Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

Επίθεση από εξτρεμιστές σιωνιστές στον Ναό του Πανάγιου Τάφου

templeaΑπόλυτη σιωπή γι’ αυτήν την επίθεση από τα «ελληνικά» ΜΜΕ, ενώ δόθηκε πολύ μεγάλη έκταση στα επεισόδια τα οποία έγιναν λίγες ημέρες μετά μεταξύ Ελλήνων και Αρμενίων. Πως βρέθηκε αλήθεια εκεί την στιγμή των επεισοδίων τηλεοπτικό συνεργείο, προκειμένου να πάρει στιγμιότυπα τα οποία μετέδωσαν όλοι οι μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί του κόσμου; Στιγμιότυπα, τα οποία δεν κολακεύουν σίγουρα τους Χριστιανούς.
Την νύκτα της Τετάρτης 29 Οκτωβρίου μια εξτρεμιστική ομάδα ορθόδοξων Εβραίων που ονομάζονται “Εκλεκτοί του Θεού” εισέβαλαν στην Εκκλησία του Παναγίου Τάφου στην Ιερουσαλήμ. Οι μοναχοί που εκείνη την ώρα ήσαν στον Ναό έφυγαν πανικόβλητοι. Στην συνέχεια οι σιωνιστές εξτρεμιστές επιτέθηκαν στα καταστήματα που βρίσκονται δίπλα από τον Ναό, σπάζοντας πολλούς ξύλινους Σταυρούς καθώς και Εικόνες. Η ισραηλινή αστυνομία ήταν εκεί όταν έγινε η επίθεση και ούτε παρενέβη, ούτε εμπόδισε τις ιεροσυλίες, ούτε συνέλαβε κανέναν από τους σιωνιστές.

Λίγες ημέρες μετά είχαμε κάποια άλλα επεισόδια. Σε βιαιοπραγίες εναντίον Ελληνορθόδοξων μοναχών μέσα στον Πανάγιο Τάφο προέβησαν Αρμένιοι μοναχοί και λαϊκοί στα Ιεροσόλυμα. Οι Αρμένιοι που αμφισβητούν έντονα την Ελληνική πρωτοκαθεδρία, επιχείρησαν να εξωθήσουν τον Έλληνα φύλακα σε λιτανεία που πραγματοποιούσαν. Οι Έλληνες μοναχοί αντέδρασαν αλλά οι συγκεντρωμένοι και πολυπληθέστεροι Αρμένιοι επιτέθηκαν βίαια με σκοπό να καταλάβουν τον Πανάγιο Τάφο. Τα επεισόδια όμως αυτά προβλήθηκαν σε βαθμό υπερβολικό από τα διεθνή μίντια. Ο σκοπός προφανής: Η απαξίωση! Η απαξίωση δε αυτή κρύβει πίσω της έναν άλλο σκοπό. Να αποσυρθούν Χριστιανοί και μουσουλμάνοι από την περιοχή προκειμένου να κτιστεί σε αυτή ο τρίτος ναός του Σολομώντος. Γιατί σύμφωνα με κάποιες «γραφές» ο τρίτος ναός του Σολομώντος που θα σημάνει και την παγκόσμια κυριαρχία, πρέπει να βρίσκεται πάνω στα ερείπια των ιερών προσκυνημάτων τόσο του Χριστιανισμού, όσο και των μουσουλμάνων.


http://xryshaygh.wordpress.com/