Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ: ΑΠΟΨΕΙΣ ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΝΟΥ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΧΘΕΣ

Σχολιάζοντας την ήττα μας από τους Ρώσσους....
Θα ξεκινησω με την δηλωση που έκανε o προπονητής της Ρωσσίας Μπλάτ.
«ήταν τόσο προφανές ότι η Ελλάδα ήθελε να χάσει, που ήταν απίστευτο! Ντρέπομαι για λογαριασμό της Ελλάδας και είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου».

Εδώ πέρα πέρα ο Ρωσσος προπονητής δεν είχε και άδικο για την εθνική μας. Ντροπή μας, που ανοιξαμε τα μπουτια στους Ρωσσους θέλοντας να χάσουμε για να αποφυγουμε την Ισπανία (αν και δε τα καταφέραμε τελικά).« Όταν θες να λέγεσαι μεγάλη ομάδα, δεν ασχολείσαι με το ποιος θα ειναι ο αντίπαλος, ουτε αν ειναι ισχυροτερός σου ή όχι. Κοιτάς να γαμήσεις  όποιον και να βρεθεί εμπόδιο στο δρόμο σου για τον στόχο σου. Και κατα δευτερον μια τέτοια λογική δεν αρμόζει σε Έλληνες»

Επειδή όμως τον δρόμο της Ελλάδος διάλεξαν και οι Γάλλοι , δηλαδή να κάτσουν να χάσουν από την ομάδα της Νέας Ζηλανδίας για δικούς τους λόγους, ή Ελλάδα τελικά δεν απέφυγε το εμποδιο της Ισπανίας.
Είδατε το θέλει και η μοίρα μας, σε κάθε διοργάνωση να κληρωνόμαστε με αυτούς. Όμως αυτη η διοργάνωση ειναι διαφορετική από κάθε άλλη. Γινεται στο σπίτι μας. Γινεται στην Κωνσταντινουπολη, την πρωτευουσά μας. Και καλούμαστε να δειξουμε σε Ρωσσους, Τουρκους και σε όποιονδήποτε άλλον ότι δεν φοβόμαστε κανέναν.
Η Ελλάδα χθες ήταν  λες και έπαιζε σε φιλικό. Και όπως ειπε αργότερα στις δηλώσεις ένας διεθνής μας (μου διαφευγει το όνομα) στην ουσία τωρα αρχίζει το Μουντομπάσκετ.

Παρ΄όλ΄αυτά, εκτός από την ήττα μας από την Ρωσσία είχαμε  και Τούρκικες προκλήσεις για μία ακόμα φορά. Ο προπονητής των Τούρκων, Μπόγκνταν Τάνιεβιτς μίλησε ειρωνικά στον Μπουρούση λέγοντας του "πάλι διαλέξατε αντίπαλο", κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του διεθνή σέντερ.« ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ». Και αυτήν την φορά θα σας συμπεριφερθούμε όπως αρμόζει στην ιστορία σας!
 
Θέλω να δωσω πολλά μπράβο στο Μπουρουση που απάντησε ετσι στο Βρωμοτουρκο. Ελπίζω να κάνει πράξη τα λογια του μαζι με τους άλλους διεθνείς.