Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

ΠΙΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ

ΟΚ...... κύριοι του ΠΑΣΟΚ κλείσατε στη φυλακή τα παιδιά του gamato.info επειδή κλέβουν τα πνευματικά δικαιώματα διαφόρων. Ανεβάζουν παράνομα παιχνίδια,cd,dvd και ένα σωρο ακόμα πράγματα. Δεν  είμαι σε θέση να σας πω αν τους κάνατε καλά και τους κλείσατε μέσα, μιας και η Πειρατεία διώκεται από το νόμο.Από την άλλη όμως δε ξέρω αν είναι σωστό να διχουμε 20 και 30 € για ενα παιχνίδι ή μια ταινία!

Αναρωτήθηκα λοιπόν και εγω, όπως και μια  ομάδα στο facebook:

Για
να δούμε τώρα, να συλληφθούν και ΟΛΟΙ όσοι πουλάνε ΛΑΘΡΑΙΑ, ΠΛΑΣΤΑ
είδη;
Απο CD μέχρι τσάντες, παπούτσια, ομπρέλες, μαντήλια
κ.λ.π. που τα πουλάνε ΜΠΡΟΣΤΑ στα όργανα της τάξης, που εχουν εντολή ΝΑ
ΜΗΝ τους ενοχλούν.Οι
ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ αυτοί είναι ΠΑΝΤΟΥ, σε ΟΛΗ την Ελλάδα, σε κάθε δρόμο και
γωνιά και δεν τους ενοχλεί ΟΥ...ΔΕΙΣ!!.Τελικά αυτό το κράτος υπάρχει ΜΟΝΟ για προστασία των
ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΛΛΟΕΘΝΩΝ;;

Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ

 ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΟΥΗΔΟΥΣ

αντιγράφω από ελευθεροτυπία:
Ικανοποίηση στις οργανώσεις των Ποντίων προκάλεσε η απόφαση του Κοινοβουλίου της Σουηδίας να αναγνωρίσει τη Γενοκτονία της Τουρκίας σε βάρος του Ποντιακού Ελληνισμού.
Φωτογραφία αρχείου - κατάθεση στεφάνων Φωτογραφία αρχείου - κατάθεση στεφάνων "Η απόφαση του Σουηδικού Κοινοβουλίου υπέρ της αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ποντίων, υπενθυμίζει για μια ακόμη φορά στην Τουρκία, ότι είναι αναγκαίο να συμφιλιωθεί με το ιστορικό της παρελθόν, να αναγνωρίσει τις Γενοκτονίες εναντίον των Ποντίων, Αρμενίων, Ασσυρίων κ.λ.π. ώστε να πορευθεί χωρίς τα βαρίδια του παρελθόντος στον σύγχρονο κόσμο και την μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια", επισημαίνει σε ανακοίνωση της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων (ΠΟΠΣ).
Επίσης, σε συνεργασία με την σουηδική πρεσβεία, θα διοργανώσει προς τιμήν της Σουηδίας ειδική εκδήλωση.
"Ο ποντιακός Ελληνισμός χαιρετίζει με ιδιαίτερη ηθική ικανοποίηση τη γενναία απόφαση του Σουηδικού Κοινοβουλίου της 11.3.2010 να αναγνωρίσει τη γενοκτονία των χριστιανικών πληθυσμών της Ανατολής (Αρμενίων, Ασσυρίων και Ποντίων), που διαπράχθηκε από τους Νεότουρκους και το κεμαλικό καθεστώς. Εκφράζουμε την ευαρέσκειά μας προς τους βουλευτές του Σουηδικού Κοινοβουλίου που υπερψήφισαν την σχετική πρόταση, ιδιαίτερα δε προς τους Σοσιαλδημοκράτες και Οικολόγους που είχαν και την πρωτοβουλία της πρότασης», υπογραμμίζει η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος (ΠΟΕ).