Πέμπτη 21 Αυγούστου 2008

Αποκάλυψη: Τα διεθνή ΜΜΕ παρουσιάζουν τα άρματα της Γεωργίας σαν Ρωσσικά!


Η φωτογραφία που βλέπετε είναι από μεγάλο πρακτορείο ειδήσεων της Δύσεως και συνοδευόταν από την λεζάντα: «ASSOCIATED PRESS: Ρωσικά άρματα μάχης στην Νότια Οσετία». Μόνο που τα άρματα αυτά δεν είναι του ρωσσικού στρατού, αλλά του γεωργιανού! Του γεωργιανού, ο οποίος έχει τον ίδιο τύπο ακριβώς αρμάτων με τα ρωσσικά και που για τον λόγο αυτό ο ρωσσικός στρατός στην διάρκεια των πολεμικών επιχειρήσεων στην Νότια Οσετία φρόντισε προκειμένου να μη υπάρξουν απώλειες μεταξύ ρωσσικών δυνάμεων, να τοποθετήσει τόσο στα κράνη των στρατιωτών, όσο και στα άρματα μάχης μια μπλε ταινία. Το άρμα βεβαίως που βλέπετε στην φωτογραφία δεν έχει μπλε ταινία… Ενώ όμως είναι γεγονός ότι αυτοί που επετέθη ήταν η Γεωργία, στην Σύνοδο του ΝΑΤΟ καταδικάσθηκε η Ρωσσία! Και από την Ελλάδα…
Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, οι υπουργοί Εξωτερικών του ΝΑΤΟ ξεκαθάρισαν στη Ρωσία ότι δεν μπορεί να προσδοκά ομαλές σχέσεις με τα μέλη της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας όσο διατηρεί τις στρατιωτικές δυνάμεις της στη Γεωργία και, παράλληλα, αποφάσισαν να αναβαθμίσουν τις σχέσεις της Συμμαχίας με την Τιφλίδα.«Αποφασίσαμε ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε ως συνήθως (business as usual)» αναφέρεται στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά την έκτακτη συνεδρίαση των 26 υπουργών Εξωτερικών των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ με αντικείμενο την κρίση στη Γεωργία. Η σύνοδος πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος των ΗΠΑ, με κύριο θέμα συζήτησης την κρίση στη Γεωργία. Ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Ντέιβιντ Μίλιμπαντ δήλωσε ότι δεν υπήρξε διαφωνία μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών της Συμμαχίας που συμφώνησαν ότι «η Ρωσία παραβίασε το Διεθνές Δίκαιο αλλά και τους κανόνες του ‘διεθνούς παιχνιδιού».Σύμφωνα, λοιπόν, με την ομόφωνη απόφαση του ΝΑΤΟ, δηλαδή και την απόφαση της Ελλάδος, η Γεωργία έχει δίκιο. Στην πραγματικότητα τόσο η Νότιος Οσετία, όσο και η Απχαζία δεν ανήκαν ποτέ στην Γεωργία, αλλά ήταν ένα δώρο του Στάλιν προς την ιδιαίτερη πατρίδα του και μία τιμωρία για τους Απχάζιους και τους Οσετούς που πολέμησαν κατά του μπολσεβικισμού. Μετά ταύτα έρχεται τώρα η Δύση (και η Ελλάδα μαζί) να συνεχίσει το έργο του Στάλιν.

http://www.dikasmaspaidia.blogspot.com/

ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

Την Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2008, γερμανικά και ισπανικά πολεμικά πλοία πέρασαν από τα Στενά του Βοσπόρου κατευθυνόμενα προς τη Μαύρη Θάλασσα με προορισμό τη Γεωργία, όπου μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια. Η Τουρκία επίσης ενέκρινε και πέρασαν πριν από αυτά και δύο αμερικάνικα πολεμικά πλοία συνοδευόμενα και από ένα πλοίο της αμερικανικής ακτοφυλακής, μεταφέροντας και αυτά ανθρωπιστική βοήθεια για την Γεωργία. Δεν διευκρινίστηκε από την Τουρκία τι τύπου πλοία πέρασαν, απλώς μόνο το ότι δεν πρόκειται για τα τεράστια πλωτά νοσοκομεία USNS Mercy και USNS Comfort, που ήθελαν να στείλουν την προηγούμενη εβδομάδα οι Η.Π.Α. και απαγόρευσε τη διέλευσή τους η Τουρκία.

Οι εθνικίστριες της Γερμανίας αμύνονται

Δύο νέες γυναίκες, που έχασαν τη δουλειά τους εξαιτίας των πολιτικών τους πεποιθήσεων και των σχέσεών τους με «ακροδεξιές» οργανώσεις, σχημάτισαν ομάδα υποστήριξης γυναικών που αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις. Η ενέργειά τους είναι δείγμα της αυξητικής τάσης έντονης δραστηριοποίησης των γυναικών στον εθνικιστικό χώρο. Η 35χρονη Iris Niemeyer ήταν οργισμένη και αισθάνθηκε πολιτικά διωκόμενη, όταν έχασε τη δουλειά της ως κοινωνικός λειτουργός σε ένα κέντρο νεότητας, εξαιτίας των πολιτικών της πεποιθήσεων. Το κέντρο την απέλυσε μετά από ένα ανώνυμο e-mail, στο οποίο υπήρχαν φωτογραφίες της Iris σε συγκέντρωση του NPD, δηλώνοντας ότι θα υπάρξουν κινητοποιήσεις, αν παραμείνει η "φασίστρια" υπάλληλος. Μέσω του RING NATIONALER FRAUEN (οργάνωση γερμανίδων εθνικιστριών του NPD), η Iris συνάντησε την Sigrid Schüssler, η οποία επίσης είναι επαγγελματικά πληγμένη λόγω των πολιτικών της πεποιθήσεων. Η Sigrid διοργάνωνε παιδικά πάρτυ και παιχνίδια σε παιδικούς σταθμούς, σχολεία και διάφορα φεστιβάλ – μεταξύ των οποίων και του NPD. Μια τοπική αριστεριστική γκρούπα άρχισε να διανέμει φυλλάδια σε κάθε χώρο όπου αναλάμβανε διοργάνωση παιδικών δραστηριοτήτων, κατηγορώντας την για συγκαλυμμένα ρατσιστικά μηνύματα στην παρουσίαση ενός παραμυθιού των αδελφών Γκριμ, σχετικά μ’ έναν βάτραχο. Η κάθε δουλειά που αναλάμβανε ακυρωνόταν μέσα σε δύο μέρες από την ανακοίνωσή της, με τους πελάτες της τρομοκρατημένους για το ενδεχόμενο επεισοδίων απ’ τους αριστερούς στις παιδικές εκδηλώσεις. Οι δύο γυναίκες, υπό την αιγίδα του RNF, ανέλαβαν την οργάνωση ομάδας αυτο-υποστήριξης συναγωνιστριών που αντιμετωπίζουν ανάλογου τύπου επαγγελματικές διώξεις. Η ομάδα, που ονομάστηκε "Jeanne D", επικεντρώνει σε οικονομική και ψυχολογική αρωγή, νομικές συμβουλές και προτάσεις επαγγελματικών διεξόδων.

ΜΕΤΩΠΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αστυνομικοί και πολίτες τραυματίστηκαν σε βομβιστική επίθεση στη Σμύρνη

Δεκατρία άτομα, αστυνομικοί και πολίτες, τραυματίστηκαν το πρωί της Πέμπτης από έκρηξη παγιδευμένου οχήματος στη Σμύρνη.

Τα τουρκικά ειδησεογραφικά μέσα αναφέρουν ότι ο μηχανισμός πυροδοτήθηκε με τηλεχειρισμό σε απόσταση 50 μέτρων από λεωφορείο της αστυνομίας.
Το ειδησεογραφικό δίκτυο NTV μετέδωσε ότι τρεις από τους τραυματίες είναι πολίτες και οι υπόλοιποι αστυνομικοί.

Ασαφές παραμένει εάν υπάρχουν βαριά τραυματίες.
Τηλεοπτικές εικόνες έδειξαν τα συντρίμμια του παγιδευμένου αυτοκινήτου κοντά σε δύο σταθμευμένα λεωφορεία της αστυνομίας.

Οι Αρχές απέκλεισαν την περιοχή και διεξάγουν έρευνες.
Την Τρίτη είχε σημειωθεί επίθεση αυτοκτονίας σε σημείο ελέγχου της αστυνομίας στην Μερσίνα της νότιας Τουρκίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 13 αστυνομικοί, οι δύο εκ των οποίων σοβαρά.

Αλλες δύο βομβιστικές επιθέσεις τον περασμένο μήνα σε κατοικημένη περιοχή της Κωνσταντινούπολης σκότωσαν 17 ανθρώπους και τραυμάτισαν περισσότερους από 150.
Ουδείς έχει αναλάβει την ευθύνη για τις προαναφερθείσες επιθέσεις, αλλά Τούρκοι αξιωματούχοι «δείχνουν» το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK).
Συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη ο καταζητούμενος μετά τη θεαματική απόδραση με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού, τον Ιούνιο του 2006, Βασίλης Παλαιοκώστας, κατηγορούμενος ως εγκέφαλος της απαγωγής του προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) Γιώργου Μυλωνά.

Ο Παλαιοκώστας συνελήφθη σε σπίτι στην περιοχή Σουρωτής Θεσσαλονίκης, μαζί με έναν ακόμη συνεργό του. Σύμφωνα με πληροφορίες στην εξοχική κατοικία όπου έγινε η σύλληψη είναι πολύ πιθανό να εκρατείτο ο Γ.Μυλωνάς.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο απαχθείς φέρεται να είχε καταθέσει πως κατά τη διάρκεια της ομηρίας του άκουγε συνεχώς ήχους αεροπλάνων (η Σουρωτή βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θσσαλονίκης).

Νωρίτερα, δύο ακόμα μέλη της συμμορίας είχαν συλληφθεί στη Θεσσαλονίκη και στα Χανιά. Ένα ακόμα άτομο που φέρεται ότι εμπλέκεται στην απαγωγή είναι ήδη κρατούμενος στις φυλακές για άλλα αδικήματα. Η έρευνα συνεχίζεται από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης. Ανακοινώσεις για την υπόθεση θα γίνουν την Πέμπτη.

Υπενθυμίζεται ότι η 13ήμερη περιπέτεια του προέδρου του ΣΒΒΕ είχε λήξει στις 26 Ιουνίου 2008 με την καταβολή 12 εκατομμυρίων ευρώ στους απαγωγείς.

Οι αστυνομικοί φέρεται να είχαν σειρά ενδείξεων ότι στην απαγωγή του προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος είχε κύριο ρόλο ο διαβόητος δραπέτης.
Μεταξύ των στοιχείων αυτών ήταν και η ανάλυση και σύγκριση της φωνής σε μια μαγνητοφωνημένη συνομιλία των απαγωγέων με τη σύζυγο του επιχειρηματία.
Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. είχαν πάρει την προαναφερόμενη κασέτα με τη φωνή ενός εκ των απαγωγέων που έδιναν εντολές στην οικογένεια Μυλωνά για τον τρόπο παράδοσης των λύτρων και ζήτησαν να την ακούσουν άνθρωποι που γνώριζαν τη φωνή του Β.Παλαιοκώστα αλλά και των δύο άλλων καταζητουμένων της απόδρασης με το ελικόπτερο. Μάρτυρας είχε πει ότι η φωνή πιθανότατα ανήκει στον Β.Παλαιοκώστα.

Από την περαιτέρω έρευνα και την ανάλυση των κλήσεων από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας διαπιστώθηκε λοιπόν ότι τρεις από αυτές τις κλήσεις προς την οικογένεια του θύματος πραγματοποιήθηκαν όχι από τη Θεσσαλονίκη ή από τους γύρω νομούς, όπως πιστευόταν αρχικά, αλλά από το κέντρο και τα προάστια της Αθήνας.

Παράλληλα, γίνονταν έρευνες για τυχόν αποτυπώματα ή οποιοδήποτε άλλο εύρημα στα σημαδεμένα χαρτονομίσματα που δόθηκαν ως λύτρα στους απαγωγείς και εντοπίζονταν σε διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας. Τα χαρτονομίσματα εντοπίστηκαν έπειτα από σχετικό έγγραφο με όλους τους «σημαδεμένους» αριθμούς που έστειλε κεντρική υπηρεσία των ελληνικών τραπεζών σε όλα τα πιστωτικά ιδρύματα της χώρας.

Συναγερμός σήμανε όταν ο 28χρονος που συνελήφθη στα Χανιά, έκανε μεγάλη αγορά μετρητοίς, με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Η ασφάλεια Χανίων έθεσε υπό παρακολούθηση τον 28χρονο, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές και πληροφορίες τον έφεραν να είχε συνεργασθεί με τον Παλαιοκώστα.

Από τον 28χρονο στα Χανιά, η αστυνομία οδηγήθηκε στο δεύτερο άτομο που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη -έναν 27χρονο που είχε νοικιάσει στις αρχές του περασμένου Απριλίου τη μονοκατοικία στη Σουρωτή. Από τη συστηματική παρακολούθησή του η αστυνομία «έπεσε πάνω» στον Βασίλη Παλαιοκώστα, ο οποίος χρησιμοποιούσε το σπίτι που είναι σχετικά απομακρυσμένο από τον οικισμό.

Ο 27χρονος είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για διάφορα αδικήματα και ένα μέρος της ποινής του το εξέτισε στις φυλακές Διαβατών Θεσσαλονίκης. Εκεί φέρεται ότι γνωρίστηκε με τον Βασίλη Παλαιοκώστα με τον οποίο φαίνεται πως διατήρησε επαφές τα επόμενα χρόνια.
Ο 44χρονος κατάδικος Βασίλης Παλαιοκώστας, έχει κατηγορηθεί μαζί με τον συλληφθέντα αδελφό του Νίκο για την απαγωγή του επιχειρηματία Αλέξανδρου Χαΐτογλου το 1995 στη Θεσσαλονίκη.

Οι αστυνομικοί πίστευαν ότι οι ομοιότητες της απαγωγής Μυλωνά με την απαγωγή του επιχειρηματία Αλ.Χαΐτογλου και ο σχεδόν ευγενικός τρόπος με τον οποίο οι απαγωγείς συμπεριφέρθηκαν και στους δύο επιχειρηματίες-ομήρους έδειχνε ότι την αρπαγή του κ. Μυλωνά οργάνωσε ή είχε κύριο ρόλο ο Βασίλης Παλαιοκώστας.

Ο Β.Παλαιοκώστας έχει πλούσιο ιστορικό, με ληστείες, αποδράσεις και συμπλοκές με αστυνομικούς, που ξεκινά από τα 20 του χρόνια, με σύλληψη για κλοπές το 1986.
Τελευταίο και πιο εντυπωσιακός «σταθμός» ήταν η απόδρασή του, τον Ιούνιο του 2006, από τις φυλακές Κορυδαλλού μαζί με τον Αλβανό κακοποιό Αλκέτ Ριζάι όταν ελικόπτερο προσγειώθηκε μέσα στο προαύλιο του σωφρονιστικού καταστήματος.


Στις φυλακές Κορυδαλλού -από όπου είχε αποδράσει ξανά- βρίσκονταν έπειτα από τη σύλληψή του το 1999 με 17 εντάλματα σύλληψης να εκκρεμούν σε βάρος του. Είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 25 ετών.

Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών που εκδόθηκε πριν από λίγες εβδομάδες, οργανωτής της κινηματογραφικής απόδρασης με το ελικόπτερο ήταν ο επιχειρηματίας Βασίλης Στεφανάκος αλλά και ένα άτομο.
Ο Αλκέτ Ριζάι και ο Β.Στεφανάκος έχουν συλληφθεί από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής.

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΜΕ ΗΧΟ


Το ναρκωτικό που αναμένεται να σημαδέψει τον εικοστό πρώτο αιώνα δεν θα μπορούσε παρά να κατασκευάζεται και να διακινείται μέσω Ιντερνετ. Ο λόγος για το iDoser, τη νέα εθιστική «ουσία» που κάνει θραύση σε όλο τον κόσμο και δεν λαμβάνεται με χάπια, ενέσεις ή εισπνοές, αλλά κυκλοφορεί σε ψηφιακά αρχεία, που οι χρήστες κατεβάζουν εύκολα από το Διαδίκτυο. Η «δόση» είναι βασισμένη σε ηχητικά κύματα, τα οποία έχουν ενσωματωθεί με ειδική επεξεργασία σε κοινά μουσικά αρχεία .mp3 και πωλούνται ως αρχεία .drg. Οι χρήστες δεν έχουν παρά να τα αναζητήσουν στις εκατοντάδες ιστοσελίδες-βαποράκια, να τα κατεβάσουν στον υπολογιστή τους και με ένα ειδικό πρόγραμμα, που διατίθεται δωρεάν στο Ιντερνετ, να τα αποσυμπιέσουν, να τα ακούσουν και να φτιάξουν. κεφάλι στην κυριολεξία, αφού τα ηχητικά αυτά ναρκωτικά δρουν κατευθείαν στον εγκέφαλο.Οπως εξηγούν οι ειδικοί, πρόκειται για συγκεκριμένα κύματα συχνότητας 3 έως 30 Hertz (τα λεγόμενα υποηχητικά κύματα) που επηρεάζουν τη λειτουργία του εγκεφάλου προκαλώντας διάφορες αντιδράσεις. Για παράδειγμα, τα κύματα άλφα (τα οποία κυμαίνονται από 7 έως 13 Hertz) έχουν χαλαρωτική δράση, όμως υπάρχουν και άλλα που προκαλούν αντιθέτως υπερδιέγερση και ευφορία.Ηδη οι αρχές έχουν εντοπίσει αμέτρητες ιστοσελίδες όπου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν τη δόση τους. Μάλιστα, υπάρχει και ιστοσελίδα όπου παρέχονται οδηγίες χρήσης του νέου ναρκωτικού για τους αρχάριους και πωλούνται CDs με τραγούδια-«δόσεις». Οπως συμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεις και με τα κοινά ναρκωτικά, οι πρώτες χαμηλές «δόσεις» παρέχονται δωρεάν, με στόχο την προσέλκυση νέων πελατών. Ακόμα όμως και οι πιο ισχυρές «δόσεις» προσφέρονται σε πολύ χαμηλές τιμές (περίπου 5 ευρώ το τραγούδι), παρά το γεγονός ότι μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν αμέτρητες φορές. Την ίδια στιγμή, στο YouTube μπορεί να βρει κανείς πολλά σχετικά βιντεάκια και να δει νέους να παραληρούν από ευφορία τη στιγμή που δοκιμάζουν το ναρκωτικό της ψηφιακής εποχής.Αξίζει να σημειωθεί ότι η χρήση των υποηχητικών κυμάτων δεν είναι κάτι καινούργιο για τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες στο εξωτερικό τα χρησιμοποιούν ως κατασταλτικά μέσα, για παράδειγμα, στις ντισκοτέκ ώστε να ηρεμούν τη νεολαία. Η χρήση τους έχει πραγματοποιηθεί στο παρελθόν και σε στρατιωτικούς χώρους. Παρ' όλα αυτά, οι κίνδυνοι για την υγεία που σχετίζονται με τη χρήση των cyber-ναρκωτικών δεν έχουν διαπιστωθεί ακόμα. Οι ειδικοί έχουν αρχίσει έρευνες σχετικά με το μέγεθος και τις επιπτώσεις του εθισμού.Πρόσφατα, Ιταλοί ερευνητές μελέτησαν και υπολόγισαν την αθροιστική επίδραση του ήχου και του ecstasy στον εγκέφαλο πειραματόζωων. «Χορηγήσαμε σε ποντίκια μία μικρή δόση ecstasy ανίκανη να προκαλέσει την παραμικρή νευρολογική επίδραση και στη συνέχεια χορηγήσαμε στα ίδια ποντίκια μία "δόση" ήχου 95 ντεσιμπέλ, τη μέγιστη που επιτρέπεται στις ντισκοτέκ. Αμέσως διαπιστώσαμε ενίσχυση της επίδρασης του ecstasy. Και όχι μόνο: όταν αυξήσαμε την αρχική δόση του ecstasy, η μετέπειτα "δόση" του ήχου προκάλεσε ενίσχυση της επίδρασης που διήρκεσε πέντε ολόκληρες ημέρες» εξήγησε ο Μικελάντζελο Ιανόνε, ερευνητής από το Ινστιτούτο Νευρολογικών Επιστημών του Εθνικού Συμβουλίου Ερευνών του Καταντζάρο. «Αυτό εξηγεί γιατί ορισμένα είδη ναρκωτικών, όπως για παράδειγμα το ecstasy, καταναλώνονται σε ιδιαίτερα μεγάλες ποσότητες σε περιστάσεις όπως ρέιβ-πάρτι, όπου προφανώς η μουσική ενισχύει την επίδρασή τους».
WWW.PSTHERMOPILAI.BLOGSPOT.COM

Ποιοί είναι οι Νεφελίμ; - Υπάρχουν;

Οι Νεφελίμ ήταν μια προκατακλυσμιαία φυλή, που στη Βίβλο αναφέρονται ως γίγαντες. Ήταν, όπως λέγε*ται, τα παιδιά που γεννήθηκαν από τις «κόρες των αν*θρώπων», και τους «Υιούς του Θεού». Είναι υψίστης σημασίας να σημειωθεί ότι αναφέρονται σχεδόν ταυτό*χρονα με τη δήλωση του Θεού ότι θα κατάστρεφε τη γη με πλημμύρα και φαίνεται απ' αυτή τη σχέση ότι η επί*δρασή τους στο ανθρώπινο γένος ήταν μια απ' τις βα*σικές αιτίες που προκάλεσαν την καταστροφή.

Διαβάζουμε στο βιβλίο της Γένεσις 6:1-7 1 Όταν οι άνθρωποι άρχισαν να αυξάνονται αριθμη* τικά πάνω στη γη και γεννούσαν κόρες, 2 Οι γιοι του Θεού είδαν ότι οι κόρες των ανθρώπων ήταν όμορφες και παντρεύτηκαν όσες απ' αυτές διάλεξαν. 3 Τότε ο ΚΥΡΙΟΣ είπε, «Το Πνεύμα Μου δε θα μεί*νει με τον άνθρωπο για πάντα, καθώς αυτός είναι θνη* τός. Οι μέρες του θα είναι εκατόν είκοσι χρόνια.» 4 Οι Νεφελίμ ήταν στη γη εκείνες τις μέρες - καθώς και μετά - όταν οι γιοι του Θεού πήγαν στις κόρες των ανθρώπων και έκαναν μαζί τους παιδιά. Ήταν οι ήρωες απ' τα αρχαία χρόνια, άντρες ξακουστοί. 5 Ο ΚΥΡΙΟΣ είδε πόσο μεγάλη είχε γίνει η κακία του ανθρώπου στη γη, και ότι κάθε διάθεση των σκέ*ψεων της καρδιάς του ήταν πάντα μόνο πονηρή.

Οι Νεφελίμ ήταν μια φυλή γιγάντων που προέκυψε απ' τη σεξουαλική ένωση των υιών του Θεού (ενδεχο*μένως έκπτωτων αγγέλων) με τις κόρες των ανθρώπων. Μεταφρασμένο απ' τα Εβραϊκά κείμενα, το «Nephilim» σημαίνει «έκπτωτοι». Ήταν ξακουστοί για τη δύναμή τους, την ανδρεία τους, καθώς και μια μεγά* λη ικανότητα για αμαρτίες.

Η προέλευση των Νεφελίμ ξεκινά με μια ιστορία των έκπτωτων αγγέλων. Ο Shemhazai (Σεμχαζάι), ένας υψηλόβαθμος άγγελος, ηγήθηκε μιας σχισματικής ομά*δας αγγέλων που κατέβηκε στη γη για να καθοδηγήσει τους ανθρώπους στο δίκαιο δρόμο. Η καθοδήγηση αυ*τή συνεχίστηκε για μερικούς αιώνες, αλλά σύντομα οι άγγελοι άρχισαν να αποζητούν τις γήινες γυναίκες. Μέσα στη λαχτάρα τους, οι έκπτωτοι άγγελοι οδήγη*σαν τις γυναίκες στη μαγεία και τα ξόρκια, ζευγάρω*σαν μαζί τους και δημιούργησαν υβριδικούς απογόνους. Η δύναμή τους ήταν αξιοθαύμαστη και οι ορέξεις τους τεράστιες. Αφού καταβρόχθισαν όλα τα αποθέμα*τα του ανθρώπινου γένους, άρχισαν να καταναλώνουν και τους ίδιους τους ανθρώπους. Οι Νεφελίμ επιτίθο*νταν στους ανθρώπους και τους καταπίεζαν και ήταν η αιτία που προκάλεσε μαζική καταστροφή στη γη.

Δύο κείμενα ουσιαστικής σημασίας για την ιστορία των Νεφελίμ, η Βίβλος και οι Πάπυροι της Νεκράς Θάλασσας, αναφέρουν διάφορα ονόματα γι' αυτούς. Σε διάφορα κομμάτια παραθέτονται τα διαφορετικά είδη αυτών των γιγάντων. Αναφέρονται με πολλούς τρό* πους, ως Enim, ή «Τρόμοι» (Γέν.14:5, Δευτ.2:1Ο), Re*phaim, ή «Αυτοί που Προκαλούν Εξασθένιση» ή «Οι Νεκροί» (2 Σαμ.23:13, 1 Χρον.1Ι:15), Gibborim, ή «Γιγάντιοι Ήρωες» (Ιώβ 16:4), Zamzummim, ή «Επι*τυχόντες» (Δευτ.2: 10), Anakim, ή «Μακρυλαίμηδες» (Δευτ.2:1Ο, Ιώβ 11:22, 14:15) και Awwim ή «Κατ α*στροφείς» και «Φίδια».

Στα κείμενα αυτά αναφέρονται επίσης και άλλοι γί*γαντες, όπως ο Γολιάθ (2 Σαμ.21: 19), ένας γίγαντας με δώδεκα δάχτυλα στα χέρια και δώδεκα στα πόδια, που αναφέρεται ως ένας απ' τους Rephaim (2 Σαμ.21 :20), κι ένας ψηλός Αιγύπτιος (1 Χρον.11 :23).
Το κείμενο των Αριθμών 13:26-33 περιγράφει τους Νεφελίμ της Χαναάν που είδε ο Ιησούς και αργότερα άλλοι Εβραίοι κατάσκοποι. Επιπλέον, σύμφωνα με τις Ιουδαϊκές λαϊκές παραδόσεις, κάποιος απ' τους Νεφελίμ, ο Arba, έχτισε μια πόλη, τη Kiriath Arba, που ονομάστηκε έτσι απ' τον ιδρυτή της και σήμερα είναι γνωστή ως Χε*βρώνα.

Η κακοήθεια των Νεφελίμ έφερε μαζί της κι ένα βα*ρύ φόρο αίματος. Το Γένεσις 6:5 αναφέρεται στη δια* φθορά που είχαν επιφέρει οι Νεφελίμ ανάμεσα στους ανθρώπους και στους εαυτούς τους: «ο Κύριος είδε πόσο μεγάλη είχε γίνει η κακοήθεια του ανθρώπου στη γη ... » Η σατανική τους ανταρσία είχε ξεσηκώσει τόσο την οργή, όσο και τη λύπη του Θεού. Έτσι ο Θεός έ*στειλε τον άγγελο Γαβριήλ να ανάψει έναν εμφύλιο πόλεμο ανάμεσα στους Νεφελίμ. Επέλεξε, επίσης, τον Ενώχ, έναν δίκαιο άνθρωπο, για να ενημερώσει τους έκπτωτους αγγέλους για την από*φαση που είχε πάρει γι' αυτούς και τα παιδιά τους. Ο Θεός δεν άφηνε καθόλου ήσυχους τους έκπτωτους αγ*γέλους, καθώς δεν μπορούσαν να σηκώσουν τα μάτια τους στον ουρανό και αργότερα επρόκειτο να αλυσοδε*θούν. Το τέλος των Νεφελίμ ήρθε με τον πόλεμο που πυροδότησε ο Γαβριήλ, στον οποίο οι γίγαντες τελικά αφάνισαν ο ένας τον άλλο. link http://en.wikipedia.org/wiki/Nephilim

Από το βιβλίο "Τα μυστικά του τρίτου Ναού του Σολομώντος"

ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ -------------------------

Η εδρα των Νεφελιμ βρισκεται στην ερημο Τακλα Μακαν, στην επαρχια Ξιν Γιανγκ, στην Βορεια Κινα. Το ονομα Τακλα Μακαν στην τοπικη γλωσσα σημαινει μπαινεις μεσα αλλα δεν βγαινεις εξω. Εκει λοιπον υπαρχει μια παναρχαια και τεραστιων διαστασεων πυραμιδα που στην κορυφη της καποτε υπηρχε ο ναος του Βααλ. Κατω λοιπον απο την αρχαια αυτη πυραμιδα η οποια ονομαζεται Λευκη Πυραμιδα, υπαρχει μια υπογεια πολιτεια που ονομαζεται Μαχ-Τανε που στην γλωσσα των Ναχρμπεν σημαινει Λευκη Πολιτεια. Το Λευκο Αδελφοτατο για το οποιο και οι γεροντες του Αγιου Ορους γνωριζουν


Ειναι ουσιαστικα ενα 12μελες συμβουλιο το οποιο αποτελειται απο Νεφελιμ και αλλους αρχεγονες δαιμονες οι οποιο ειναι ο Αζαζελ, ο Αζαζελον, ο Αζαραντελ και ο Αζαελ. Στους τεσσερις αυτους δαιμονες-αγγελους, θα δοθει εξουσια να κανουν μεγαλες καταστροφες πανω στην γη στα εσχατα χρονια. Σε συνδιασμο με την ιστορια και την προφητεια του Αγιο Ανδρεα δες εδω http://www.inout.gr/showthread.php?t=16220

ο Αλεξανδρος εκλεισε τους Νεφελιμ, τα ρυπαρα εθνη δηλαδη, κατω απο πυλες (δηλαδη κατω απο την Λευκη Πυραμιδα) το 326π.χ. καθώς και πύλες που βρίσκονται στην Ινδια. Να τονισω οτι πυλες υπαρχουν και σε αλλα μερη της γης, οπως και στο Βορειο Πολο. Για την ακριβεια εκλεισε 72 βασιλεις οπως μας λεει ο Αγιος Ανδρεας. Αυτα λοιπον οι Βασιλεις ειναι που θα βγουν εξω στα εσχατα χρονια μαζι με τους ακολουθους τους και θα βασανιζουν το κοσμο. Δεν θα τον σκοτωνουν αλλα θα τον βασανιζουν μεχρι να δεχτουν το σφραγισμα. Ο Αγιος Ανδρεας μιλαει οτι η εξοσια τους πανω στην γη θα κρατησει για 660 ημερες ενω στο χωριο που ακολουθει απο την Αποκαλυψη γινεται λογος για 5 μηνες μονο, δηλαδη για 150 ημερες, γιατι ο κοσμος δεν θα αντεχει περισσοτερο. Φανταστείτε τι εχουμε να τραβηξουμε δηλαδη. [Αποκάλυψη Κεφ. Θ΄10 : και εχουσιν ουρας όμοίας σκορπίοις και κέντρα, και εν ταίς ουραίς αυτών εξουσίαν εχουσι του αδικησαι τους ανθρώπους μηνας πέντε] Αν διαβασετε στην προφητεια του Αγιου Ανδρεα, λεει πως Θά τρώνε ζωντανούς τούς άνθρώπους καί θά πίνουν τό αίμα τους. Θά καταβροχθίζουν έπίσης μέ μεγάλη ηδoνή μύγες, βατράχους, σκυ*λιά καί κάθε άκαθαρσία. Άλλοίμονο στίς περιοχές, απ' οπου θά περάσουν! Πανω σε αυτο εχω να σας πω οτι συμφωνα με πηγες, οι Νεφελιμ εχουν εκτροφεια κλωνοποιημενων ανθρωπων που τους χρησιμοποιουν σαν δουλους και σαν τροφη. Ξαφνιαζεστε ε; Για τους Νεφελιμ οι ανθρωποι δεν ειναι τιποτα αλλο απο εκτρεφομενα ζωα και στην γλωσσα τους μας λενε Γκοϊμ, που σημαινει καταναλωσιμος. Οι Νεφελιμ, δεν μπορουν να βγουν απο τις πυλες, παρα μονο οι πολυ πνευματικα ισχυροι απο αυτους, οταν καποιος τους καλεσει οπως γινεται και με το καλεσμα απλων δαιμονων. Την επανοδο τους στη γη την ονομαζουν Μεγαλη Επιστροφη. Τις πυλες αυτες θα ανοιξει ο αντιχριστος στα εσχατα χρονια. Δεν ειναι τυχαιο που εχει ειπωθει οτι οι μαρτυρες αυτων των χρονων θα ειναι οι μεγαλυτεροι ολων των εποχων...

Τα ονοματα των 72 Βασιλειαδων ειναι τα ακολουθα: Βάαλ, Αγάρης, Βασσαγός, Μαρμπάς, Σαμιγκινά, Βαλεφόρ, Βαρβάτος, Αμούν, Μπουέρος, Παίμων, Γουσίων, Μπέλεθ, Σίτρι, Λεράζ, Μπάλαμ, Καμίων, Ελιγών, Βότις, Ζεπάρ, Βαθήν, Σάλλος, Μάραξ, Πούρσων, Ίπος, Ναβήριος, Αίημ, Γκλάσια Λαμπολάς, Μπιούν,Μπερίθ, Ρονοβέ, Φορνέας, Άσταρωθ, Φόρας, Ασμουδαίος, Γκεάπ, Φορφούρ, Μαρχωσιάς, Στόλας, Φοίνιξ, Χάλφας, Μάλφας, Ραούμ, Φωκαλόρ, Βεπάρ, Σαξ, Σαμπνόκ-Ρα, Βινέ, Μπιφρόνς, Βουάλ, Χααγκεντί, Κροσσέλ, Φουρκάς, Μουρμούρ, Ορομπάς, Γκρεμορύ, Οσέ, Αλλόκες, Οριάς, Βαπουλά, Ζαγκάν, Βαλάκ, Αντράλ, Χαουρές, Ανδρέαλφος, Κιμεγές, Αμδουσιάς, Βελιάλ, Ντεκαράμπια, Αμύ, Σήρε, Δανταλίων και Ανδρομάλιος. Κάθε ενας απο αυτους διευθυνει και ενα συγκεκριμενο τομεα πανω στην γη, απο τις θετικες επιστημες μεχρι τις βιομηχανιες καλληντικων και ρουχων. Ελεγχουν την show biz, την πορνεια, τα ναρκωτικα μεχρι τις παιδικες τροφες. Τιποτα δεν δοιηκειται απο τις κυβερνησεις μας. Οι πολιτικοι που τις αποτελουν ειναι απλα μαριονετες και εκτελουν τις εντολες τους. Θελετε πραγματι να δειτε τι σημαινει μαριονετα; Δειτε το ακολουθο βιντεο και πως εμφανιζεται ο Bill Clinton, στην διαρκεια διαλλειματος συνεντευξης κατα το μακιγιαρισμα και τρελαθειτε....δεν αντιδρα... http://www.youtube.com/watch?v=t3duEgdlkug

Θελετε τωρα να δειτε πως οι Νεφελιμ ζουν αναμεσα μας; Οριστε λοιπον... Οι Νεφελιμ καταλαμβανουν σωματα ανθρωπων. Οι Νεφελίμ που «ζουν ανάμεσά μας» είναι χωρι*σμένοι σε δύο κλάδους. Στους διοικητικούς και στους παρατηρητές. Οι «διοικητικοί» προωθούν τα νομοσχέδια και τα δια*τάγματά τους στους δήθεν τόπους λήψης αποφάσε*ων, στα ελεγχόμενα κοι*νοβούλια και τον ΟΗΕ και τους άλλους διεθνείς οργανισμούς. Λέω ελεγχό*μενα κοινοβούλια, επειδή υπάρχουν και εκείνα στα οποία ο έλεγχος δεν είναι απόλυτος. Οι παρατηρητές, που είναι και οι περισσότεροι, συμμετέχουν στα κέντρα αποφάσεων σε όλο τον κόσμο και κυρίως ζούν σαν απλοί πολίτες σε όλη την υφήλιο για να αφου* κράζονται τον πραγματικό παλμό των λαϊκών μαζών. Μπορεί να είναι ο γείτονας της δι*πλανής πόρτας, ο φούρ*ναρης της γωνίας, ο ταξι*τζής που περνά από μπρο*στά μας, ο γιατρός που εμπιστευόμαστε και ούτω καθ' εξής. Η επιρροη των Νεφελιμ Οι εργασιακοί νόμοι εξασφαλίζουν τους χαμη*λούς μισθούς και το κλεί*σιμο των μικρών επιχει* ρήσεων, αφού τα πραγμα*τικά έξοδα μιας επιχείρη* σης για έναν μισθό 600 ευρώ είναι τουλάχιστον 1100 ευρώ. Πού πάνε τα 500 ευρώ που παίρνει το «κράτος» και δεν παίρνει ο εργαζόμενος;

Καμία κυβέρνηση δεν γνωρίζει τις μακροπρόθε*σμες συνέπειες έστω και μετά από δέκα μόνο χρό*νια, των νόμων που ψηφί*ζει και της έρχονται έτοι*μοι πακέτο δήθεν από το διεθνές νομισματικό ταμείο για την καλύτερη αξιοποίηση των δανείων που εγκρίνονται για να χορηγηθούν από την πα*γκόσμια τράπεζα. Όλοι, μα όλοι οι νόμοι, ετοιμά*ζονται και εγκρίνονται από τις νομοπαρασκευαστικές επιτροπές των Νε*φελίμ στη Μαχ-Τανέ. Οι όποιες αλλαγές που τυχόν θα γίνουν τοπικά είναι ανούσιες και εξυπηρετούν ατομικά συμφέροντα. Η συνθεση της ατμοσφαιρας αλλαζει σταδιακα, αφενος μεν για να εξασφαλισει την θνησιμοτητα των ανθρωπων, αφετερου δε για να βολευει τους Νεφελιμ οταν επιστρεψουν στην επιφανεια.

JULIUS EVOLA: ΤΑ «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ»

«Στην διάρκεια της δίκης (Βέρνη 1937) κάποια γυναίκα ονόματι Kolb, ήδη καταδικασθείσα για απάτη και πλαστογραφία ανέφερε ότι τα «Πρωτόκολλα» γράφτηκαν στο Παρίσι το 1905 από τρεις πράκτορες της Ρώσικης μυστικής αστυνομίας. Εν τούτοις το κείμενο ήταν στην κατοχή κάποιου ονόματι Stepanoff από το 1895 και του Nilus από το 1902 και είχαν δημοσιευθεί ολόκληρα στην Ρώσικη εφημερίδα Znamja το 1903 δηλαδή δύο χρόνια πριν την υποτιθέμενη συγγραφή τους στο Παρίσι!»

Δύο διαστάσεις απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή στα «Πρωτόκολλα». Η πρώτη αφορά το Εβραϊκό ζήτημα άμεσα. Η δεύτερη έχει μία γενικότερη σημασία και μας οδηγεί στο να ασχοληθούμε σοβαρά με το πρόβλημα των αληθινών κινητήριων δυνάμεων της ιστορίας. Κατ’ αρχάς είναι αναγκαίο να εξετάσουμε το διάσημο πρόβλημα της «αυθεντικότητας» του εγγράφου. Το βαρυσήμαντο και αναμφισβήτητο συμπέρασμα της όλης μέχρι τώρα αντιπαράθεσης, ακόμα και αν υποθέσουμε ότι τα «Πρωτόκολλα» δεν είναι «αυθεντικά» με την στενή έννοια, συμπίπτει με αυτό σαν να ήταν, για δύο καίριους και αποφασιστικούς λόγους:1. Επειδή τα γεγονότα δείχνουν ότι περιγράφουν την κατάσταση των πραγμάτων με πιστότητα.2. Επειδή η αντιστοιχία τους με τις ιδέες περί εξουσίας του παραδοσιακού όσο και του σύγχρονου Ιουδαϊσμού είναι αδιαμφισβήτητη.

Η δίκη της Βέρνης (1937) για τα «Πρωτόκολλα» ήταν στην πραγματικότητα ένας ελιγμός εκ μέρους του διεθνούς Εβραϊσμού που προσπάθησε να χρησιμοποιήσει την Ελβετική δικαιοσύνη για να πετύχει ένα μάλλον επίσημο νομικό προσδιορισμό της μη αυθεντικότητας του ντοκουμέντου. Το δικαστήριο της Βέρνης εξέτασε την καταγγελία κάποιων Εβραϊκών κοινοτήτων εναντίον του Silvio Schnell, ο οποίος διένειμε μερικά αντίτυπα της Γερμανικής έκδοσης των «Πρωτοκόλλων» σε ένα εθνικιστικό συνέδριο, βάσει του άρθρου 14 του νόμου του καντονιού της Βέρνης περί ανατρεπτικών και ανήθικων εντύπων.Ο Εβραϊσμός έδωσε μια άλλη διάσταση σε αυτήν την δίκη. Ο μεγάλος ραβίνος της Στοκχόλμης δήλωσε γι’ αυτήν:«Αυτή δεν είναι μία δίκη εναντίον του Schnell και των φίλων του, αλλά όλων των Εβραίων του κόσμου κατά όλων των δυσφημιστών τους. Δεκαεφτά εκατομμύρια Εβραίων έχουν τα μάτια τους στην Βέρνη.»Μετά από ένα χρόνο διαδικασιών το δικαστήριο καταδίκασε πρωτόδικα τον Schnell. Ήταν όμως ένας σύντομος θρίαμβος. Τον Νοέμβριο του 1937 το Εφετείο της Βέρνης ακύρωσε την προηγούμενη απόφαση, αθώωσε τον Schnell, διέταξε τις ενάγουσες Εβραϊκές κοινότητες να πληρώσουν τα δικαστικά έξοδα. Στην διάρκεια της δίκης κάποια γυναίκα ονόματι Kolb, ήδη καταδικασθείσα για απάτη και πλαστογραφία σαν «Πριγκίπισσα Radziwill» ανέφερε, σε μία μαρτυρία έντεχνα επινοημένη από κοινού με μία φίλη της και κάποιον Comte du Chayla - έναν κάτι παραπάνω από ύποπτο τύπο, ένα παρανοϊκό τυχοδιώκτη και προδότη, που είχε κάποτε καταδικασθεί σε θάνατο και μετά πήρε χάρη- ότι τα «Πρωτόκολλα» γράφτηκαν στο Παρίσι το 1905 από τρεις πράκτορες της Ρώσικης μυστικής αστυνομίας με σκοπό να προκαλέσουν μία δημόσια αντισημιτική εκστρατεία.

Εν τούτοις το κείμενο φαίνεται ότι ήταν στην κατοχή κάποιου ονόματι Stepanoff από το 1895 και του Nilus από το 1902 και ότι είχαν δημοσιευθεί ολόκληρα στην Ρώσικη εφημερίδα Znamja το 1903 δηλαδή δύο χρόνια πριν την υποτιθέμενη συγγραφή τους στο Παρίσι! Επιπροσθέτως, αποδείχθηκε ότι από τους τρεις Ρώσους που κατονομάσθηκαν, δηλαδή τους Ratchkovsky, Manuellov και Coloninsky, κανένας δεν ήταν στο Παρίσι το διάστημα που κατά την Kolb υποτίθεται ότι «επινόησαν» τα «Πρωτόκολλα»…

Χ.Α.

Για Μια Μεγάλη Ελλάδα Σε μια Ελεύθερη Ευρώπη

Ήταν στα τέλη της δεκαετίας του 60, γύρω στο 1970 περίπου, όταν ήρθε και στην Ελλάδα, που άρχιζε πλέον να παίρνει τον δρόμο της διαμόρφωσής της σε μια κοινωνία καταναλωτική, που ήρθε και στην Ελλάδα η περίφημη Coca-Cola. Σήμερα (1992), είκοσι δύο χρόνια μετά, μπορώ με βεβαιότητα να δω τί σήμαινε τότε η συμβολική παρουσία της. Ήταν η αρχή του τέλους, η οριστική εγκατάλειψη της παραδοσιακής μορφής της ελληνικής κοινωνίας. Οι τελευταίοι άνθρωποι, που είχαν μείνει στα χωριά, τα εγκαταλείπουν και έρχονται στην Αθήνα. Ανοίγουν τα Super Markets, έρχεται η τηλεόραση, κυριαρχεί η αγγλόφωνη μουσική, το American Way Of Life καταλύει πανίσχυρο την μέχρι τότε καθημερινή ζωή του μέσου Έλληνα πολίτη. «Άρτον και θεάματα», ως άλλη Ρώμη, δίνει και η πέραν του Ατλαντικού Νέα Ιερουσαλήμ εις τους ανήμπορους να αντιδράσουν υπηκόους της.

Ίσως το τέλος, το αποτυχημένο τέλος, του πολέμου του Βιετνάμ να έδωσε μια άλλη ιδέα για την οριστική επικράτηση στους κρατούντες. Ίσως σκέφθηκαν ότι είναι πολύ ευκολότερο από έναν πόλεμο να υποδουλώσεις έναν λαό με το εμπόριο, την οικονομική εξάρτηση, την καταστροφή της εθνικής πολιτιστικής του ταυτότητος και την τοποθέτηση στην θέση της ενός ανέμελου, χυδαίου, φτηνού και αγοραίου νέου προτύπου σκέψης, τέχνης, θεάματος και ζωής.

Στα χρόνια αυτά της δραματικής αλλαγής της Ελληνικής Κοινωνίας, πέρασα την εφηβεία μου και είδα μια πολυκατοικία, από το απέναντι μέρος του δρόμου, να μου καλύπτει την εικόνα της Ακρόπολης. Και είδα τους συγγενείς μου από την εγκαταλελειμμένη επαρχία να έρχονται στην Αθήνα.


Μέσα σε όλη αυτή την ανεμοζάλη, ο λαός έστεκε ανήμπορος για κάθε αντίδραση. Οι πνευματικοί ταγοί απόντες ή, ακόμα χειρότερα, οδηγούσαν την σκέψη και την αντίληψη των Ελλήνων όχι στα σημαντικά και καίρια προβλήματά τους, αλλά σε περιπέτειες μικροπολιτικής και φτηνού κομματισμού. Ήταν, βλέπετε, η περίοδος όπου την χώρα κυβερνούσε η στρατιωτική κυβέρνηση, που ήταν από την ίδια την φύση της αναρμόδια και ανίδεη να προστατεύσει τον ελληνισμό από τον σκληρό αυτόν πολιτιστικό ιμπεριαλισμό. Και οι άνθρωποι, που θα μπορούσαν να αντισταθούν σε αυτή την επιβουλή, αντί να προστατεύσουν την εθνική ψυχή, έσπευσαν να γίνουν υπέρμαχοι της ψευτοελευθερίας του κοινοβουλίου, να γίνουν διεκδικητές της χαμένης «ασυλίας» και της παχυλής αμοιβής των αέργων πλέον βουλευτών.

Δεν ήθελαν να αντιληφθούν ότι το πρόβλημα της χώρας μας δεν ήταν πρωτίστως πολιτικό, ούτε και αποτελούσε εθνική συμφορά η απουσία της κάλπης, αλλά ήταν πρόβλημα δομής και ουσίας, αφού και πάλι εσύρετο ο Ελληνισμός, χωρίς Ιδέες και Πίστη, στα παρασκήνια της Ιστορίας.

Όλο αυτό το πνεύμα του διχασμού, της αμφισβήτησης, της χωρίς προορισμό ανέμελης πορείας του λαού μας, ήρθε να ταράξει ένας γέροντας στα χρόνια, μα νέος στην καρδιά και το νου Στρατηγός, ο Στρατηγός Γρίβας Διγενής. Με τον Αγώνα Του για την Ένωση στα χρόνια εκείνα, έδειξε πως μπορούν ακόμη οι Έλληνες να ζουν, να αγωνίζονται και να πεθαίνουν για Μεγάλες Ιδέες.

Δυστυχώς, ο Αγώνας εκείνος δεν υπήρξε νικηφόρος και η μισή Κύπρος σήμερα βρίσκεται κάτω από τουρκική κατοχή. Όμως, τί αξίζει περισσότερο στην ζωή ενός ανθρώπου, στην ιστορία ενός Έθνους, από την πράξη και την Δράση και πόσο προτιμότερο είναι ακόμη και το λάθος, από την εφησυχασμένη καταναλωτική χαύνωση και από τα ήρεμα, μα θολά, νερά ενός λαού βαλτωμένου στην απουσία ενός Μεγάλου Ιστορικού Σκοπού;


Έζησα στα δεκαεπτά μου χρόνια τις τραγικές ημέρες της περίφημης μεταπολιτεύσεως και είδα ένα ολόκληρο καθεστώς να καταρρέει σαν χάρτινος πύργος και τα πλήθη, που μέχρι την περασμένη ημέρα σιωπούσαν, να ξεχύνονται στους δρόμους πανηγυρίζοντας τον ερχομό της «δημοκρατίας». Είδα να αναγορεύονται σε ήρωες και ελευθερωτές άνθρωποι που δεν είχαν κάνει τίποτα, ώστε να αξίζουν αυτή την τιμή, ενώ την ίδια στιγμή στην Κύπρο, Έλληνες Στρατιώτες έδιναν την ζωή τους για να υπερασπισθούν την Τιμή και την Αξιοπρέπεια της Πατρίδος. Δεν θα λησμονήσω ποτέ ένα νεκρόσημο, που είδα τις ημέρες εκείνες σε έναν δρόμο των Αθηνών, που είχε σαν προμετωπίδα την φράση «ΕΠΕΣΕ ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ», την ίδια στιγμή, που σε σκοτεινά πολιτικά γραφεία ετοιμαζόντουσαν οι κομματικές λίστες και επανηγύριζαν κομματάρχες παλαιοί και νέοι, γεμάτοι προσμονή γι’ αυτό που θ’ ακολουθούσε και ακολουθεί. Δεν θα λησμονήσω ποτέ τις ατέλειωτες ουρές στα καταστήματα τροφίμων, τις ίδιες εκείνες μέρες που Έλληνες Στρατιώτες έδιναν την ζωή τους για την Τιμή και το Καθήκον. Και δεν θα λησμονήσω ποτέ ότι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη δεν υπάρχει χαραγμένη η λέξη: ΚΥΠΡΟΣ…


Από τα γεγονότα αυτά, κατάλαβα πάρα πολύ καλά ότι η Αλήθεια και το Δίκαιο δεν είναι θέμα «ποσοστών»! Κατάλαβα πάρα πολύ καλά πόσο υπέροχο είναι να κρατάς την Πίστη σου σταθερή σε Ιδέες και Σύμβολα, στους δύσκολους καιρούς, όταν όλοι σκυλεύουν την Αλήθεια και ιεροσυλούν απέναντι σε ό,τι άφθαρτο, μοναδικό και αιώνιο. Από τα γεγονότα αυτά, που έμειναν βαθιά χαραγμένα στην εφηβική μου μνήμη, εμίσησα με όλο το βάθος της ψυχής μου τον καιροσκοπισμό, την «προσαρμοστικότητα» στην γνώμη των πολλών και την χωρίς κανένα ηθικό φραγμό ενδοτικότητα στους εκάστοτε ισχυρούς.


Εμίσησα την τέχνη του «εφικτού» και πίστεψα στην Μεγάλη Υπόθεση της Ιδέας. Κατάλαβα πολύ καλά πόσο υπέροχο είναι να έχει ένας άνθρωπος Ιδέες και Πίστη.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣαπό το βιβλίο του«Για Μια Μεγάλη Ελλάδα Σε μια Ελεύθερη Ευρώπη» ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1992

Η Μέλανι Γουόκερ δεν ήταν ντοπαρισμένη;

Θέλετε θέμα;

Η Μέλανι Γουόκερ που κέρδισε τα 400μ εμπόδια με 52.64 και έσπασε το Ολυμπιακό ρεκόρ της Χαλκιά είναι 25 ετών και αυτή ήρθε από το...πουθενά(σύμφωνα με την λογική τους). Είχε κάνει πέρσι 54.64 και δεν μπήκε ούτε στον τελικό στην Οζάκακαι φέτος έκανε 2 δευτερόλεπτα καλύτερη επίδοση. Είπατε τίποτα; Ακριβώς τα ίδια που κατηγορούν στα κανάλια τους αθλητές μας. Άντε για να τα λέμε όλα.

Η ΔΟΕ έβαλε δικηγόρους στην υπόθεση της Χαλκιά έναν κατηγορούμενο για κακούργημα και άλλον κατηγορούμενο για το παραδικαστικό! Αυτή είναι η ΔΟΕ

Οι δικηγόροι που έβαλε η ΔΟΕ για την υπόθεση Χαλκιά ξέρετε ποιοι είναι; Οι κατηγορούμενοι για κακούργημα Αλέξανδρος Λυκουρέζος και ο υπόδικος συνεργάτης του Πέτρος Μαχάς που είναι κατηγορούμενος για το παραδικαστικό κύκλωμα! Είναι απίστευτο και όμως αληθινό. Ας τους χαίρεται ο Ζάγκ Ρόγκ και οι εκπρόσωποι του στην Ελλάδα. Άλλωστε και ο Κυριακού (πρόεδρος της ΕΟΕ) έχει καταδικαστεί για αυθαίρετες κατασκευές στο Πόρτο Χέλι με 4 χρόνια(πρωτόδικα)!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΟΕ-ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΛΛΑΝΤΑ

Ο γνωστός ποινικολόγος που πήγε σήμερα με φάκελο στην εισαγγελία να παραδώσει όσα του έδωσε η ΔΟΕ διώκεται για απόπειρα απάτης σε δικαστήριο, ηθική αυτουργία σε χρήση πλαστού εγγράφου και για συμμετοχή σε συμμορία. Ωστόσο, παραμένει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αφού πλήρωσε εγγύηση 150.000 ευρώ.Η ΔΟΕ λοιπόν έβαλε δικηγόρο έναν άνθρωπο που...

Έτσι μας παρακολουθούν από την google-street!




Δεν χρειάζεται να σας πούμε κάτι άλλο. Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους. Είναι από το google street και δείχνει ξακάθαρα πρόσωπα και αυτοκίνητα. Κανονική παρακολούθηση από την google και δεν παίρνουμε χαμπάρι.Μια βόλτα στο Παρίσι και δείτε:1. Μια «λέξους» μάλλον να στρίβει και παράνομα με πλήρη τον αριθμό κυκλοφορία της (4329 ; 92)2. Σε τουριστικό λεωφορείο στην γέφυρα πριν τον πύργο του Άιφελ τα πρόσωπα από τα 3 παιδάκια!!3. Μια νεαρή που μιλεί στο τηλέφωνο πεντακάθαρα το πρόσωπο της.Άρα, καταπληκτικό εργαλείο αλλά μη μας λένε παραμύθια ότι δεν φαίνονται πρόσωπα και αριθμοί αυτοκίνητων.


ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΑ ΝΕΑ

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΤΣΟΥΜΕΛΕΚΑ


Αθλήτρια παγκοσμίου επιπέδου και με πανελλήνιο ρεκόρ η Αθανασία Τσουμελέκα. Στο Πεκίνο πήρε την πολύ σπουδαία 9η θέση και σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ στην κούρσα των 20.000μ. βάδην.Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε 9η με χρόνο 1:27.54, βελτιώνοντας κατά ένα λεπτό το προηγούμενο. Ήταν αυτό που δεν είχε. Το πανελλήνιο ρεκόρ. Όλα τα άλλα τα έχει πάρει. Μάλιστα έκανε 2 πανελλήνια ρεκόρ αφού και το πέρασμα της αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ στα 10.000μ βάδην.

ΑΠΟ ΦΙΛΙΑ ΠΥΡΑ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ;

Σύμφωνα με δημοσίευμα γαλλικής εφημερίδας οι 10 Γάλλοι στρατιώτες που έχασαν πριν λίγες μέρες τη ζωή τους στο Αφγανιστάν δεν σκοτώθηκαν από Ταλιμπάν, αλλά από νατοϊκό αεροπλάνο που τους χτύπησε κατά λάθος, ενώ πήγαινε για να τους υποστηρίξει εναντίον των Ταλιμπάν.Τις καταγγελίες αυτές φέρεται να έκαναν οι Γάλλοι στρατιώτες που επέζησαν του χτυπήματος, ενώ οι αξιωματούχοι του ΝΑΤΟ δήλωσαν ότι, αν και δεν έχουν κάτι τέτοιο υπόψη τους, θα ερευνήσουν το θέμα μετά από αυτά τα δημοσιεύματα. Ο Γαλλικός στρατός δεν έκανε δηλώσεις επί του θέματος, το ίδιο και ο Γάλλος πρόεδρος, κ. Σαρκοζί.

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΡΩΣΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΖΩΝΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν. ΟΣΣΕΤΙΑ

Τα ρωσικά στρατεύματα οριοθετούν μια ουδέτερη ζώνη γύρω από τη Ν. Οσσετία με οκτώ στρατιωτικά φυλάκια και απαγόρευση της πτήσης γεωργιανών αεροπλάνων.Η Ρωσία θα διατηρήσει επίσης στρατιωτική παρουσία γύρω από την Αμπχαζία.

Η ΣΥΡΙΑ ΠΡΟΘΥΜΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΡΩΣΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΙΣΚΑΝΤΕΡ

Ο Σύριος πρόεδρος κ. Ασάντ, που πραγματοποιεί επίσκεψη στη Ρωσία, σε συνέντευξη σε ρωσική εφημερίδα δήλωσε ότι είναι πρόθυμος να βάλει στα εδάφη της Συρίας ρωσικούς πυραύλους Ισκάντερ, αν του ζητηθεί. Τέτοια πρόταση δεν έγινε ακόμη από την πλευρά της Ρωσίας, είπε, και αν αποφασιστεί κάτι τέτοιο θα ανακοινωθεί δημόσια.Η δήλωσή του αυτή πάντως προκάλεσε ανησυχίες στο Ισραήλ που συνορεύει με τη Συρία.

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν δέχθηκαν να κάνουν σκοπιές
οι ΕΠΟΠ και κάλεσαν δικηγόρο!!!


Απίστευτο και όμως πέρα για πέρα αληθινό!!!Σε στρατιωτική μονάδα της ακριτικής Αλεξανδρούπολης, ο διοικητής κάλεσε τους ΕΠΟΠ (οπλίτες πενταετούς υποχρέωσης) προκειμένου να τους ενημερώσει πως λόγω της δραστικής μείωσης του αριθμού εφέδρων οπλιτών του στρατοπέδου και άρα αδυναμίας της υποχρέωσης φρούρησης και κάλυψης των επίμαχων σημείων του με σκοπούς-φρουρούς, είναι υποχρεωμένος να τους ζητήσει να αυξήσουν (προσωρινά) τις υπηρεσίες τους από 10 σε 15 μηνιαίως.Ο διοικητής του στρατοπέδου προχώρησε στην συγκεκριμένη ενέργεια επειδή διέγνωσε κόπωση σωματική και ψυχολογική στους έφεδρους στρατιώτες και θέλοντας (προφανώς) να προλάβει τα χειρότερα (άσκοπες αιτήσεις αναβολών, απόπειρες αυτοκτονίας, δημιουργία ψυχολογικών προβλημάτων κ.α.) ζήτησε (έχοντας αυτό το δικαίωμα) από τους Οπλίτες (φαντάρους και όχι υπαξιωματικούς) Πενταετούς Υποχρεώσεως να καλύψουν τις ανάγκες φρούρησης του στρατοπέδου και να συμπαρασταθούν στους εφέδρους αλλά και να συμβάλουν με τον τρόπο αυτό στη λύση του προβλήματος που προέκυψε.Οι ΕΠΟΠ, δέχθηκαν και αποχώρησαν από το στρατόπεδο, την επομένη ημέρα όμως εισήλθαν στο γραφείο του διοικητή συνοδεία δικηγόρου, απαιτώντας να ΜΗΝ αυξηθούν οι "υπηρεσίες" τους!!!Δεν είναι, νομίζω, προς σχολιασμό η στάση του διοικητή που αποδέχθηκε το παράλογο και παράνομο αίτημα των ΕΠΟΠ, όπως δεν είναι προς σχολιασμό η στάση των ΕΠΟΠ που συνδικαλίσθηκαν και με συνοδεία δικηγόρου (μη στρατιωτικού) ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ (παραβαίνοντας την αρχική τους συμφωνία) την κατάργηση της ιεραρχίας (δεν υπέβαλαν πρότερο σχετικό αίτημα ιεραρχικά).Η ανικανότητα (διοικητής) και η ηλιθιότητα (ΕΠΟΠ) οδηγούν σε νευρικό παροξυσμό τους έφεδρους οπλίτες στρατιώτες που υπηρετούν την θητεία τους (χωρίς να τους αποζημιώνει κανείς) στη συγκεκριμένη μονάδα και ΚΑΝΕΙΣ δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένος να προσπαθήσει να βρεθεί μία λύση.

Τραγωδία στη Μαδρίτη

Tη ζωή 146 ανθρώπων στοίχισε το αεροπορικό δυστύχημα που έγινε στη Μαδρίτη, κατά την απογείωση αεροσκάφους MD-82, από το αεροδρόμιο Μπαράχας, σύμφωνα με την εθνική ραδιοφωνία της Ισπανίας, παρόλο που οι αρμόδιες αρχές δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμα τον αριθμό των νεκρών.

Στο αεροπλάνο επέβαιναν 164 επιβάτες και εννέα μέλη πληρώματος, όπως ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρία Spanair, θυγατρική της σκανδιναβικής SAS. Το αεροπλάνο κατέπεσε αμέσως μετά την απογείωσή του και τυλίχθηκε στις φλόγες. Τις πρώτες ώρες μετά το δυστύχημα επικράτησε σύγχυση ως προς τον αριθμό των θυμάτων και η δημόσια ραδιοφωνία της Ισπανίας, που μεταδίδει ότι έχουν σκοτωθεί 146 άνθρωποι, δεν διευκρινίζει τις πηγές της.

Η υπουργός Υποδομών, Μαγκνταλένα Αλβάρεθ, που μετέβη στο διεθνές αεροδρόμιο της Μαδρίτης, περιορίστηκε να ανακοινώσει ότι από το φλεγόμενο αεροπλάνο ανασύρθηκαν 26 τραυματίες. Τα συλλυπητήριά τους για την αεροπορική τραγωδία εξέφρασαν ο Γάλλος πρόεδρος, Νικολά Σαρκοζί, ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Φρανσουά Φιγιόν, ο πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ και η Καγκελάριος της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ.

Πρόκειται για το πλέον πολύνεκρο αεροπορικό δυστύχημα στην Ισπανία από τις 19 Φεβρουαρίου του 1985. Την ημέρα εκείνη συνετρίβη αεροπλάνο στο Μπιλμπάο, όπου σκοτώθηκαν 148 άνθρωποι.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ!!!!!!!!!!!