Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

Προειδοποίηση στη Ρωσία από το Θηλυκό πιθηκάνθρωπο

Ο μαύρος Θηλύκός πιθηκάνθρωπος πάει καλά;Τα βάζει με τον βλαδίμηρο;

Μήνυμα προς τη Ρωσία να μην εμποδίσει την ένταξη της Γεωργίας και της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ απηύθυνε η αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Κοντολίζα Ράις. ΗΠΑ και Ευρώπη δεν θα επιτρέψουν ρωσικό βέτο, δήλωσε, προσθέτοντας πως η πόρτα προς ένα διατλαντικό μέλλον είναι «εντελώς ανοικτή» για τις δυο χωρες και η συμμαχία «θα συνεχίσει να εργάζεται ώστε το μέλλον αυτό να γίνει πραγματικότητα».

Σε άρθρο της που δημοσιεύει η ισπανική εφημερίδα El Mundo, η Ραις διαβεβαιώνει και για την υποστήριξη Ευρώπης και ΗΠΑ προς την «ανεξαρτησία, την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα των γειτόνων της Ρωσίας».

Σε δηλώσεις της στην εφημερίδα Wyborcza, η Ράις επισημαίνει την ανάγκη ΗΠΑ, Ευρώπη και Πολωνία να αντιμετωπίσουν την αυξανόμενη, όπως αναφέρει, επιθετικότητα της Ρωσίας.

Η αμερικανίδα ΥΠΕΞ χαρακτηρίζει την Πολωνία «σύμμαχο-κλειδί» των ΗΠΑ στην περιοχή και καταλογίζει στους ρώσους ηγέτες «κακές επιλογές» τον τελευταίο καιρό.

Αναφερόμενη στην τελευταία διένεξη της Ρωσίας με την Γεωργία, η Ράις υποστηρίζει ότι το Κρεμλίνο πρέπει να σεβαστεί την κυριαρχία των μικρότερων γειτόνων της. Οι ενέργειες της Ρωσίας την οδηγούν στην οδό της απομόνωσης, λέει.

COUNTER VISITOR ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Επισκεφτείτε το blog από συναγωνιστή http://www.dikamaspaidia.blogspot.com/ και κοιτάξτε το counter visitor.Δειχνει επισκέπτες από την μακεδονία και μπροστά έχει την σκοπιανη σημαία.Όριστε και ο πίνακας.

«Κοινοί αγώνες και οραματισμοί» Τσιγγάνων και κόμματος ΛΑ.Ο.Σ.

«Τα παιδιά γίνονται κατ’ εικόνα και ομοίωση των γονιών τους. Γίνονται ρατσιστές, αν δεν επέμβουμε έγκαιρα, σωστά και δυναμικά…» - «Α1»

Το παρακάτω άρθρο, με τον τίτλο «Οι Έλληνες Τσιγγάνοι μονίμως στο περιθώριο», τα κυριότερα σημεία του οποίου σας μεταφέρουμε, δημοσιεύθηκε στη σελίδα 19 του φύλλου της επίσημης κομματικής εφημερίδας του ΛΑΟΣ «Α1», της 6ης Σεπτεμβρίου 2008. Εντάσσεται, προφανώς, στα πλαίσια της αντιρατσιστικής εκστρατείας του ΛΑΟΣ και το αφιερώνουμε στους σκληρούς και άτεγκτους “εθνικιστές” και “ρατσιστές” του κόμματος Καρατζαφέρη, ευχόμενοι καλή επιτυχία στους κοινούς τους αγώνες και οραματισμούς με τους Τσιγγάνους. Γράφει λοιπόν, η «Α1»: «Ένας λαός χωρίς γραπτή γλώσσα, ένας αρχαίος νομαδικός λαός που στο πείσμα των αιώνων διατηρεί την παράδοση της περιπλάνησης.

Οι ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ καλούνται να επιβιώσουνε μέσα στην σύγχρονη κοινωνία ζώντας μονίμως στο περιθώριό της, κατατρεγμένοι, κυνηγημένοι, στιγματισμένοι, πριν καν γεννηθούν με το σημάδι της “διαφθοράς”.Οι Τσιγγάνοι προσπαθούν να επιβιώσουν, μέσα σε μια ζωή που μοιάζει περισσότερο με κυνήγι μέσα στην ανθρώπινη ζούγκλα. Η ελληνική κοινωνία δεν γνωρίζει για την ιστορία, την κοινωνική οργάνωση, τον πολιτισμό των τσιγγάνων, μια ιστορία που στη διαδρομή της προσέφερε πολλά στην ανθρωπότητα. Είναι αποκλεισμένοι απ’ την ιστοριογραφία, καθώς οι «μεγάλοι» ιστορικοί της χώρας πίστεψαν ότι έτσι υπηρετούν καλύτερα την επιστήμη της ιστορίας - με το να γυρίσουν την πλάτη τους στην κοινωνία και την πορεία των Roma…»

Πούτιν: «Να καταργηθούν τα σύνορα ανάμεσα στη Ρωσία και τη Ν. Οσετία»



Την κατάργηση των συνόρων ανάμεσα στη Ρωσία και τη Νότια Οσετία ζήτησε σήμερα ο ρώσος πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν, εκφράζοντας ωστόσο παράλληλα την αντίθεσή του σε μια πλήρη ενσωμάτωση της αποσχισθείσας αυτής περιοχής της Γεωργίας στους κόλπους της Ρωσικής Ομοσπονδίας.


«Όσον αφορά την ενσωμάτωση, προς το παρόν, θα μας αρκούσε να συμβάλουμε στην οικονομική ανασυγκρότηση της Νότιας Οσετίας, να καταργήσουμε τα σύνορα ανάμεσα στη Ρωσική Ομοσπονδία και τη δημοκρατία της Νότιας Οσετίας, για να δοθεί η δυνατότητα στους ανθρώπους (...) να επικοινωνούν ελεύθερα, χωρίς καμία τυπικότητα», δήλωσε ο Πούτιν.


«Μια νομική βάση γι' αυτό πρόκειται να δημιουργηθεί, στο πλαίσιο της συμφωνίας που υπεγράφη ανάμεσα στη Νότια Οσετία και τη Ρωσία», πρόσθεσε στη διάρκεια συγκέντρωσης του κόμματός του.

ΈΝΑ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟΝ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΙ-ΦΑ α

ο χρήστης με το nick α που έγραψε στο cbox ας πάρει ένα δωράκι.

ip:79.130.126.182