλλα τέτοιο "διότι" που ειναι δυσκολα να τα καταχωρησουμε. Γενικώς, ο Βελόπουλος είναι ένα άτομο που αγαπάει την πατρίδα και αγωνίζεται γι΄αυτή και οι αριστεροί ενοχλουνται με τέτοιου είδους άτομα.