Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει τα τελευταία 24ωρα ο τέως πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος, ο οποίος νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας με μεταστατικό μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, από την Παρασκευή, η κατάσταση της υγείας του κ. Παπαδόπουλου έχει επιδεινωθεί, λόγω οξύτατης αναπνευστικής ανεπάρκειας, ενώ εξακολουθεί να του χορηγείται οξυγόνο.

Σύμφωνα με ιατρικό ανακοινωθέν που εξεδόθη, η χημειοθεραπεία στην οποία υποβαλλόταν ο Τάσσος Παπαδόπουλος ολοκληρώθηκε και ο οργανισμός του ανταποκρίθηκε, ωστόσο τα αναπνευστικά προβλήματα παραμένουν.

Στο γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας καταφθάνουν συνεχώς, πολιτικά πρόσωπα, στενοί συνεργάτες και φίλοι του Τάσσου Παπαδόπουλου, καθώς και πλήθος κόσμου για να συμπαρασταθούν στην οικογένειά του, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Ο Τάσσος Παπαδόπουλος, πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας από τον Φεβρουάριο του 2003 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2008, συνέδεσε την πολιτική του πορεία με το «όχι» στο σχέδιο Ανάν στο δημοψήφισμα του 2004 και την υπογραφή για την πλήρη ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: