Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Cartoons και facebook

Για όσους δεν γνωρίζουν περί τινος προκειται, ας ριξουν μια ματιά στο facebook ή ας κάνουν μια αναζητηση στη google με παρόμοιες φρασεις του «cartoons & facebook» και θα διαπιστώσουν πως υπάρχει ένα κίνημα(άγνωστος ο ιδρυτής του), το οποίο προτρέπει τους χρήστες του facebook να αλλάξουν την φωτογραφία πρόφιλ με έναν παιδικό τους ήρωα (cartoon).
Όσοι έχετε facebook προφίλ  κοιτάξτε για 10 λεπτά τα προφίλ των φίλων σας και θα διαπιστώσετε πως ένας στους 3 φίλους σας έχει ως φωτογραφία προφίλ ουτε την φάτσα του ούτε το συμβολο της αγαπημένης του ομάδας ή κόμμα αλλά τον αγαπημένο του παιδικό ήρωα.
Παρατηρώντας , λοιπόν , με τη σειρά μου αυτό το φαινόμενο έψαξα στο για google περισσότερες πληροφορίες: ενδιαφερόμουν εν ολίγοις για το σκοπό αυτού του «κινηματος». Και, όπως πολύ σωστά τόνισαν ορισμένα blogs , δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος στόχος, απλά πειραματιστηκαν οι εβραίοι διαχειριστές του facebook για να δουν πόσο γρηγορα μπορούν να επιτυχουν κάτι που θέλουν. Και πράγματι όπως φάνηκε αν θελήσουν να περάσουν κάτι, μπορούν να το εφαρμόσουν πολύ εύκολα. Το πολύ μέσα σε μια βδομάδα!
Θέλω κι εγώ με τη σειρά μου, να θεσω κι ένα δικό μου ερώτημα: Γιατί επέλεξαν να βάλλουμε ως φωτογραφία προφίλ τον αγαπημένο μας παιδικό ήρωα(cartoon) και όχι οτιδήποτε άλλο.
Καταρχάς ας δουμε πως ξεκίνησαν τα cartoon:
Τα cartoon είναι έργα κυριως Αμερικανοεβραίων και μετέπειτα ευρωπαίων. Επειδή σαν λαοί δεν είχαν πραγματικούς εθνικους ήρωες(πλην εξαιρέσεων) σε αντιθεση με εμάς (βλέπε Κολοκοτρώνης ,Καραισκάκης και χιλιάδες ακόμη) επινόησαν καινούριους. Spiderman,badman,popie, Superman,Spek και ένα σωρό ακόμη. Αυτοί είναι οι ηρωές τους. Επιπρόσθετα, τα cartoon δεν είναι τίποτα άλλο παρά έργο σατανικών δυνάμεων για την γρηγορότερη επιτευξη της αποχαυνωησης των λαών. Τα cartoon είναι εκφραστικά μέσα του Σατανά. Πολλές φορές εμφανίζεται και ο ίδιος ο σατανάς μέσα στα cartoons.Δεν νομίζω να υπάρχουν cartoons που να έχουν ως δίδαγμα το «καλό» και «αγαθό». Όλα προβάλουν αντιχριστες ιδέες. Ακόμα και αυτά που θεωρούν κάποιοι ως αγνά και ηθικά cartoons  όπως Tom & Jerry, Miky mouse, είναι όντως έτσι;
Είναι δυνατόν μια γάτα να κυνηγάει ένα ποντικί και να μην μπορεί ποτέ να το πιάσει; Δεν πάει κόντρα στους νόμους της φυσης;Ή ακόμα σε πολλά cartoons βλέπουμε γάτες σκυλιά,ποντικια,λιονταρια να μιλούν όπως άνθρωποι; Δεν ήξερε ο Θεός όταν έκανε τις γατες να νιαουρίζουν,τα σκυλιά να γαβγιζουν κοκ; Μάλλον όχι και πρέπει εμείς να το αλλάξουμε ως «εξυπνοτεροι και σοφοτεροι» του Θεού
Γι΄αυτό αγαπητοί μου σας λέω, πως όλα τα comics-cartoons είναι όπλα του διαβόλου και χρείαζονται προσοχή. Επ΄ευκαιρίας,σας συνιστω σαν φίλος «μην αφηνετε τα παιδιά σας να παρακολουθούν καθόλου cartoons». Δεν είναι ότι καλύτερο να μεγαλώνουν τα παιδιά με τετοια σατανικά προτυπα.
Ένα ακόμα παράδειγμα. Πόσες φορές έχετε δει μικρά αγοράκια να κάνουν το σημα του Σαμαέλ με τα δακτυλά τους, όπως δηλαδή ο spiderman όταν πετάει ιστό αραχνης;
Γι΄αυτό και ο Mark Zuckerberg *, επέλεξε να αντικατασταθούν οι φάτσες μας με cartoons και όχι με κάτι άλλο πχ το αγαπημένο μας τοπίο.
Ακόμα, δια μέσω της αντικαταστασης αυτής, φακελωνομαστε  περισσότερο στη εταιρεία facebook, καθως ξέρουν και ποιοι ειναι οι παιδικοί μας ήρωες.
Κλείνοντας, όπως καταλάβετε όλοι θέλω να σας πω, να δειξετε την αντιδραση σε αυτη την καταστροφική και σατανική μαζοποιηση, όσοι έχετε facebook. Γιατί αυριο θα  σας πουν, βάλτε και μια γυμνή φωτογραφλια σας! Θα συμμετάσχετε; Οι περισσότεροι, όσοι ακολουθούν τέτοιου είδους εντολές  του facebook θα τους γινει συνηθεια και δυσκολα θα μπορέσουν να αντιδράσουν.