Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΚΟΜΗ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ – ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥΣ 16ΧΡΟΝΟΥ

ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ Ο ΧΑΜΟΣ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ. ΑΦΟΥ ΣΚΥΛΕΥΣΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΣΚΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ.

Κατάλυση του Κράτους στο Κέντρο της Αθήνας και της Θεσαλονίκης και δεκάδων άλλων πόλεων από εχθές το βράδυ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ τον χαμό του 16χρονου πιτσιρικά που περίμεναν πως και πως οι γνωστοί κύκλοι για να μετατρέψουν σε κόλαση την Ελλάδα. Ήταν ζήτημα χρόνου να συμβεί αυτό... Ήταν σίγουρο πως κάποια στιγμή κάποιος αστυνομικός θα αντιδρούσε έτσι... ΤΟ ΕΠΕΔΙΩΚΑΝ ΜΕ ΜΑΝΙΑ οι "καθοδηγητές - δολοφόνοι" των ανήλικων που κυκλοφορούν ελεύθεροι και κλιμακώνουν την καταστροφικη τους δράση. Είναι επίσης σίγουρο πως τα ΜΜΕ της Νεας Τάξης θα έπαιζαν το παιχνίδι τους κι αυτό κάνουν από εχθές το βράδυ παρουσιάζοντας ως "αυτόπτες μάρτυρες" θαμώνες της πλατείας Εξαρχείων, ακόμη κι αν δεν βρίσκονταν μπροστά στο τραγικό περιστατικό. Οι πολίτες παραμένουν απροστάτευτοι αφού τα συμπλέγματα της πολιτικής διοίκησης και η ανυπαρξία του Κράτους επιδεινώνουν την κατάσταση δίνοντας την ευκαιρία στους γνωστούς κύκλους να δρούν ανεξέλεγκτα. Ο χαμός του 16χρονου είναι πλέον ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ και όλοι γνωρίζουμε καλά ποιοί το κατάφεραν αυτο...

Τί θα συνέβαινε σε ΟΠΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (καπιταλιστική, κομμουνιστική, χριστιανική, μουσουλμανική, κλπ), αν 20-30 άτομα, οπλισμένα με λοστούς, πέτρες και ξύλα έκαναν επίθεση σε αυτοκίνητο αστυνομίας με δύο αστυνομικούς;

Θα ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΑΝ οι αστυνομικοί, ναί ή όχι;

Η απάντηση είναι ΣΑΦΩΣ θα πυροβολούσαν!

Γιατί στην Ελλάδα οι αστυνομικοί είναι οι ΜΟΝΟΙ που ΔΕΝ έχουν δικαίωμα να αμύνονται;

Γιατί ΠΑΝΤΑ ηρωοποιούμε (ως κοινωνία, μέσω των ΜΜΕ) τους ενόχους;

Ποιός θα καταδικάσει τους ηθικούς αυτουργούς που έχουν δηλητηριάσει ολόκληρες ομάδες νέων να πιστέυουν ότι για τα προσωπικά τους προβλήματα φταίει η αστυνομία και ο υπόλοιπος κόσμος και τέλος πάντων φταίνε όλοι εκτός από τους ίδιους;

Πόσοι βλέπουν τα αυτοκίνητα τους και τις περιουσίες τους να καταστρέφονται συνέχεια, κάθε φορά που κάποιοι αποφασίζουν να κάνουν ..."αγώνες" ενάντια στο κράτος;

Και αν σε τελική ανάλυση η ΕΛΛΑΔΑ δεν τους εκφράζει, γιατί δεν φέυγουν και να πάνε σε κάποιο άλλο κράτος που να τους εκφράζει; Την Κούβα ας πούμε, ή την Βόρεια Κορέα, ή την Κίνα.

Να επιστρέψουν και τα διαβατήρια τους και άντε γειά!

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΤΕΡΑ

ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει τα τελευταία 24ωρα ο τέως πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος, ο οποίος νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας με μεταστατικό μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, από την Παρασκευή, η κατάσταση της υγείας του κ. Παπαδόπουλου έχει επιδεινωθεί, λόγω οξύτατης αναπνευστικής ανεπάρκειας, ενώ εξακολουθεί να του χορηγείται οξυγόνο.

Σύμφωνα με ιατρικό ανακοινωθέν που εξεδόθη, η χημειοθεραπεία στην οποία υποβαλλόταν ο Τάσσος Παπαδόπουλος ολοκληρώθηκε και ο οργανισμός του ανταποκρίθηκε, ωστόσο τα αναπνευστικά προβλήματα παραμένουν.

Στο γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας καταφθάνουν συνεχώς, πολιτικά πρόσωπα, στενοί συνεργάτες και φίλοι του Τάσσου Παπαδόπουλου, καθώς και πλήθος κόσμου για να συμπαρασταθούν στην οικογένειά του, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Ο Τάσσος Παπαδόπουλος, πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας από τον Φεβρουάριο του 2003 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2008, συνέδεσε την πολιτική του πορεία με το «όχι» στο σχέδιο Ανάν στο δημοψήφισμα του 2004 και την υπογραφή για την πλήρη ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.